Meest voorkomende leendoelen

Bij Becam kun je voor verschillende doelen geld lenen. Wij hebben de meest voorkomende leendoelen voor je op een rij gezet. Of u nu geld leent voor een verbouwing of auto, we geven je alle relevante informatie over het leendoel en bijbehorende mogelijkheden. Klik op een onderstaand doel voor meer informatie.

Welke lening past bij jouw leendoel?

Er zijn verschillende soorten leningen voor het realiseren van jouw doelen. Stem het soort lening goed af op je leendoel. Je hebt daarbij keus uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Tegenwoordig is de persoonlijke lening het populairst. De vaste looptijd past goed bij lange termijn leendoelen. Denk aan bijvoorbeeld lenen voor een auto of verbouwing. Een doorlopend krediet sluit beter aan op flexibele leendoelen. Met deze leenvorm kan je aflossen en opnemen wanneer het jou uitkomt.

Bestaande leningen oversluiten

Heb je al eerder leendoelen gesteld en daarvoor in het verleden een lening afgesloten? Via Becam kan je deze eenvoudig oversluiten. Het oversluiten van je lening is eenvoudig en levert al snel een forse besparing op. Heb je meerdere leningen lopen? Sluit deze over naar één nieuwe lening voor al je doelen. Dat levert overzicht en nog meer rentevoordeel op. Maak gebruik van onze gratis besparingscheck of doe direct een vrijblijvende aanvraag.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen