Borstvergroting financieren of op afbetaling?

Cosmetische ingrepen zoals een borstvergroting zijn vaak kostbaar. Wanneer de ingreep medisch is, wordt de operatie in het ziekenhuis uitgevoerd en vergoed door je zorgverzekeraar. Een borstvergroting wordt gezien als een niet-medische ingreep en wordt meestal in specialistische klinieken uitgevoerd. De kosten van deze operatie moet je zelf betalen. Maar hoe financier je een borstvergroting?

Breng de kosten van een borstvergroting in kaart

Bij een borstvergroting krijg je een prothese onder je borsten waardoor je borsten voller en steviger worden. Naast een borstvergroting zijn een buikwandcorrectie, facelift, ooglid- en neuscorrectie de meest aangevraagde en uitgevoerde ingrepen. Een borstverkleining is bijna altijd vanwege medische redenen en wordt niet gezien als een cosmetische ingreep.

De kosten van een borstvergroting kunnen uiteenlopen. De prijs is afhankelijk van de kliniek die de ingreep gaat uitvoeren maar ook voor welke methode je kiest. Vervolgens moet je gaan nadenken over de financiering voor je borstvergroting. Is het bedrag te overzien en kun je ervoor sparen, kies je voor kopen op afbetaling of past een geldlening beter bij je?

Borstvergroting financieren of gespreid achteraf betalen

Veel klinieken bieden de mogelijkheid om de operatie achteraf te betalen. Dit is feitelijk een borstvergroting op afbetaling. De ingreep wordt uitgevoerd en je betaalt de kosten gespreid terug aan de kliniek totdat de totale rekening is voldaan. Een nadeel hiervan is dat de rentekosten behoorlijk hoog zijn omdat de maximaal wettelijk toegestane rente van 12% wordt berekend.

Het is goedkoper om een persoonlijke lening af te sluiten om je borstvergroting te financieren. Je profiteert dan van een veel lagere rente.

Borstvergroting financieren met een persoonlijke lening

Heb je besloten dat een borstvergroting op afbetaling niet is wat je wilt, dan is een persoonlijke lening de beste optie. Veel vrouwen kiezen voor deze vorm van lenen wanneer zij geld lenen voor een borstvergroting. Wat kun je van deze leenvorm verwachten? De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd. Mocht de rente tussendoor stijgen dan heeft dit geen invloed op jouw geldlening. De rente blijft namelijk hetzelfde, wat er ook gebeurt. Heb je tussendoor een financiële meevaller en wil je extra aflossen op de persoonlijke lening? Dit kan en mag bij Becam, uiteraard boetevrij. Handig wanneer er wat extra geld vrijkomt.

Anders dan bij een aankoop op afbetaling, ontvang je bij een persoonlijke lening het geld in één keer op de rekening en is het direct beschikbaar. En dankzij de vaste maandbedragen weet je altijd waar je aan toe bent.

Kenmerken persoonlijke Lening:

  • Gebruikelijk voor producten met beperkte levensduur
  • Vaste looptijd
  • Vaste lage rente
  • Boetevrij eerder aflossen

Online geld lenen voor een borstvergroting

Wil je geld lenen voor een borstvergroting, dan kom je heel wat aanbieders tegen. Ook online. Het is handig om verschillende kredietaanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je tenminste zeker dat je voor de laagste rente of de beste voorwaarden gaat.

Ga voor een scherpe rente

Bij Becam heb je de mogelijkheid om de scherpste lening te selecteren voor de financiering van een borstvergroting. We werken samen met een aantal grootbanken die scherpe rentes hanteren. Dat is ook de reden waarom we graag met ze samenwerken. Je kunt deze aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit doe je gewoon thuis op de bank, lekker op je gemak. We werken namelijk volledig online. Dit scheelt je weer tijd, want je hoeft geen afspraak te maken of ergens naartoe te komen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat je kunt lenen om je borstvergroting te financieren? Vraag een offerte aan. Om te kunnen lenen moet je aan bepaalde criteria voldoen. Zo zijn onder andere de bron van inkomen, de hoogte van het inkomen en je lasten (en die van je eventuele partner) van belang om te bepalen of je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen.

Maak een proefberekening en vraag altijd een offerte aan voor je persoonlijke lening. Natuurlijk wil je weten wat het kost. Maak gerust gebruik van onze handige berekeningsmodule. Vul het gewenste leenbedrag in en experimenteer met verschillende looptijden. Je ziet direct wat je per maand kwijt bent. Let op, de bedragen zijn indicatief. Vraag daarom altijd een passende offerte aan.

Een geldlening voor je borstvergroting aanvragen

Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet regel je online bij Becam. Via de ‘mijn omgeving’ vraag je geheel gratis een of meerdere offertes aan. Het is altijd verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken, je gaat immers voor de laagste rente en de beste voorwaarden. We werken samen met verschillende banken (kredietaanbieders) die de laagste rentetarieven hanteren. Zo kunnen we je voordelig geld lenen voor een borstvergroting.

Vrijblijvende offerte aanvragen