De dienstverlening van Becam

Becam heeft zich sinds 2010 gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen door deze over te sluiten. Onze werkwijze is erop gericht om de rente op je huidige lening te verlagen. Jij verkort hiermee de looptijd van je lening en bespaart mogelijk duizenden euro’s.

Om dit te realiseren werkt Becam samen met gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Daarbij bemiddelen wij tussen jou en deze aanbieders. De gespecialiseerde krediet aanbieders bieden de laagste rente tarieven in de markt. De rente’s zijn nu zelfs historisch laag, zo kun je al een Persoonlijke lening afsluiten vanaf 6,6%. En deze persoonlijke lening kun je zelfs op elk moment boetevrij aflossen als je dat wenst….

Wat vinden onze klanten?

Het bieden van de laagste rente’s en een volledig online mogelijkheid tot vergelijken en aanvragen van leningen is onderdeel van onze service. De feedback die wij van onze klanten krijgen is voor ons zeer belangrijk. Daarom werken wij voor het verzamelen van onafhankelijke klantervaringen samen met Kiyoh.nl. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van onze klanten:

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Ingrid - Prima"
 • 9 "Henk - Snel geregeld"
 • 10 "Cees - Netjes en goed geholpen."
Bekijk onze beoordelingen

Heb jij nog een tip of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@becam.nl of bel 088 777 23 23.

Besparen op je lening; hoe gaat het in zijn werk?

Becam bemiddelt zonder voorafgaand advies, dit heet ‘execution only’. Dit betekent dat wij bemiddelen tussen jou en een van de met ons samenwerkende krediet aanbieders, van een door jouw zelfstandig gekozen financieel product, in dit geval de lening. Becam geeft je hierbij geen advies maar bemiddelt je naar de goedkoopste lening en gewoon online.

 1. Besparingscheck – Met de ‘gratis’ besparingscheck bereken je hoeveel jij kunt besparen op je bestaande lening.
 2. Vrijblijvende Offerte – Je vraagt een vrijblijvende offerte aan door het aanvraagformulier in te vullen. Dit kost je slechts 2 minuten van je tijd.
 3. Offerte in de persoonlijke mijn omgeving – Binnen 2 uur zetten wij de gevraagde offerte of offertes voor je klaar in de mijn omgeving. Daarna kun jij op je gemak bepalen of de aangevraagde lening bij je past.
 4. Terugsturen en uitbetalen – Je ondertekent de offerte en stuurt deze retour. Wij handelen de administratieve processen verder voor je af en de nieuwe bank zorgt voor het aflossen van jouw oude lening.

Het is goed mogelijk dat twijfelt of het inderdaad mogelijk is om op je bestaande lening te besparen. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom nodigen wij je uit om de besparingscheck in te vullen. Binnen 2 minuten tonen wij het mogelijke voordeel.

De voordelen van Becam:

 • Een volledig online werkwijze
 • Gratis besparingscheck
 • Exclusieve samenwerking met gespecialiseerde kredietbanken met de laagste rentetarieven in de markt
 • Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht je tot niets!
 • Je kunt kosteloos oversluiten, wij rekenen geen bijkomende kosten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen