Over Becam.

Becam is gespecialiseerd in het voordelig geld lenen voor consumenten en ondernemers. Onze volledig online werkwijze helpt de consument bij het online de beste lening vergelijken, een lening aan te vragen en met behulp van onze beveiligde mijn-omgeving ook veilig af te sluiten.

Om een verantwoorde en goedkope lening te realiseren werkt Becam samen met gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Daarbij bemiddelen wij tussen de consument en deze aanbieders. De gespecialiseerde krediet aanbieders bieden de laagste rente tarieven in de markt, bijna altijd lager dan de grootbanken. Zo kun je via Becam al een Persoonlijke lening afsluiten vanaf 6,6%. Een bijkomend voordeel is dat je deze persoonlijke lening op elk moment boetevrij kunt aflossen.

Onze werkwijze

Bij Becam kun je volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een offerte voor een lening aanvragen en desgewenst afsluiten. Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Vul het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
 2. Wij gaan bij onze partnerbanken voor je op zoek naar het beste aanbod
 3. Vervolgens krijg je toegang tot de mijn omgeving waar wij de offerte voor je klaar zetten.
 4. Wanneer je tevreden bent met het aanbod, onderteken je de offerte, bewijsstukken kun je uploaden in de mijn-omgeving
 5. Wij handelen het verder voor je af en berichten je zodra de lening is overgesloten

Onze beloning

In de wet is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond worden door de aanbieder (bank) van het krediet. Wij ontvangen van de aanbieder (bank) dan ook een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. Je hoeft dus bij het afsluiten van de lening geen kosten aan ons te betalen. De provisie die wij ontvangen maakt onderdeel uit van de rente die de bank in rekening brengt voor het krediet.

Onze service

Voor het verzamelen van onafhankelijke klantervaringen werken wij samen met Kiyoh.nl. Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,0 een cijfer waar we trots op zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van onze klanten:

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Ingrid - Prima"
 • 9 "Henk - Snel geregeld"
 • 10 "Cees - Netjes en goed geholpen."
Bekijk onze beoordelingen

Heb jij nog een tip of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@becam.nl of bel 088 777 23 23.

Execution only

Becam bemiddelt zonder voorafgaand advies, dit heet ‘execution only’. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteiten zich beperken tot het bemiddelen van de lening overeenkomst, tussen jou en de met ons samenwerkende aanbieders, van een door jou zelfstandig gekozen financieel product. Becam geeft je hierbij geen advies.

Het afsluiten van een financieel product op deze basis is uitsluitend geschikt voor klanten die weten wat ze willen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken. Lees er meer over in onze dienstenwijzer.

Beloningsbeleid Becam

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van onze klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers een vast salaris. Afhankelijk van de resultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

Alle voorwaarden op een rij:

Het afsluiten van een lening is geen alledaagse bezigheid, er komt nogal wat bij kijken. Om de juiste afweging en beslissing te nemen heeft Becam een pagina ingericht waarop je een overzicht vindt met extra informatie. Waaronder de banken waarmee wij samenwerken inclusief aanvullende informatie en algemene voorwaarden. Je kunt deze hier bekijken en downloaden.

Bekijk de algemene voorwaarden
Meer over het beloningsbeleid
Download onze vergelijkingskaart risico’s afdekken
Download dienstenwijzer
Heeft u een klacht
Lidmaatschap NVF

Onder toezicht van de AFM

Becam is een handelsnaam en wordt ingezet door Becam BV. Becam BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 615.40.897.

Becam BV staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777 als aangesloten instelling van NR7Finance BV.

De voordelen van Becam:

 • Becam heeft een volledig online werkwijze
 • Met de besparingscheck kun je berekenen hoeveel voordeliger je via Becam kunt lenen
 • De banken waar wij mee samenwerken bieden de laagste rentetarieven in de markt
 • Je kunt bij ons terecht voor een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet
 • Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht je tot niets!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!