Over Becam Financieringen

Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen voor particulieren een ZZP-ers door deze over te sluiten. Onze werkwijze is erop gericht om de rente op uw huidige lening te verlagen. U verkort hiermee de looptijd van uw lening en bespaart mogelijk duizenden euro’s.

Om dit te realiseren werkt Becam samen met gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Daarbij bemiddelen wij tussen u en deze aanbieders. De gespecialiseerde krediet aanbieders bieden de laagste rente tarieven in de markt, vaak veel lager als de grootbanken. En de rente’s zijn nu zelfs historisch laag, zo kunt u al een Persoonlijke lening afsluiten vanaf 3,9%. Een bijkomend voordeel is dat u deze persoonlijke lening op elk moment boetevrij kunt aflossen als u dat wenst.

Onze werkwijze

Bij Becam kunt u volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een offerte voor een lening aanvragen en desgewenst afsluiten. Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Besparingscheck – Met de gratis besparingscheck kunt u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw bestaande lening
  2. Offerte aanvragen – U vraagt een vrijblijvende offerte aan door het aanvraagformulier in te vullen. Onderdeel van de aanvraagprocedure is een toetsing bij het Bureau Kredietregistratie.
  3. Offerte in de mailbox – U ontvangt van ons de vrijblijvende offerte per e-mail. Daarna kunt u op uw gemak bepalen of de aangevraagde lening bij u past
  4. Terugsturen en uitbetalen – U ondertekent de offerte en stuurt deze retour. Wij handelen de administratieve processen verder voor u af en de nieuwe bank zorgt voor het aflossen van uw oude lening.

Onze beloning

In de wet is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond worden door de aanbieder (bank) van het krediet. Wij ontvangen van de aanbieder (bank) dan ook een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. U hoeft dus bij het afsluiten van de lening geen kosten aan ons te betalen. De provisie die wij ontvangen maakt onderdeel uit van de rente die de bank in rekening brengt voor het krediet.

Onze service

Voor het verzamelen van onafhankelijke klantervaringen werken wij samen met Kiyoh.nl. Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,0 een cijfer waar we trots op zijn. Hieronder vindt u de meest recente ervaringen van onze klanten:

Wat klanten van ons vinden

  • 8 "Anton - Prima online hulp"
  • 9 "Petra - Snel en duidelijk"
  • 10 "michael den ouden - Prima moest veel dingen op nieuw aanleveren maar verder prima ervaring"
Bekijk onze beoordelingen

Heeft u nog een tip of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@becam.nl of bel 088 777 23 23.

Execution only

Becam bemiddelt zonder voorafgaand advies, dit heet ‘execution only’. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteiten zich beperken tot het bemiddelen van de lening overeenkomst, tussen u en de met ons samenwerkende aanbieders, van een door u zelfstandig gekozen financieel product. Becam geeft u hierbij geen advies.

Het afsluiten van een financieel product op deze basis is uitsluitend geschikt voor klanten die weten wat ze willen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken.

Alle voorwaarden op een rij:

Het afsluiten van een lening is geen alledaagse bezigheid, er komt nogal wat bij kijken. Om de juiste afweging en beslissing te nemen heeft Becam een pagina ingericht waarop u een overzicht vindt met extra informatie. Waaronder de banken waarmee wij samenwerken inclusief aanvullende informatie en algemene voorwaarden. U kunt deze hier bekijken en downloaden.

Bekijk de algemene voorwaarden
Meer over het beloningsbeleid
Download onze dienstenwijzer
Download dienstverleningsdocument
Heeft u een klacht
Lidmaatschap NVF

Onder toezicht van de AFM

Becam is een handelsnaam en wordt ingezet door Becam BV. Becam BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 615.40.897.

Becam BV staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777 als aangesloten instelling van NR7Finance BV.

De voordelen van Becam:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!