Overweeg je om een garagebox te financieren? Steeds meer mensen zien dat als een goede en slimme investering, zowel voor eigen gebruik maar ook als belegging. Een garagebox is een onroerende zaak op eigen naam en heeft interessante fiscale voordelen. Daarnaast is een garagebox veilig en multifunctioneel te gebruiken. Naast een garage kan je de ruimte ook als stalling of werkruimte gebruiken.

Geld lenen voor je garagebox regel je online, waarbij je direct kunt zien wat je maandlasten zijn. Bovendien kost het aanvragen van een offerte bij Becam niets.

Eenvoudig je garagebox financieren

Een garagebox is een onroerende zaak (appartementsrechten), waarvan het eigendom als volwaardig registergoed is vastgelegd in het kadaster. Wil je de garagebox zakelijk aankopen? Dan kun je de garagebox kan op naam zetten van je onderneming, in dat geval kun je mogelijk ook genieten van investeringsaftrek en je kunt op de garagebox afschrijven. Overleg dit vooraf met je boekhouder zodat je zeker weet wat je aftrekmogelijkheden zijn. Een garagekan dus een slimme investering zijn.

Een garagebox is de ideale stalling

Een garagebox is multifunctioneel te gebruiken. Overal in het hele land worden verschillende types en formaten garageboxen aangeboden. Er is dus altijd een geschikte garagebox te vinden. Een garagebox is ideaal om goederen of materialen veilig en droog op te slaan. Ben je bijvoorbeeld meubelmaker, dan wil je je materiaal veilig kunnen stallen. En voor een webshophouder is een garagebox een ideale ruimte om goederen op te slaan en te prepareren voor verzending. Maar ook motorrijders die hun motor graag beschermen en alleen bij mooi weer rijden, ervaren een garagebox als een ideale stalling om hun motor tijdens de koude wintermaanden veilig weg te kunnen zetten.

Welke lening voor financiering garagebox?

Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening wanneer zij een financiering zoeken voor een garagebox. Deze persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd, zelfs wanneer de marktrente zou stijgen. Is dat geen probleem, want je weet wat je elke maand betaalt en kun je meenemen in je vaste lasten. Dankzij de persoonlijke lening heb je het geld in één keer op de rekening. Een financiering voor een garagebox is hiermee dichterbij dan je denkt. Bij Becam mag je altijd tussentijds boetevrij aflossen, handig wanneer er wat extra geld vrijkomt.

Financiering met een doorlopend krediet

Naast de persoonlijke lening kun je ook voor een doorlopend krediet kiezen. Dit is een leenvorm waarbij je reeds afgeloste bedragen opnieuw mag opnemen tot aan de maximale kredietlimiet. Het doorlopend krediet als lening is alleen handig wanneer je in de toekomst vaker geld nodig hebt. De rente en looptijd staan bij het doorlopend krediet niet vast, dit is belangrijk om rekening mee te houden.

Een persoonlijke lening voor je garagebox financiering

Je kunt je spaargeld gebruiken om je garagebox te financieren, maar je kunt dus ook voor een persoonlijke lening kiezen. En dat hoeft niet duur te zijn, mits je het goed aanpakt. De voordeligste lening is op dit moment een persoonlijke lening vanaf 6,6% rente. Dit is ook de meest gekozen leenvorm wanneer het aankomt op financiering van een garagebox.

Bereken je maximale leenbedrag voor je financiering

Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen voor een garagebox? Gebruik de berekeningsmodule van Becam. Op deze manier heb je snel een inschatting van de rente en de maandlasten. Uiteraard heb je de mogelijkheid om direct een of meerdere offertes aan te vragen. Deze offerte ontvang je binnen twee uur via de ‘mijn omgeving’ van Becam.

Vergelijk de aanbiedingen

Bekijk en vergelijk de aanbiedingen in de offerte op je gemak. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Je ziet, je garage financieren? Dat maken we graag zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk voor je. Becam bemiddelt zonder voorafgaand advies, dit heet ‘execution only’. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteiten zich beperken tot het bemiddelen van de lening overeenkomst, tussen jou en de met ons samenwerkende aanbieders, van een door jou zelfstandig gekozen financieel product. Becam geeft je hierbij geen advies.

Daarom leen je bij Becam

Becam is geen onbekende op het gebied van garagebox financiering. We helpen je graag bij de bemiddeling en werken samen met diverse kredietverstrekkers die zeer scherpe rentes hanteren. Dit vinden we belangrijk, want we willen dat je tegen de laagst mogelijke rente leent. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke lening maar ook voor het doorlopend krediet. Je ziet, we zijn van alle markten thuis.

Vraag een gratis een offerte aan voor een garagebox financiering

Meer weten over een garagebox financiering? Lees meer over onze werkwijze of maak een proefberekening en bekijk wat je maandlasten zijn. Dit is een indicatie, dus het handigste is om een offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht je tot niets. Je ontvangt de offerte binnen twee uur. Hierin vind je een overzicht van verschillende aanbieders die jee gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Een lening regel je snel en makkelijk bij Becam, voor welk leendoel dan ook.

Vrijblijvende offerte aanvragen