Geld lenen voor vakantie

Wil je geld lenen voor vakantie maar zit je financieel wat krap? Geld lenen voor je vakantie doe je natuurlijk bij Becam. We hebben verschillende leenvormen voor een mooie gezinsvakantie die we goed kunnen afstemmen op jouw situatie. Benieuwd hoe je dit regelt en wat het kost? We leggen het je hier uit.

Lenen voor vakantie via een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening kun je heel eenvoudig geld lenen voor een vakantie. Dit bedrag ontvang je in één keer op de rekening, waardoor het direct beschikbaar is. Misschien wil je de lening gebruiken om een geldreserve op te bouwen voor een vakantie later in het jaar. Ook kun je de lening zien als een soort van zomerlening en als aanvulling op je vakantiegeld.

Vaste rente en looptijd vakantieleningen

De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd. Dankzij vaste maandbedragen weet je altijd waar je aan toe bent. Handig, want zo kun je vooraf berekenen of geld lenen voor vakantie middels een lening ook echt bij je past.

Mocht de rente tussendoor stijgen dan heeft dit geen invloed op jouw geldlening. De rente blijft namelijk hetzelfde, wat er ook gebeurt. Heb je tussendoor een financiële meevaller en wil je extra aflossen op de persoonlijke lening? Dit kan en mag, uiteraard boetevrij.

Lenen voor vakantie via een doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet heb je altijd genoeg geld achter de hand. Het is handig en biedt vrijheid. Weet je bijvoorbeeld nog niet precies hoeveel geld je nodig hebt dan biedt een doorlopend krediet voldoende financiële ruimte. Denk je dat je op een later moment weer een vakantielening wilt afsluiten of wil je een soort van geldreserve opbouwen? In zo’n situatie is een doorlopend krediet heel geschikt. Dit is een kredietvorm waarbij je eerst geld leent en ontvangt, vervolgens start het aflossen. Reeds afgeloste bedragen zijn opnieuw opneembaar. Dit kan tot aan de maximale kredietlimiet, zodat je nooit te veel leent. Een dergelijk vakantiekrediet is doorlopend en heeft een variabele rente en looptijd, waarbij de looptijd maximaal 15 jaar duurt. Tussentijds aflossen kan boetevrij, dat is wel zo prettig.

Online geld lenen voor vakantie

Ga je op zoek naar geld lenen voor vakantie dan kom je heel wat aanbieders tegen. Ook online. Weet je dat het veel beter is om verschillende kredietaanbieders met elkaar te vergelijken? Zo weet je tenminste zeker dat je voor de laagste rente of de beste voorwaarden gaat en je nog meer van je vakantie kun genieten.

Bij Becam heb je de mogelijkheid om de scherpste vakantielening te selecteren. We werken samen met een aantal grootbanken die scherpe rentes hanteren. Dat is ook de reden waarom we graag met ze samenwerken. Je kunt deze aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit doe je gewoon thuis op de bank, lekker op je gemak. We werken namelijk volledig online. Dit scheelt je weer tijd, want je hoeft geen afspraak te maken of ergens naartoe te komen. Geld lenen voor vakantie regel je dus heel snel en makkelijk online. Hoe fijn is dat!

Geld lenen vakantielening, doe het meteen

Maak een proefberekening en vraag altijd een offerte aan voor je vakantielening. Natuurlijk wil je weten wat het kost. Maak gerust gebruik van onze handige berekeningsmodule. Vul het gewenste leenbedrag in en experimenteer met verschillende looptijden. Je ziet direct wat je per maand kwijt bent. Let op, de bedragen zijn indicatief. Vraag daarom altijd een passende offerte aan.

Een geldreserve voor je vakantie aanvragen

Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet regel je online bij Becam. Via de ‘mijn omgeving’ vraag je geheel gratis een of meerdere offerte aan. Het is altijd verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken, je gaat immers voor de laagste rente en de beste voorwaarden. We werken samen met verschillende banken (kredietaanbieders) die de laagste rentetarieven hanteren. Zo kunnen we je voordelig geld lenen voor vakantie.

Vrijblijvende offerte aanvragen