Let op! Lenen kost geld.

Lening oversluiten

Profiteer van een historisch lage rente!

Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van dure leningen. Wij streven naar een lagere rente en een kortere looptijd voor uw lening. Met een geheel online werkwijze, geen tussenkomst van dure callcenters of bezoek aan huis van een adviseur, bemiddelen wij u naar de laagst mogelijk rente. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Doe de gratis besparingscheck !

Gratis besparingscheck

Direct besparen op uw huidige lening.

Lening oversluiten Voordelen Veelgestelde vragen Offerte aanvragen

Lening oversluiten, rente vanaf 4,1%

Dagelijks helpen wij nieuwe klanten die eenvoudig hun dure lening kunnen oversluiten naar één goedkope lening.  Becam is al jaren dé specialist als het gaat om het oversluiten van dure leningen. Dure leningen zijn onder gebracht bij alle banken of het nu gaat om kredietbanken of om grootbanken in heel veel gevallen kunnen wij u helpen aan een lagere rente en een kortere looptijd. Waardoor u tot duizenden euros kunt besparen!

Sneller leningvrij

Onze bemiddeling is er op gericht om u als klant eerder leningvrij te krijgen, dit doen wij door uw lening over te sluiten naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen moet u ook denken aan uitstaande schulden bij creditcardmaatschappijen, postorderbedrijven zoals wehkamp en zalando, en we zien veel klanten met een onnodig dure roodstand op de betaalrekening waar al snel een rente tot aan  10% over wordt betaald.

Becam biedt dan de mogelijkheid om uw elders lopende lening(en) over te sluiten, zodat ze gebundeld worden en u voortaan uw betalingsverplichting aan een nieuwe kredietbank verschuldigd bent. En dan natuurlijk tegen een lagere rente met gunstige voorwaarden waardoor u sneller leningvrij bent!

Gratis besparingscheck

Speciaal voor het oversluiten van lopende leningen heeft Becam de besparingscheck ontwikkeld. Deze berekeningsmodule vergelijkt uw huidige lening (of leningen) met de leningen waarvoor Becam kan bemiddelen en berekend voor u het mogelijke voordeel. Wij gaan daarbij uit van de laagste rente waarvoor wij kunnen bemiddelen. U kunt de module gebruiken door de volgende gegevens in te vullen

 1. Het openstaande bedrag van de lening. Meerdere leningen? Gebruik dan module onder aan deze pagina, daar kunt u meedere leningen apart toevoegen en invullen
 2. Het huidige rentepercentage wat u aan de lening betaalt
 3. De huidige maandtermijn die u betaalt

Hierna klikt u op de button voordeel berekenen en de uitkomst volgt direct.

Leningen oversluiten: hoe werkt dat?

Wij werken samen met diverse banken die de laagste rentetarieven in Nederland hanteren. Dit betekent dat wij voor u op zoek gaan naar het meest gunstige aanbod welke past bij u situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u een gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen. In de regel ontvangt u van ons binnen 24-uur de meest voordelige offerte en weet u direct hoeveel u kunt besparen.

 1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
 2. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de laagste rente
 3. Per email ontvangt u de offerte
 4. U ondertekent de offerte en stuurt deze retour
 5. Wij handelen het verder voor u af en berichten u zodra de lening is overgesloten

Wilt u wel eens weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van het oversluiten van uw lening?

 • Lagere rente
 • Kortere looptijd
 • Eerder je lening afbetaald
 • Nieuwe veelal betere voorwaarden
 • Je bespaart tot duizenden euro’s over de looptijd
 • Oversluiten kan je zelf en volledig online

Welke leningen kun je oversluiten?

In principe kun je alle leningen oversluiten en in hiervoor geldt, hoe langer de lening al loopt of hoe meer leningen je hebt, hoe groter het voordeel is dat je hebt. Hieronder enkele voorbeelden van leningen die je kunt oversluiten:

 1. Een persoonlijke lening
 2. Een doorlopend krediet
 3. Saldo op je credit card
 4. Roodstand bij je bank (veelal hoge rente)
 5. Postorderkrediet
 6. En heb je meerdere leningen? Sluit deze dan over tot 1 overzichtelijke lening.

Veelgestelde vragen 

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag of wilt u meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Kan ik naast het oversluiten van mijn oude lening extra geld lenen?

U kunt een hogere lening aanvragen dan uw oude lening. Wij beoordelen of het mogelijk is om deze hogere lening te verstrekken. Indien dit mogelijk is ontvangt u een offerte waarbij met de nieuwe lening eerst uw oude lening wordt afgelost, het restant wordt vervolgens aan u uitbetaald.

Betaal ik een boete als ik mijn lening oversluit?

Wanneer uw oude lening een doorlopend krediet is en u deze oversluit naar Becam dan worden er door de vorige geldverstrekker geen kosten gerekend, dit geldt ook voor credit cards, roodstaan op uw betaalrekening of een lening bij een postorderbedrijf. Heeft u nu een persoonlijke lening dan worden er door sommige banken kosten gerekend, de hoogte van deze kosten is vaak afhankelijk van de resterende looptijd.

Kan ik bij mijn nieuwe lening voor een andere leningvorm kiezen dan mijn oude lening?

U bepaalt zelf uw leningvorm, daarbij kunt u kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. In de leningwijzer hebben wij de eigenschappen van deze leningvormen op een rij gezet. Nadat u de leningvorm hebt gekozen kiest u de maandtermijn en looptijd die u wenst. Becam bemiddelt in leningen zonder voorafgaand advies aan de consument, dit wordt exection only genoemd. Deze wijze van kredietverlening is alleen geschikt voor consumenten met voldoende kennis en ervaring in leningen.

Kan ik meerdere leningen in één keer oversluiten?

Ja het is mogelijk dat u één nieuwe lening bij Becam afsluit, met deze lening worden uw oude leningen afgelost.

Moet ik kosten betalen voor het oversluiten van mijn lening?

Het oversluiten van een lening is kosteloos. Becam wordt beloond door de bank waar de nieuwe lening wordt afgesloten. Betaal ik een boete als ik mijn lening van Becam eerder wil aflossen? Bij alle leningen die Becam aanbiedt kunt u boetevrij extra aflossen, dit geldt zowel voor een doorlopend krediet als voor een persoonlijke lening.

Wie regelt het oversluiten van mijn huidige lening?

Als u akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling. Dit betekent dat Becam de offerte en documenten controleert en ervoor zorgt dat de nieuwe geldverstrekker uw oude lening aflost.

Wordt mijn krediet ook afgemeld bij Bureau Krediet Registratie?

Bij het afsluiten van de nieuwe lening bij Becam zorgen wij voor de opzegbrief die naar de oude geldverstrekker wordt gestuurd. De oude geldverstrekker zorgt er vervolgens voor dat uw lening wordt afgemeld bij BKR. Moet ik de maandlast van mijn oude lening nog betalen wanneer Becam deze overneemt? Als de nieuwe lening is afgesloten wordt de oude lening afgelost, hiermee komt de maandlast van de oude lening te vervallen. Het kan zijn dat er nog een incasso wordt gedaan door de oude geldverstrekker, in dat geval wordt het teveel betaalde bedrag aan u teruggestort.

Is mijn nieuwe lening verzekerd bij overlijden?

Standaard is de lening niet verzekerd bij overlijden. U kunt via Becam wel een verzekering afsluiten die de lening verzekerd indien u, uw partner of u beiden komt te overlijden.

U kunt via ons X besparen

Uw huidige lening(en)

Lening

Uw huidige situatie

Totaal openstaand bedrag

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt besparen

Totaal openstaand bedrag

Kies hier uw maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt via ons X besparen

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomst in maandenTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000€ 5074,1 %4,1 %120 maanden€ 60.818
€ 40.000€ 4074,1 %4,1 %120 maanden€ 48.875
€ 30.000€ 3054,2 %4,2 %120 maanden€ 36.656
€ 20.000€ 2074,6 %4,6 %120 maanden€ 24.880
€ 10.000€ 1105,9 %5,9 %120 maanden€ 13.170

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,1% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag uw offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy