Lening oversluiten

Profiteer van een historisch lage rente!

Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van dure leningen. Wij streven naar een lagere rente en een kortere looptijd voor jouw lening. Met een geheel online werkwijze, geen tussenkomst van dure callcenters of bezoek aan huis van een adviseur, bemiddelen wij in de laagst mogelijk rente. Ons aanbod is de beste in de huidige markt van leningen. Geld lenen en leningen oversluiten doe je bij Becam. Benieuwd hoe wij jouw lening oversluiten? Doe de gratis besparingscheck!

Gratis besparingscheck

Direct besparen op je huidige lening.

Lening oversluiten, rente vanaf 6,6%

Dagelijks helpen wij nieuwe klanten met het eenvoudig oversluiten naar één goedkope lening. Becam is al jaren dé specialist op het gebied van het oversluiten van dure leningen. Dure leningen zijn ondergebracht bij alle banken, of het nu gaat om kredietbanken of om grootbanken. In heel veel gevallen kunnen wij je helpen aan een lagere rente en een kortere looptijd d.m.v. ons product lening oversluiten. Het maakt niet uit waar je al een lening hebt, bij de Rabobank, ING of een andere bank. Wij sluiten je lening graag over. Hiermee kun je tot duizenden euro’s aan geld besparen! Wij bieden je graag een nieuwe lening aan.

Sneller leningvrij door je lening oversluiten

Lening oversluiten: onze bemiddeling is erop gericht om jou als klant eerder leningvrij te krijgen. Dit doen wij door je lening over te sluiten naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen kun je ook denken aan uitstaande schulden bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven zoals Wehkamp en Zalando. Daarnaast zien we veel klanten met een onnodig dure roodstand op de betaalrekening, waar je al snel een rente tot aan  10% over betaalt. 

Becam biedt dan de mogelijkheid om je elders lopende lening(en) over te sluiten. Op die manier worden ze gebundeld en loopt je lening bij één kredietbank. En dat natuurlijk tegen de laagste rente met gunstige voorwaarden, waardoor je sneller leningvrij bent!

Gratis besparingscheck

Speciaal voor het oversluiten van lopende leningen heeft Becam de besparingscheck ontwikkeld. Deze berekeningsmodule vergelijkt je huidige lening (of leningen) met de leningen waarvoor Becam kan bemiddelen, en berekent voor jou het mogelijke voordeel. Wij gaan daarbij uit van de laagste rente waarvoor wij kunnen bemiddelen. Je kunt de module gebruiken door de volgende gegevens in te vullen:

 1. Het openstaande bedrag van de huidige lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module onderaan deze pagina, daar kunt je meerdere leningen apart toevoegen en invullen
 2. Het huidige rentepercentage wat je aan de lening betaalt
 3. De huidige maandtermijn die je betaalt

Hierna klik je op de button ‘voordeel berekenen’ en de besparing bij Becam zie je meteen.

Leningen oversluiten: hoe werkt dat?

Wij werken voor het oversluiten van leningen samen met diverse banken die de laagste rentetarieven in Nederland hanteren. Welke leningen je kunt oversluiten? Wij kunnen elke lening oversluiten. Of het nu een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een ander soort krediet is, dat maakt niet uit.

Na jouw vrijblijvende aanvraag gaan wij voor je op zoek naar het meest gunstige aanbod die bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je een gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Je ontvangt van ons de meest voordelige offerte zodat je direct weet hoeveel geld bespaart bij het oversluiten van je leningen.

 1. Vul hier het aanvraagformulier in voor het oversluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet – dit kan eenvoudig en geheel online
 2. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de laagste rente
 3. Per email ontvang je een wachtwoord met inloggegevens voor je eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier zetten wij de offerte voor je klaar.
 4. Je ondertekent digitaal de offerte en toont een aantal stukken aan.
 5. Wij handelen het proces verder voor je af en berichten je zodra de lening is overgesloten.

Wil je weten hoeveel je besparing is bij het oversluiten van je leningen? Of wil je weten hoe wij je bestaande lening oversluiten? Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan bij ons snel en eenvoudig.

Betaal ik een boete bij het oversluiten van mijn lening?

In principe kun je een bestaande lening oversluiten zonder hiervoor een boete te betalen. Wanneer je oude lening een doorlopend krediet is en je deze oversluit naar Becam, dan brengt de oude geldverstrekker geen boete in rekening. Dit geldt ook voor creditcards, rood staan op je betaalrekening of een lening bij een postorderbedrijf.

Alleen bij persoonlijke leningen kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er nog een boete betaald moet worden. Mocht je twijfelen of dat bij jou het geval is, neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen het dan direct voor je nagaan. Wij streven er naar om de totale kosten van geld lenen te beperken tot de rentekosten die je betaalt aan de bank. 

Voordelen van het oversluiten van je lening?

Je lening oversluiten kan een besparing van duizenden euro’s opleveren over de totale looptijd. De voordelen zijn:

 • Lagere rente
 • Kortere looptijd
 • Je hebt maar één lening wat overzichtelijker is
 • Eerder je lening afbetaald
 • Nieuwe veelal betere voorwaarden
 • Je bespaart tot duizenden euro’s over de looptijd
 • Zelf je lening oversluiten, volledig online

Welke leningen kan je oversluiten?

Je kan elke lening oversluiten. Hiervoor geldt: hoe langer de lening al loopt of hoe meer leningen je hebt, hoe groter het voordeel. Hieronder enkele voorbeelden van leningen die je kunt oversluiten:

 • Een persoonlijke lening
 • Een doorlopend krediet
 • Saldo op je creditcard
 • Roodstand bij je bank (veelal hoge rente)
 • Postorderkrediet

Heb je meerdere leningen? Sluit deze dan over tot één overzichtelijke lening.

Veelgestelde vragen 

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over je lening oversluiten. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor jou klaar om vragen te beantwoorden.

Kan ik ook extra geld lenen?

Bij het oversluiten van je lening kan je een hogere lening aanvragen dan je oude lening. Wij beoordelen of het mogelijk is om deze hogere lening te verstrekken. Indien dit mogelijk is ontvang je een offerte waarbij de nieuwe lening eerst de oude lening aflost. Het restant wordt vervolgens aan jou uitbetaald. Houd er wel rekening mee: geld lenen kost geld.

Kan ik ook voor een andere vorm kiezen

Jij bepaalt zelf de leningvorm, daarbij kies je uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Nadat je de leningvorm hebt gekozen kies je de gewenste maandtermijn en looptijd. Becam bemiddelt in leningen zonder voorafgaand advies aan de consument, dit wordt execution only genoemd. Deze wijze van kredietverlening is alleen geschikt voor consumenten met voldoende kennis en ervaring met geld lenen.

Kan ik in één keer meerdere leningen oversluiten?

Ja, het is mogelijk dat je één nieuwe lening bij Becam afsluit, met deze lening worden jouw oude leningen afgelost. Je kunt zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet oversluiten.

Lening oversluiten: moet ik daarbij kosten betalen?

Het oversluiten van een lening is kosteloos. Het maakt hierbij niet uit of het om een persoonlijke lening of doorlopend krediet gaat. Becam wordt beloond door de bank waar de nieuwe lening wordt afgesloten.

Betaal ik een boete bij Becam voor het eerder aflossen?

Bij alle leningen die Becam aanbiedt kun je boetevrij extra aflossen, ook wanneer jij jouw leningen oversluit. Dit geldt zowel voor doorlopende kredieten als voor persoonlijke leningen.

Wie regelt alles rondom het oversluiten van mijn lening?

Als je akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling van het oversluiten van je lening. Dit betekent dat Becam de offerte en documenten controleert en ervoor zorgt dat de nieuwe geldverstrekker jouw oude lening aflost.

Wordt mijn krediet ook afgemeld bij Bureau Krediet Registratie?

Bij het afsluiten van de nieuwe lening bij Becam zorgen wij voor de opzegbrief. Deze sturen we naar de oude geldverstrekker. De oude geldverstrekker zorgt er vervolgens voor dat je lening wordt afgemeld bij BKR. Wat dat betreft verandert er eigenlijk niets als je jouw leningen oversluit.

Moet ik de maandlasten van mijn oude lening nog betalen na het oversluiten via Becam?

Als de nieuwe lening is afgesloten wordt de oude lening afgelost, hiermee komt de maandlast van de oude lening te vervallen. Het kan zijn dat er nog een incasso wordt gedaan door de oude geldverstrekker, in dat geval wordt het teveel betaalde bedrag aan jou teruggestort.

Is mijn nieuwe lening verzekerd bij overlijden?

Standaard is de lening niet verzekerd bij overlijden. Je kunt via Becam wel een verzekering afsluiten die de lening verzekerd indien jij, je partner of beiden komt te overlijden.

Je kan via Becam X besparen

Gratis besparingscheck

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Veelgestelde vragen over Lening oversluiten

Wat is lening oversluiten?

Bij het oversluiten van je lening wordt je huidige lening afgelost door de bank waar je een nieuwe lening afsluit. Dat heet je lening oversluiten. Dit kan je doen om voor een lagere rente in aanmerking te komen of om de looptijd van de lening korter te maken zodat je goedkoper geld leent dan in de oude situatie. Via Becam kun je jouw huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening, start eens met de bespaarcheck.

Kan ik een lening oversluiten?

Het antwoord is JA. Alle leningen zijn over te sluiten en nagenoeg altijd zonder dat je hier een boete voor betaalt. De nieuwe lening moet natuurlijk wel binnen je financiële mogelijkheden passen. Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Wij bekijken graag je mogelijkheden.

Waarom zou ik mijn lening oversluiten?

Om geld te besparen! Becam helpt iedere dag klanten aan een goedkopere lening. Gemiddeld besparen klanten tot 3300 euro over de gehele looptijd van hun lening. Dit is uiteraard afhankelijk van het geleende bedrag, hoe hoger de lening hoe groter het voordeel en andersom. Naast een lagere rente kun je ook fors besparen door te kiezen voor een kortere looptijd. Eerst zelf je besparing berekenen? Dat kan online met behulp van de bespaarcheck op de site van Becam.

Wat kost het oversluiten van mijn lening?

Het oversluiten van je lening via Becam kost je niets! Wij berekenen hiervoor geen kosten. Onze vergoeding voor het bemiddelen in leningen wordt door de banken, waar wij mee samenwerken, betaald. Hierdoor houden we de totale kosten van geld lenen zo laag mogelijk. Meer over onze werkzaamheden en dienstverlening lees je hier.

Hoeveel tijd kost het oversluiten van mijn lening?

Met het aanvragen van een vrijblijvende offerte ben je zo’n 5 minuten bezig. Eenmaal aangevraagd gaan wij voor je aan het werk. De besparing (offerte) wordt in de regel binnen 2 uur voor je klaargezet in je eigen beveiligde mijn-omgeving van Becam. Is het voorstel naar wens en ga je akkoord? Dan kun je enkele bewijsstukken uploaden in je mijn-omgeving en kunnen wij de oversluiting voor je in orde maken.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld, deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy