Lening oversluiten

Dagelijks helpen wij nieuwe klanten die eenvoudig hun dure lening kunnen oversluiten naar één goedkope lening.  Becam is al jaren dé specialist als het gaat om het oversluiten van dure leningen. Dure leningen zijn onder gebracht bij alle banken of het nu gaat om kredietbanken of om grootbanken in heel veel gevallen kunnen wij u helpen aan een lagere rente en een kortere looptijd. Waardoor u tot duizenden euros kunt besparen!

Sneller leningvrij

Onze bemiddeling is er op gericht om u als klant eerder leningvrij te krijgen, dit doen wij door uw lening over te sluiten naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen moet u ook denken aan uitstaande schulden bij creditcardmaatschappijen, postorderbedrijven zoals wehkamp en zalando, en we zien veel klanten met een onnodig dure roodstand op de betaalrekening waar al snel een rente tot aan  10% over wordt betaald.

Becam biedt dan de mogelijkheid om uw elders lopende lening(en) over te sluiten, zodat ze gebundeld worden en u voortaan uw betalingsverplichting aan een nieuwe kredietbank verschuldigd bent. En dan natuurlijk tegen een lagere rente met gunstige voorwaarden waardoor u sneller leningvrij bent!

Leningen oversluiten: hoe werkt dat?

Wij werken samen met diverse banken die de laagste rentetarieven in Nederland hanteren. Dit betekent dat wij voor u op zoek gaan naar het meest gunstige aanbod welke past bij u situatie. Bent u benieuwd naar u mogelijkheden? Dan kunt u een gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen. In de regel ontvangt u van ons binnen 24-uur de meest voordelige offerte en weet u direct hoeveel u kunt besparen.

  1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
  2. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de laagste rente
  3. Per email ontvangt u de offerte
  4. U ondertekend de offerte en stuurt deze retour
  5. Wij handelen het verder voor u af en berichten u zodra de lening is overgesloten

Wilt u wel eens weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen