Offerte aanvragen Inloggen mijn Becam

Lening oversluiten

Profiteer van een historisch lage rente!

Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van dure leningen. Wij streven naar een lagere rente en een kortere looptijd voor jouw lening. Met een geheel online werkwijze, geen tussenkomst van dure callcenters of bezoek aan huis van een adviseur, bemiddelen wij in de laagst mogelijk rente. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe de gratis besparingscheck !

Gratis besparingscheck

Direct besparen op uw huidige lening.

Lening oversluiten Voordelen Veelgestelde vragen Offerte aanvragen

Lening oversluiten, rente vanaf 3,9%

Dagelijks helpen wij nieuwe klanten met het eenvoudig oversluiten van hun dure lening naar één goedkope lening. Becam is al jaren dé specialist op het gebied van het oversluiten van dure leningen. Dure leningen zijn ondergebracht bij alle banken, of het nu gaat om kredietbanken of om grootbanken. In heel veel gevallen kunnen wij je helpen aan een lagere rente en een kortere looptijd. Hiermee kun je tot duizenden euros besparen!

Sneller leningvrij

Onze bemiddeling is er op gericht om jou als klant eerder leningvrij te krijgen. Dit doen wij door je lening over te sluiten naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen moet je ook denken aan uitstaande schulden bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven zoals Wehkamp en Zalando. Daarnaast zien we veel klanten met een onnodig dure roodstand op de betaalrekening, waar je al snel een rente tot aan  10% over wordt betaalt.

Becam biedt dan de mogelijkheid om je elders lopende lening(en) over te sluiten, zodat ze gebundeld worden en je voortaan je betalingsverplichting aan één nieuwe kredietbank verschuldigd bent. En dat natuurlijk tegen een lagere rente met gunstige voorwaarden, waardoor je sneller leningvrij bent!

Gratis besparingscheck

Speciaal voor het oversluiten van lopende leningen heeft Becam de besparingscheck ontwikkeld. Deze berekeningsmodule vergelijkt je huidige lening (of leningen) met de leningen waarvoor Becam kan bemiddelen, en berekent voor jou het mogelijke voordeel. Wij gaan daarbij uit van de laagste rente waarvoor wij kunnen bemiddelen. Je kunt de module gebruiken door de volgende gegevens in te vullen

 1. Het openstaande bedrag van de lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module onder aan deze pagina, daar kunt je meedere leningen apart toevoegen en invullen
 2. Het huidige rentepercentage wat je aan de lening betaalt
 3. De huidige maandtermijn die je betaalt

Hierna klikt je op de button voordeel berekenen en de uitkomst volgt direct.

Leningen oversluiten: hoe werkt dat?

Wij werken samen met diverse banken die de laagste rentetarieven in Nederland hanteren. Dit betekent dat wij voor jou op zoek gaan naar het meest gunstige aanbod welke bij jouw situatie past. Bent je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je een gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Je ontvangt van ons de meest voordelige offerte zodat je direct weet hoeveel je kunt besparen.

 1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
 2. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de laagste rente
 3. Per email ontvangt je de offerte
 4. Je ondertekent de offerte en stuurt deze retour
 5. Wij handelen het verder voor je af en berichten je zodra de lening is overgesloten

Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van het oversluiten van uw lening?

 • Lagere rente
 • Kortere looptijd
 • Eerder je lening afbetaald
 • Nieuwe veelal betere voorwaarden
 • Je bespaart tot duizenden euro’s over de looptijd
 • Zelf oversluiten en volledig online

Welke leningen kun je oversluiten?

In principe kun je alle leningen oversluiten. Hiervoor geldt: hoe langer de lening al loopt of hoe meer leningen je hebt, hoe groter het voordeel. Hieronder enkele voorbeelden van leningen die je kunt oversluiten:

 • Een persoonlijke lening
 • Een doorlopend krediet
 • Saldo op je credit card
 • Roodstand bij je bank (veelal hoge rente)
 • Postorderkrediet

Heb je meerdere leningen? Sluit deze dan over tot één overzichtelijke lening.

Veelgestelde vragen 

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op, wij staan graag voor jou klaar om vragen te beantwoorden.

Kan ik naast het oversluiten van mijn oude lening extra geld lenen?

Je kunt een hogere lening aanvragen dan je oude lening. Wij beoordelen of het mogelijk is om deze hogere lening te verstrekken. Indien dit mogelijk is ontvang je een offerte waarbij met de nieuwe lening eerst de oude lening wordt afgelost. Het restant wordt vervolgens aan jou uitbetaald.

Betaal ik een boete als ik mijn lening oversluit?

Wanneer je oude lening een doorlopend krediet is en je deze oversluit naar Becam, dan worden er door de vorige geldverstrekker geen kosten gerekend. Dit geldt ook voor credit cards, roodstaan op je betaalrekening of een lening bij een postorderbedrijf. Heeft je nu een persoonlijke lening dan worden er door sommige banken kosten gerekend, de hoogte van deze kosten is vaak afhankelijk van de resterende looptijd.

Kan ik bij mijn nieuwe lening voor een andere leningvorm kiezen dan mijn oude lening?

Jij bepaalt zelf de leningvorm, daarbij kies je uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. In de leningwijzer hebben wij de eigenschappen van deze leningvormen op een rij gezet. Nadat je de leningvorm hebt gekozen kiest je de gewenste maandtermijn en looptijd. Becam bemiddelt in leningen zonder voorafgaand advies aan de consument, dit wordt exection only genoemd. Deze wijze van kredietverlening is alleen geschikt voor consumenten met voldoende kennis en ervaring in leningen.

Kan ik meerdere leningen in één keer oversluiten?

Ja het is mogelijk dat je één nieuwe lening bij Becam afsluit, met deze lening worden jouw oude leningen afgelost.

Moet ik kosten betalen voor het oversluiten van mijn lening?

Het oversluiten van een lening is kosteloos. Becam wordt beloond door de bank waar de nieuwe lening wordt afgesloten.

Betaal ik een boete als ik mijn lening van Becam eerder wil aflossen?

Bij alle leningen die Becam aanbiedt kun je boetevrij extra aflossen, dit geldt zowel voor een doorlopend krediet als voor een persoonlijke lening.

Wie regelt het oversluiten van mijn huidige lening?

Als je akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling. Dit betekent dat Becam de offerte en documenten controleert en ervoor zorgt dat de nieuwe geldverstrekker jouw oude lening aflost.

Wordt mijn krediet ook afgemeld bij Bureau Krediet Registratie?

Bij het afsluiten van de nieuwe lening bij Becam zorgen wij voor de opzegbrief. Deze sturen we naar de oude geldverstrekker. De oude geldverstrekker zorgt er vervolgens voor dat je lening wordt afgemeld bij BKR.

Moet ik de maandlast van mijn oude lening nog betalen wanneer Becam deze overneemt?

Als de nieuwe lening is afgesloten wordt de oude lening afgelost, hiermee komt de maandlast van de oude lening te vervallen. Het kan zijn dat er nog een incasso wordt gedaan door de oude geldverstrekker, in dat geval wordt het teveel betaalde bedrag aan jou teruggestort.

Is mijn nieuwe lening verzekerd bij overlijden?

Standaard is de lening niet verzekerd bij overlijden. Je kunt via Becam wel een verzekering afsluiten die de lening verzekerd indien jij, je partner of beiden komt te overlijden.

U kunt via ons X besparen

Uw huidige lening(en)

Lening

Uw huidige situatie

Totaal openstaand bedrag

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt besparen

Totaal openstaand bedrag

Kies hier uw maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt via ons X besparen

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomst in maandenTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000€ 5023,9 %3,9 %120 maanden€ 60.269
€ 40.000€ 4023,9 %3,9 %120 maanden€ 48.215
€ 30.000€ 3013,9 %3,9 %120 maanden€ 36.161
€ 20.000€ 2054,4 %4,4 %120 maanden€ 24.168
€ 10.000€ 1065,1 %5,1 %120 maanden€ 12.719

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag uw offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy