Geld lenen voor meubels

Je hebt net een nieuw huis gekocht en, omdat je geen budget meer hebt, wil je graag geld lenen voor meubels. Je hebt besloten om je bedrijf opnieuw in te richten en wil graag geld lenen voor kantoormeubelen. Of je wil graag je huidige woning opfrissen met een nieuw meubelstuk, zoals een op maat gemaakte inbouwkast of zithoek.

Hoe dan ook, voor nieuwe meubels heb je geld nodig en dat wil je zo verstandig mogelijk lenen. Je moet daarom rekening houden met de financiële consequenties op de langere termijn.

Lenen voor meubels: Denk goed na wat kan en wat niet

Een hypotheek kun je helaas niet gebruiken om een nieuw interieur mee te financieren. Wil je geld lenen voor meubels, dan is het vooral belangrijk om van tevoren goed na te denken. Misschien zijn er geldverstrekkers in je persoonlijke omgeving van wie je een deel van het bedrag onderhands kunt lenen. Heb je duidelijk voor ogen hoe groot het bedrag is dat je wilt lenen? Gaat het bijvoorbeeld om een compleet nieuw interieur of wil je alleen een nieuwe bank aanschaffen?

Geld lenen voor meubels? Kies voor een persoonlijke lening

Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening wanneer zij geld lenen. Wat kun je van deze leenvorm verwachten? De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd, zelfs wanneer de marktrente zou stijgen. Dat is fijn, want je weet wat je elke maand betaalt en kun je meenemen in je vaste lasten.

Dankzij de persoonlijke lening heb je het geld in één keer op de rekening. Geld lenen is hiermee dichterbij dan je denkt. Bij Becam mag je altijd tussentijds boetevrij aflossen, handig wanneer er wat extra geld vrijkomt.

Geld lenen voor meubels? Houd rekening met de levensduur

Hoe lang wil je van je meubelen genieten? Denk je wel 10 jaar met die mooie designbank te kunnen doen of wil je na 3 jaar alweer een nieuw exemplaar? Wil je dus geld lenen voor meubels, denk dan goed na over de levensduur van die meubelen. Het is namelijk heel goed mogelijk om de levensduur aan te passen op de looptijd van de lening. Zo is de lening volledig afgelost wanneer je meubels hebt afgeschreven en je toe bent aan wat nieuws.

Alternatief om geld voor meubels te lenen

Naast de persoonlijke lening is er ook het doorlopend krediet. Dit is een leenvorm waarbij je reeds afgeloste bedragen opnieuw mag opnemen (tot aan de maximale kredietlimiet). Het doorlopend krediet als lening is alleen handig wanneer je in de toekomst vaker geld nodig hebt. De rente en looptijd staan bij het doorlopend krediet niet vast, dit is belangrijk om rekening mee te houden.

Lenen en terugbetalen, hoe werkt het?

Een lening is zo geregeld. Hierna begin je met het aflossen van de lening. Dit doe je in maandelijkse termijnen waarbij het maandbedrag vaststaat. Dit geldt bij zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet. Dankzij vaste maandbedragen weet je vooraf waar je aan toe bent. Handig, want zo kun je vooraf berekenen of geld lenen voor meubels of voor kantoormeubelen middels een lening ook echt bij je past.

Geld lenen bij Becam

Een financiering regel je online bij Becam. Via de ‘mijn omgeving’ vraag je geheel gratis een of meerdere offerte aan. Het is altijd verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken, je gaat immers voor de laagste rente en de beste voorwaarden. We werken samen met verschillende banken (kredietaanbieders) die de laagste rentetarieven hanteren. Zo kunnen we je voordelig geld lenen voor meubels.

Besteed je geld slim; los tussentijds boetevrij af

Bij Becam kun je voordelig tegen de laagste rente lenen. Tussentijds de geldlening voor je mooie meubelstuk aflossen is altijd boetevrij, hoeveel je ook aflost. Dankzij de persoonlijke lening van Becam kun je zelfs spaargeld achter de hand houden dat je aan andere zaken kunt besteden.

Vrijblijvende offerte aanvragen