Geld lenen?

Geld lenen tegen een lage rente? De persoonlijke lening start met een rente vanaf 4,7%. De laagste rente die ook nog eens de gehele looptijd vast staat. Verantwoord lenen, daar gaat het bij Becam om.

Becam is de grootste kredietbemiddelaar van Nederland. Bij Becam vergelijk je goedkope leningen én kun je direct online geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Zo sluit je eenvoudig een passende lening af tegen de meest gunstige rente en voorwaarden. Maar liefst 90% van onze klanten kiest voor een goedkope persoonlijke lening. Waarom? Dat leggen wij je graag uit.

Leningen vergelijken

Geld lenen? Vergelijk de beste leningen

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Bij Becam vraag je volledig online een lening aan en vergelijk je eenvoudig verschillende aanbieders. Dat is het voordeel van online geld lenen via Becam. Jij bepaalt alles zelf: de hoogte van de lening, de soort lening, de maandtermijn en van welke bank je een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. En dat alles zonder extra kosten. Zo betaal je bij Becam geen afsluit- of bemiddelingskosten! Wij vergelijken gewoon de beste leningen voor jou.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld je kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Zo zijn de inkomens, de woonlasten en eventuele schulden bepalend voor de mogelijkheden. Maar ook de keuze voor de looptijd en maandlasten van de lening tellen mee. Bij Becam houden we geld lenen zo eenvoudig mogelijk. Jij kiest de goedkoopste lening en geeft aan hoeveel geld je wilt lenen. Wij controleren na jouw aanvraag direct of het leenbedrag aansluit bij jouw  mogelijkheden. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Waarvoor wil je lenen?

Een nieuwe auto kopen? Je badkamer of keuken vernieuwen? Plannen waar je niet altijd voldoende spaargeld voor hebt. Met een lening van Becam maak je het alsnog mogelijk. Misschien wil je om een andere reden geld lenen, bijvoorbeeld voor een verre vakantie of zonnepanelen op het dak. Benieuwd waar je allemaal geld voor kan lenen? Bekijk hier de meest voorkomende leendoelen.

Soorten leningen

Geld lenen kan je op verschillende manieren. Je hebt keus uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening biedt de laagste rente en maximale zekerheid. De verschillen zijn:

Geld lenen met een persoonlijke lening? Dit zijn de voordelen.

 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Vaste maandtermijn
 • Minimale looptijd van 12 maanden en maximale looptijd van 180 maanden
 • Maximale zekerheid
 • Kosteloos extra aflossen op de lening is mogelijk

Geld lenen met een doorlopend krediet? Dit zijn de voordelen.

 • Variabele rente
 • Afgeloste bedragen kun je weer opnemen tot aan het kredietlimiet
 • Opname mogelijkheid geldt voor de 1ste 24 maanden van de looptijd van de lening
 • Vaste maandtermijn
 • Variabele looptijd
 • Kosteloos extra aflossen mogelijk op de lening is mogelijk

Welke lening past bij mij?

Voor de persoonlijke lening geldt dat deze leenvorm geschikt is voor alle leendoelen waarbij een zekere aflossing van de lening binnen een vooraf overeengekomen termijn wenselijk is. Als je deze regel volgt zit je goed. Denk hierbij aan leendoelen zoals een auto of caravan. Je kunt de looptijd van de lening afstemmen op de termijn dat je van plan bent in de auto te rijden.

Maar ook voor het verbouwen of verduurzamen van je woning is de persoonlijke lening uitermate geschikt. De persoonlijke lening kent een vaste lage rente en een looptijd die je bij deze leendoelen op een langere termijn kunt vastzetten, bijvoorbeeld 120 maanden. Zo profiteer je ook van lage maandlasten. En bij het leendoel woningverbetering is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Het doorlopend krediet wordt veelal gekozen wanneer je van te voren niet exact weet hoeveel geld je nodig hebt. Zo kun je bij deze leenvorm geld opnemen tot aan het kredietlimiet. Je kunt er ook voor kiezen om de lening in delen op te nemen en niet ineens te laten uitbetalen. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld een aanbouw die duurder uitvalt. Wanneer er nog ruimte is in het krediet kun je deze hiervoor benutten. Na 24 maanden vervalt de mogelijkheid om geld op te nemen en begin je met de volledige aflossing van de lening.

90% kiest voor een persoonlijke lening

Bij het vergelijken van een lening kiezen verreweg de meeste klanten van Becam voor een persoonlijke lening. De reden is simpel: de persoonlijke lening heeft de laagste rente. En de rente staat ook nog eens de hele looptijd vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent. De persoonlijke lening mag je boetevrij aflossen. Dus los je sneller af, dan ben je eerder schuldenvrij. Deze voordelen verklaren de populariteit van geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening.

Het voordeel van leningen vergelijken via Becam

Lening vergelijken: wij vergelijken leningen van gespecialiseerde consumptief kredietbanken en geven daarbij geen advies.Onze dienstverlening is erop gericht om jou de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden aan te bieden. Direct na jouw aanvraag onderzoeken we welke kredietbank de laagste rente kan bieden. De rente bepaalt uiteindelijk hoeveel geld lenen je kost. Anders gezegd: hoe lager de rente, des te goedkoper de lening.

Bij het vergelijken houden we rekening met jouw wensen. De laagste rente hangt samen met hoeveel geld je wilt lenen. Daarnaast heeft je persoonlijke en financiële situatie invloed op de laagste rente waartegen je geld kunt lenen. Wil je graag een indicatie van de rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod per mail.

Je huidige lening oversluiten?

Naast het aanbieden van nieuwe leningen is Becam al jaren bezig met het goedkoper maken van geld lenen van bestaande leningen. Heb je één of meerdere “oude” leningen? Vaak loont het om deze leningen over te sluiten naar Becam. Kies voor één nieuwe en goedkopere lening. Dit kan gedurende de looptijd van de lening erg veel geld schelen (afhankelijk van de hoogte van de lening, de rente en looptijd). Wil je graag een indicatie van de laagste mogelijke rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod. Je kunt ook hier de leningen vergelijken die het beste bij je passen.

Hoe werkt geld lenen via Becam?

Geld lenen start eenvoudig met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zodra wij je aanvraag binnen hebben ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. Je krijgt vervolgens toegang tot een persoonlijk en beveiligde gedeelte op onze website. In deze ‘mijn omgeving’ plaatsen we een offerte, vaak al binnen twee uur na je aanvraag. Zo weet je snel of de gewenste lening past bij je situatie. Zo werkt geld lenen bij Becam!

Verantwoord geld lenen tegen de laagste rente

Een lening met de laagste rente draagt bij aan lagere maandlasten. Lage maandlasten zijn niet alleen prettig. Het bepaalt ook hoeveel je kunt lenen op basis van jouw situatie. Na je vrijblijvende aanvraag controleert Becam automatisch of je in aanmerking komt voor de lening. Verantwoord geld lenen staat centraal, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Tegen heldere voorwaard en zonder gedoe of verrassingen achteraf.

Geld besparen en tegelijkertijd lenen? Sluit je lening af bij Becam.

Waarom een lening afsluiten bij Becam? 

 • Volledig online geld lenen
 • Meerdere leningen vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos de lening afsluiten
 • Offerte altijd vrijblijvend en makkelijk te vinden in jouw “mijn-omgeving”

Onze service?

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Arsjaad - Ik was goed geholpen en goed begeleidt"
 • 10 "John - Simpel, snel en vriendelijke medewerkers "
 • 10 "Tim Kuipers - Snel en makkelijk geregeld. "
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel op geld lenen

Wil je weten wat je voordeel is op lenen via Becam? Met onderstaande module bereken je gemakkelijk of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente die je betaalt en je maandtermijn in, en klik op “bereken jou voordeel”. Je ziet dan direct het mogelijke voordeel.

Veel gestelde vragen over geld lenen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen over “Geld lenen”.  Heb je na het lezen nog steeds een vraag? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Waar kan ik een offerte aanvragen?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een lening vergelijken. Een lening aanvragen kan met ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons een offerte voor een lening per email. Deze kun je vervolgens op je gemak bestuderen en bepalen of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben, dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld waarmee je leningen kunt vergelijken. Deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Kan ik voor elk doel lenen?

Je bent vrij om te bepalen waarvoor je leent. Of dit nu een auto of verbouwing is, dat bepaal jezelf. Wel raden wij je aan om de lening en leningvorm aan te laten sluiten bij het doel van de lening. Zo kun je bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening de looptijd aanpassen op de levensduur (of gebruiksduur) van de auto die je wilt financieren. Zo voorkom je dat je nog aan een lening moet betalen terwijl je geen gebruik meer maakt van het product, in dit geval de auto.

Wat kost geld lenen?

De kosten van de lening worden bepaalt door de rente en de looptijd. Stelregel is; hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe goedkoper de lening. Om direct inzicht te krijgen in de kosten van jouw lening heeft Becam een handige berekeningstool gemaakt. Als je hier het leenbedrag, de leningvorm en gewenste looptijd invult tonen wij je direct de maandelijkse en totale kosten van de lening.

Tot welke leeftijd kan ik geld lenen? En wanneer moet de lening afbetaald zijn?

De minimale leeftijd om een lening af te sluiten is bij de meeste banken 21 jaar, de maximale leeftijd dat je een lening kunt afsluiten is 69 jaar. De lening moet uiterlijk op de leeftijd van 75 jaar worden terugbetaald. Kijk voor meer informatie bij seniorenlening.

Kan ik ook geld lenen als ondernemer?

Zeker, geld lenen is niet alleen mogelijk voor particulieren. Ondernemers zijn bij Becam welkom om geld te lenen. Ter beoordeling van de financiële situatie beoordelen we de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. Daarnaast kunnen we ook voor je bemiddelen als je het geld wilt lenen voor zakelijke doelen. Denk aan het kopen van machines, het financieren van marketingcampagnes of het doen van een overname.

Kopen op afbetaling of geld lenen?

De meeste autodealers en keukenverkopers bieden aan om te kopen op afbetaling. Ook bij veel winkels kun je elektronica en andere producten nu kopen en pas later betalen. Dat lijkt vaak handig, je hoeft niet meteen het hele bedrag te betalen terwijl je al wel in je nieuwe auto kunt stappen. Toch is het in de praktijk vaak een dure oplossing. Je betaalt over het algemeen een hoger dan nodige rente bij koop op afbetaling. Lees op deze pagina meer over de verschillen tussen geld lenen en koop op afbetaling.

Kan ik lenen met een negatieve BKR-registratie?

Wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie dan zijn er in het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypotheek geweest. In dat geval is het niet meer mogelijk om via de bemiddeling van Becam een lening af te sluiten.

Waarom kan ik geen geld lenen?

Als je geld wilt lenen zijn er twee zaken van belang, betaalbaarheid en leen ervaring. Kun je op een verantwoorde wijze de lening terugbetalen en past dit in je financiële plaatje? En heb je ervaring met geld lenen? Is de uitkomst op deze vragen positief dan wordt dat ook zo beoordeeld door de bank. Mocht het lenen van geld niet mogelijk zijn dan kan het aan een van deze twee zaken (of de combinatie van beiden) liggen. Vraag ons gerust om dit voor je te bekijken.

Hoeveel rente moet ik betalen op een lening?

De rente is een vergoeding die je betaalt voor het lenen van geld. De hoogte van deze rente is afhankelijk van meerdere factoren, zo is er de marktrente – dit is de actuele rente die op dit moment geldt -, de hoogte van de lening, je inkomsten en lasten en het persoonlijke risicoprofiel. (leeftijd, leenervaring, BKR). Wil je weten hoeveel rente je op een lening moet betalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt kosteloos een rente aanbod.

Waarom kan ik als ambtenaar voordelig geld lenen?

Een ambtenarenlening is een een normale lening alleen tegen de laagste rente. Ambtenaren hebben overwegend stabiele inkomens en hebben een goed betaalgedrag. Kredietbanken lopen hierdoor relatief weinig risico, wat ze belonen met de meest scherpe tarieven. Ben je ambtenaar en wil je geld lenen? Lees alles over de mogelijkheden op deze pagina.

Je kan via Becam X besparen

Gratis besparingscheck

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Veel gestelde vragen over Geld lenen

Hoe werkt geld lenen?

Als je geld wilt lenen dan kan dat grofweg in 3 stappen. Je berekend je mogelijkheden, vraagt online een lening aan en  je krijgt toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving van Becam waar je de benodigde stukken kunt uploaden. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en jij kunt in de regel binnen 2 werkdagen over je geld beschikken. Meer weten over hoe geld lenen werkt? Bekijk het hier.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel jij kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Ga je de lening samen of alleen aan en heb je een vast of tijdelijk inkomen? Met behulp van de maximale leenberekening kun je bij Becam eenvoudig je mogelijkheden berekenen.

Kan ik een lagere rente krijgen op mijn bestaande lening?

Als je al een bestaande lening hebt bekijken wij graag voor je of we deze lening kunnen oversluiten naar een lagere rente. Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Je kunt een online een vrijblijvende offerte aanvragen en wij gaan voor je aan de slag.

Welke stukken moet je aantonen bij het afsluiten van een lening?

De standaard stukken welke moeten worden aangetoond zijn; legitmatiebewijs, loonstrook, bankoverzicht van 1 gehele maand met loonstorting en bewijsstukken van de eventuele lopende lening(en).

Betaal ik kosten voor het afsluiten van de lening?

Voor het afsluiten van een persoonlijk lening betaal je bij Becam geen kosten. Ook voor het oversluiten van een bestaande lening betaal je geen kosten bij Becam. De banken waar wij mee samenwerken betalen ons een vergoeding voor onze diensten.

Ik ben zelfstandig ondernemer, kan ik een lening afsluiten bij Becam?

Voor ondernemers hebben wij ook mogelijkheden om een persoonlijke lening of doorlopend krediet af te sluiten. Voorwaarde is wel dat je al enige tijd zelfstandig ondernemer bent, bij voorkeur 3 jaar en dat je het geld leent voor consumptieve doeleinden. Meer weten over je mogelijkheden, bekijk dan de pagina over geld lenen als ondernemer.

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 521 4,7 % 4,7 % 120 maanden € 62.478
€ 40.000 € 417 4,7 % 4,7 % 120 maanden € 49.982
€ 30.000 € 312 4,7 % 4,7 % 120 maanden € 37.487
€ 20.000 € 210 4,9 % 4,9 % 120 maanden € 25.214
€ 10.000 € 111 6,2 % 6,2 % 120 maanden € 13.341

Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,7% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met één of meerdere aanbieders.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy