Offerte aanvragen Inloggen mijn Becam

Geld lenen?

Geld lenen tegen een lage rente? De persoonlijke lening start met een rente vanaf 3,6%. De laagste rente die ook nog eens de gehele looptijd vast staat. Verantwoord lenen, daar gaat het bij Becam om.

Becam is één van de grootste kredietbemiddelaars van Nederland in het lenen van geld. Bij Becam vergelijk je verschillende goedkope leningen én kun je geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Zo sluit je zelfstandig een passende lening af tegen de meest gunstige voorwaarden. Maar liefst 90% van onze klanten kiest voor een goedkope persoonlijke lening. Waarom? Dat leggen wij je graag uit.

Leningen vergelijken

Geld lenen De voordelen Veel gestelde vragen Offerte aanvragen

Geld lenen? Vergelijk de beste leningen

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Bij Becam vraag je volledig online een lening aan en vergelijk je eenvoudig verschillende aanbieders. Dat is het voordeel van online geld lenen via Becam. Jij bepaalt alles zelf: de hoogte van de lening, de soort lening, de maandtermijn en van welke bank je een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. En dat alles zonder extra kosten. Zo betaal je bij Becam geen afsluit- of bemiddelingskosten! Wij vergelijken gewoon de beste leningen voor jou.

Zelf online geld lenen? Zullen wij de beste lening vergelijken voor jou?

Lening vergelijken: wij vergelijken leningen van gespecialiseerde consumptief kredietbanken en geven daarbij geen advies. Onze dienstverlening is erop gericht om jou de lening met de laagste rente aan te bieden. Jij maakt zelf de keuzes. Deze werkwijze heet ook wel ‘execution only’. Dit betekent dat wij leningen aanbieden zonder voorafgaand advies. ‘Execution only’ is geschikt voor mensen die geen advies meer nodig hebben omdat ze al ervaring hebben met het lenen van geld. Deze mensen hebben zelf al voldoende kennis over geld lenen.

90% kiest voor een persoonlijke lening, wat kies jij? 

Bij het vergelijken van een goedkope lening kun je kiezen tussen twee leningvormen: het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Verreweg de meeste klanten van Becam kiezen voor zekerheid en dus de persoonlijke lening. De reden is simpel: de persoonlijke lening heeft de laagste rente. Deze rente staat ook nog eens de gehele looptijd vast, dus je weet exact waar je aan toe bent. Hieronder in het kort de kenmerken van de twee leningvormen.

Geld lenen met een persoonlijke lening? Dit zijn de voordelen.

 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Vaste maandtermijn
 • Maximale zekerheid
 • Kosteloos extra aflossen op de lening is mogelijk

Geld lenen met een doorlopend krediet? Dit zijn de voordelen.

 • Variabele rente
 • Afgeloste bedragen kun je weer opnemen tot aan het kredietlimiet
 • Vaste maandtermijn
 • Variabele looptijd
 • Kosteloos extra aflossen mogelijk op de lening is mogelijk

Door te vergelijken ga je veel flexibeler met geld om

Kijk kritisch naar de mogelijkheden die er zijn voor het vergelijken en het (online) lenen van geld. Let hierbij ook op de looptijd en andere voorwaarden. Bij het vergelijken zul je zien dat Becam bij de scherpste aanbieders in leningen hoort. Je krijgt een lage rente en de beste voorwaarden. De rente bepaalt uiteindelijk hoeveel geld lenen je kost. Anders gezegd: hoe lager de rente, des te goedkoper de lening.

En dat treft, want bij Becam bieden wij je altijd de laagst mogelijke rente. Hoeveel dat in jouw geval is? Dat hangt af van verschillende factoren. Allereerst je persoonlijke en financiële situatie, maar ook het bedrag wat je wilt lenen. Wil je graag een indicatie van de rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod per mail.

Een bestaande lening oversluiten?

Naast het aanbieden van nieuwe leningen is Becam al jaren bezig met het goedkoper maken van geld lenen op bestaande leningen. Heb je een “oude” lening of meerdere leningen? Dan loont het vaak om deze leningen over te sluiten naar Becam. Kies voor één nieuwe en goedkopere lening. Dit kan gedurende de looptijd van de lening erg veel geld schelen (afhankelijk van de hoogte van de lening, de rente en looptijd van de lening).  Wil je graag een indicatie van de rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod per mail. Je kunt ook hier de leningen vergelijken die het beste bij je passen.

U wilt de goedkoopste lening? Nu dan?

Geld lenen start eenvoudig met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kost je slechts een paar minuten tijd. Becam vergelijkt vervolgens de beste leningen en verstuurt je de offerte per e-mail. Jij hebt daarna de tijd om de aanbieding van de lening te bestuderen en te bepalen of dit bij je past. Als je akkoord gaat dan handelen wij de lening verder voor je af. Zo werkt geld lenen bij Becam!

Geld besparen en tegelijkertijd lenen? Sluit je lening af bij Becam.

Waarom een lening afsluiten bij Becam? 

 • Volledig online geld lenen
 • Meerdere leningen vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos de lening afsluiten
 • Offerte staat in de “mijn-omgeving” & het aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Onze service?

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden

 • 9 "W. - Ik ben heel goed geholpen"
 • 10 "Iris - Uitstekend"
 • 10 "A. Bezemer - Professioneel, meedenkend en actief."
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel op geld lenen

Wil je weten wat je voordeel is op lenen via Becam? Met onderstaande module bereken je gemakkelijk of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente die je betaalt en je maandtermijn in, en klik op “bereken jou voordeel”. Je ziet dan direct het mogelijke voordeel.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen over “Geld lenen”.  Heb je na het lezen nog steeds een vraag? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Waar kan ik een offerte aanvragen?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een lening vergelijken. Een lening aanvragen kan met ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons een offerte voor een lening per email. Deze kun je vervolgens op je gemak bestuderen en bepalen of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben, dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld waarmee je leningen kunt vergelijken. Deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Kan ik voor elk doel lenen?

Je bent vrij om te bepalen waarvoor je leent. Of dit nu een auto of verbouwing is, dat bepaal jezelf. Wel raden wij je aan om de lening en leningvorm aan te laten sluiten bij het doel van de lening. Zo kun je bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening de looptijd aanpassen op de levensduur (of gebruiksduur) van de auto die je wilt financieren. Zo voorkom je dat je nog aan een lening moet betalen terwijl je geen gebruik meer maakt van het product, in dit geval de auto.

Kan ik lenen met een negatieve BKR-registratie?

Wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie dan zijn er in het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypotheek geweest. In dat geval is het niet meer mogelijk om via de bemiddeling van Becam een lening af te sluiten.

Tot welke leeftijd kan ik lenen? En wanneer moet de lening afbetaald zijn?

De minimale leeftijd om een lening af te sluiten is bij de meeste banken 21 jaar, de maximale leeftijd dat je een lening kunt afsluiten is 69 jaar. De lening moet uiterlijk op de leeftijd van 75 jaar worden terugbetaald. Kijk voor meer informatie bij seniorenlening.

Hoeveel rente moet ik betalen op een lening?

De rente is een vergoeding die je betaalt voor het lenen van geld. De hoogte van deze rente is afhankelijk van meerdere factoren, zo is er de marktrente – dit is de actuele rente die op dit moment geldt -, de hoogte van de lening, je inkomsten en lasten en het persoonlijke risicoprofiel. (leeftijd, leenervaring, BKR). Wil je weten hoeveel rente je op een lening moet betalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt kosteloos een rente aanbod.

Je kan via Becam X besparen

Jouw huidige lening(en)

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 495 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 59.449
€ 40.000 € 400 3,8 % 3,8 % 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 24.168
€ 10.000 € 110 6,0 % 6,0 % 120 maanden € 13.227

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy