Geld lenen

Is het tijd voor een nieuwe auto, ga je het huis verbouwen of investeer je op een andere manier? Bij Becam leen je verantwoord geld. Bekijk hoe je online geld kunt lenen en welke lening het beste bij je past.

 • Vergelijk zelf de beste leningen
 • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen enkele uren
 • Volledig online je lening afsluiten 
 • Kosteloos extra aflossen
 • Gemiddelde klantwaardering 9,3

Leningen vergelijken

Geld lenen? Vergelijk de beste leningen

Becam is de grootste kredietbemiddelaar van Nederland. Bij ons kun je de voordeligste leningen vergelijken op rente en voorwaarden. Zo weet jij dat je direct online geld kan lenen tegen de laagste rente van Nederland. Bij Becam betaal je geen extra kosten voor het afsluiten van je lening, alleen een vaste lage rente. Sluit online een passende lening af tegen heldere voorwaarden, na het afsluiten van de lening heb je nog 14 dagen bedenktijd. Dat noemen wij een verantwoorde keuze!

Online lening afsluiten

Geld lenen kan gemakkelijk online. Wij vertellen je graag meer over onze online werkwijze. Een lening aanvragen kan in slechts enkele minuten van je tijd. Wil je meerdere offertes ontvangen? Geen probleem; vergelijk eenvoudig meerdere offertes en aanbieders in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Dat is het voordeel van online geld lenen via Becam.

Jij bepaalt alles zelf: hoeveel geld je wil lenen, de soort lening, de maandtermijn en van welke bank je een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. En dat alles zonder extra kosten. Zo betaal je aan Becam geen afsluit- of bemiddelingskosten! Wij vergelijken de beste leningen voor jou.

Geld lenen in 3 stappen

1. Vergelijk de beste lening

Bekijk de verschillende mogelijkheden en vergelijk online de voorwaarden, looptijd en rentepercentages. Vergelijk hier de beste lening!

2. Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je gemakkelijk een offerte aan om geld te lenen. Vul je gegevens in op het aanvraagformulier en krijg direct toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier zetten wij één of meerdere offertes voor je klaar.

3. Documenten aantonen en digitaal ondertekenen

Je kunt de benodigde documenten uploaden en de offerte digitaal ondertekenen. Is alles in orde? Dan volgt direct uitbetaling op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld je kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Zo zijn de inkomens, de woonlasten en eventuele schulden of BKR-registratie bepalend voor de mogelijkheden. Maar ook de keuze voor de looptijd en maandlasten van de lening tellen mee. Zorg er daarom ook voor dat jij duidelijk weet hoe lang je rente wilt betalen en welk bedrag jij maandelijks kunt aflossen.

Bij Becam houden we geld lenen zo eenvoudig mogelijk. Wij vergelijken de beste leningen van verschillende aanbieders en jij geeft aan hoeveel je wilt lenen en kiest de goedkoopste lening. Wij controleren na jouw aanvraag direct of het leenbedrag aansluit bij jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Bereken hoeveel jij kunt lenen!

Waarvoor wil je geld lenen?

Een nieuwe auto kopen? Je badkamer of keuken vernieuwen? Plannen waar je niet altijd voldoende spaargeld voor hebt. Met een lening van Becam maak je het alsnog mogelijk. Misschien wil je om een andere reden geld lenen, bijvoorbeeld voor een verre vakantie of zonnepanelen op het dak. Benieuwd waar je allemaal geld voor kan lenen? Bekijk hier de meest voorkomende leendoelen.

Welke lening past bij mij?

Wil jij geld lenen? Dan kun je uit twee leenvormen kiezen: de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Lees hieronder wat de verschillen zijn.

Persoonlijke lening

Voor de persoonlijke lening geldt dat deze leenvorm geschikt is voor alle leendoelen waarbij je binnen een vooraf overeengekomen termijn het geld aflost. Als je deze regel volgt zit je goed. Denk hierbij aan leendoelen zoals een auto of caravan. Je kunt de looptijd van de lening afstemmen op de termijn dat je van plan bent in de auto te rijden.

Maar ook voor het verbouwen of verduurzamen van je woning is de persoonlijke lening uitermate geschikt. Met de persoonlijke lening leen je een vast bedrag tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd die je op een langere termijn kunt vastzetten, bijvoorbeeld 120 maanden. Zo profiteer je ook van lage maandlasten. En bij het leendoel woningverbetering is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet wordt veelal gekozen wanneer je van tevoren niet exact weet hoeveel geld je wil lenen. Zo kun je bij deze leenvorm geld opnemen tot aan het kredietlimiet. Je kunt er ook voor kiezen om de lening in delen op te nemen en niet ineens te laten uitbetalen. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld een aanbouw die duurder uitvalt. Wanneer er nog ruimte is in het krediet, kun je deze hiervoor benutten. Na 24 maanden vervalt de mogelijkheid om geld op te nemen en begin je met de volledige aflossing van de lening.

Je huidige lening oversluiten?

Naast het aanbieden van nieuwe leningen is Becam al jaren bezig met het goedkoper maken van geld lenen van bestaande leningen. Heb je één of meerdere “oude” leningen? Vaak loont het om deze leningen over te sluiten naar Becam. Kies voor één nieuwe en goedkopere lening. Dit kan gedurende de looptijd van de lening erg veel geld schelen (afhankelijk van de hoogte van de lening, de rente en looptijd). Wil je graag een indicatie van de laagste mogelijke rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod. Wil je weten hoeveel geld je kunt besparen, doe dan hier de bespaarcheck.

Online geld lenen via Becam

Geld lenen zonder gedoe start eenvoudig met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zodra wij je aanvraag binnen hebben, ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. Je krijgt toegang tot een persoonlijk en beveiligd gedeelte op onze website. In deze ‘mijn omgeving’ plaatsen we een offerte, vaak al binnen twee uur na je aanvraag. Zo weet je snel of de gewenste lening past bij je persoonlijke situatie. Zo werkt geld lenen bij Becam.

Geld besparen en tegelijkertijd lenen? Sluit je lening af bij Becam!

Waarom geld lenen bij Becam? 

 • Volledig online geld lenen
 • Meerdere leningen vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos de lening afsluiten
 • Offerte altijd vrijblijvend en makkelijk te vinden in jouw “mijn-omgeving”

Onze service?

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Mark - Goede service "
 • 10 "Nico - Perfecte en menselijke begeleiding en uitvoering"
 • 9 "Victor - Duidelijke vergelijking site"
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel op geld lenen

Wil je weten wat je voordeel is op lenen via Becam? Met onderstaande module bereken je gemakkelijk of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente die je betaalt en je maandtermijn in, en klik op “bereken jou voordeel”. Je ziet dan direct het mogelijke voordeel.

Wat kost een lening?

Veelgestelde vragen over Geld lenen

Hoe werkt geld lenen?

Geld lenen kan eenvoudig in 3 stappen. Je berekend je maximale mogelijkheden, vraagt online een vrijblijvende offerte, Becam zet vervolgens de beste offerte(s) voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Is de offerte naar wens? Dan kun jij in de regel binnen 2 werkdagen over je geld beschikken. Meer weten over hoe geld lenen werkt? Bekijk het hier.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld, deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Wat kost geld lenen

De kosten van de lening worden bepaalt door de rente en de looptijd. Stelregel is; hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe goedkoper de lening. Om direct inzicht te krijgen in de kosten van jouw lening heeft Becam een handige berekeningstool gemaakt. Als je hier het leenbedrag, de leningvorm en gewenste looptijd invult tonen wij je direct de maandelijkse en totale kosten van de lening.

Waar kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een offerte aanvragen. Een lening aanvragen kan met ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons een vrijblijvende offerte in je eigen mijn-omgeving.

Kan ik voor elk doel lenen?

Je bent vrij om te bepalen waarvoor je leent. Of dit nu een auto of verbouwing is, dat bepaal jezelf. Wel raden wij je aan om de lening en leningvorm aan te laten sluiten bij het doel van de lening. Zo kun je bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening de looptijd aanpassen op de gebruiksduur van de auto die je wilt financieren. Zo voorkom je dat je nog aan een lening moet betalen terwijl je geen gebruik meer maakt van het leendoel, in dit geval de auto.

Betaal ik kosten voor het afsluiten van de lening?

Voor het afsluiten van een persoonlijk lening betaal je bij Becam geen kosten. Ook voor het oversluiten van een bestaande lening betaal je geen kosten bij Becam. De banken waar wij mee samenwerken betalen ons een vergoeding voor onze diensten.

Tot welke leeftijd kan ik geld lenen? En wanneer moet de lening afbetaald zijn?

De minimale leeftijd om een lening af te sluiten is bij de meeste banken 21 jaar, de maximale leeftijd dat je een lening kunt afsluiten is 78 jaar. De lening moet uiterlijk op de leeftijd van 80 jaar worden terugbetaald. Kijk voor meer informatie bij seniorenlening.

Kan ik een lagere rente krijgen op mijn bestaande lening?

Als je al een bestaande lening hebt bekijken wij graag voor je of we deze lening kunnen oversluiten naar een lagere rente. Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Je kunt een online een vrijblijvende offerte aanvragen en wij gaan voor je aan de slag.

Kan ik ook geld lenen als ondernemer?

Zeker, je kunt geld lenen als particulier maar ook als (zelfstandig) ondernemer kun je bij Becam geld lenen. Als ondernemer kun je voor consumptieve doeleinden geld lenen. Voor de beoordeling van de lening vragen wij de jaarcijfers en/of de aangifte inkomsten belasting. Daarnaast kunnen we ook voor je bemiddelen als je het geld wilt lenen voor zakelijke doelen. Denk aan het kopen van machines, het financieren van vastgoed of het leasen van een bedrijfsbus.

Kan ik lenen met een negatieve BKR registratie?

Wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie dan zijn er in het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypotheek geweest. In dat geval is het niet meer mogelijk om via de bemiddeling van Becam een lening af te sluiten. Het laten verwijderen van de BKR-registratie is dan wellicht een mogelijkheid.

Welke stukken moet je aantonen bij het afsluiten van een lening?

De standaard stukken welke moeten worden aangetoond zijn; legitmatiebewijs, loonstrook, bankoverzicht van 1 gehele maand met loonstorting en bewijsstukken van de eventuele lopende lening(en).

Waarom kan ik geen geld lenen?

Als je geld wilt lenen zijn er twee zaken van belang, betaalbaarheid en leen ervaring. Kun je op een verantwoorde wijze de lening terugbetalen en past dit in je financiële plaatje? En heb je ervaring met geld lenen? Is de uitkomst op deze vragen positief dan wordt dat ook zo beoordeeld door de bank. Mocht het lenen van geld niet mogelijk zijn dan kan het aan een van deze twee zaken (of de combinatie van beiden) liggen. Vraag ons gerust om dit voor je te bekijken.

Hoeveel rente moet ik betalen op een lening?

De rente is een vergoeding die je betaalt voor het lenen van geld. De hoogte van deze rente is afhankelijk van meerdere factoren, zo is er de marktrente – dit is de actuele rente die op dit moment geldt -, de hoogte van de lening, je inkomsten en lasten en het persoonlijke risicoprofiel. (leeftijd, leenervaring, BKR). Wil je weten hoeveel rente je op een lening moet betalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt kosteloos een rente aanbod.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy