Geld lenen

Is het tijd voor een nieuwe auto, ga je het huis verbouwen of investeer je op een andere manier? Bij Becam leen je verantwoord geld. Bekijk hoe je online geld kunt lenen en welke lening het beste bij je past.

Auteur:Jeroen Uppelschoten
Bijgewerkt: donderdag 11 juli, 2024

Vergelijk jouw lening

Vergelijk zelf de beste leningen

Vrijblijvende offerte binnen enkele uren

Binnen 2 werkdagen geld op je rekening

Gemiddelde klantwaardering 9,3

Geld lenen? Vergelijk de beste leningen

Becam is de grootste kredietbemiddelaar van Nederland. Bij ons kun je de voordeligste leningen vergelijken op rente en voorwaarden. Zo weet jij dat je direct online geld kan lenen tegen de laagste rente van Nederland. Bij Becam betaal je geen extra kosten voor het afsluiten van je lening, alleen een vaste lage rente. Sluit online een passende lening af tegen heldere voorwaarden, na het afsluiten van de lening heb je nog 14 dagen bedenktijd. Dat noemen wij een verantwoorde keuze!

Online lening afsluiten

Geld lenen kan gemakkelijk online. Wij vertellen je graag meer over onze online werkwijze. Een lening aanvragen kan in slechts enkele minuten van je tijd. Wil je meerdere offertes ontvangen? Geen probleem; vergelijk eenvoudig meerdere offertes en aanbieders in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Dat is het voordeel van online geld lenen via Becam.

Jij bepaalt alles zelf: hoeveel geld je wil lenen, de soort lening, de maandtermijn en van welke bank je een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. En dat alles zonder extra kosten. Zo betaal je aan Becam geen afsluit- of bemiddelingskosten! Wij vergelijken de beste leningen voor jou.

Geld lenen in 3 stappen

 • 1. Vergelijk de beste lening
  Bekijk de verschillende mogelijkheden en vergelijk online de voorwaarden, looptijd en rentepercentages. Vergelijk hier de beste lening!

 • 2. Vrijblijvende offerte aanvragen
  Bij Becam vraag je gemakkelijk een offerte aan om geld te lenen. Vul je gegevens in op het aanvraagformulier en krijg direct toegang tot je eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier zetten wij één of meerdere offertes voor je klaar.

 • 3. Documenten aantonen en digitaal ondertekenen
  Je kunt de benodigde documenten uploaden en de offerte digitaal ondertekenen. Is alles in orde? Dan volgt direct uitbetaling op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld je kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Zo zijn de inkomens, de woonlasten en eventuele schulden of BKR-registratie bepalend voor de mogelijkheden. Maar ook de keuze voor de looptijd en maandlasten van de lening tellen mee. Zorg er daarom ook voor dat jij duidelijk weet hoe lang je rente wilt betalen en welk bedrag jij maandelijks kunt aflossen.

Bij Becam houden we geld lenen zo eenvoudig mogelijk. Wij vergelijken de beste leningen van verschillende aanbieders en jij geeft aan hoeveel je wilt lenen en kiest de goedkoopste lening. Wij controleren na jouw aanvraag direct of het leenbedrag aansluit bij jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Bereken hoeveel jij kunt lenen!

Dit vinden klanten van lenen bij Becam

10
Kiyoh

Prima

Snel geholpen, duidelijk en vriendelijke mensen

9
Kiyoh

Snel geregeld

Lening overgesloten , duidelijk en helder advies en alles snel geregeld , helemaal top.

10
Kiyoh

Netjes en goed geholpen.

Duidelijke informatie, en snelle afhandeling, en keurig geholpen door medeweker, Sven Alders.

9
Kiyoh

Professioneel en belang klant staat voorop

Bij mijn aanvraag voor een lening hield men mijn belangen goed in de gaten om de aanvraag op het goede moment naar de bank te sturen. Ik ben hen daar erg dankbaar voor. Ook "mijn omgeving" waar je all...

10
Kiyoh

Fantastisch

Top bedrijf snel geregeld super!!

10
Kiyoh

Vriendelijke medewerker

Ze helpen graag aardig mensen

10
Kiyoh

Uitstekend

Goed en snel geregeld Fijn telefonisch contact gehad met sven die zich kon goed inleven wat ik wilde Al met al TOP

9
Kiyoh

Top geregeld!!

Prima geregeld, goed advies en ondersteuning!!

10
Kiyoh

Uitstekend

Steeds prima contacten met diverse werknemers van Becam gehad. Alle medewerkers die ik gesproken hebben waren erg behulpzaam om alle benodigde gegevens bij jullie te krijgen.

10
Kiyoh

Everything was perfect

Everything was perfect from the start.Becam was really good in their job.

10
Kiyoh

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen zeer tevreden.

9
Kiyoh

Perfect makkelijk en snel geregeld.

Aanvraag ging snel en makkelijk. Alles online. Geld stond daarna ook snel op de bankrekening.

10
Kiyoh

Prima geregeld

Goed geregeld. Veel contact gehad met Becam. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede hulp gehad om alles geregeld te krijgen.

6
Kiyoh

Te lang wachten op goedkeuring

De reclamespreuk van binnen 2 dagen geld op je rekening wordt niet waargemaakt. Na flink aandringen werd er eindelijk vaart achter gezet. Al met al toch ruim 4 dagen geduurd.

5
Kiyoh

Geweldig

Goed informatie ontvangen, telefonisch gesprek was ook goed. Bij vragen kon ik altijd met ze bellen.

 • AFM
  De Autoriteit Financiële Markten is de toezichthouder voor de financiële markten in Nederland. Becam staat onder toezicht van de AFM en is in het register geregistreerd onder nummer 12020777.

 • NVF
  Becam is lid van de Nederlandse Vereniging van Financieringsbemiddelaars. NVF is een brancheorganisatie met als doel de professionaliteit van de sector te verbeteren onder andere door het hanteren van een gedragscode.

 • Kifid
  Wij zijn aangesloten bij het Kifid. Een onafhankelijk klachteninstelling. Mocht je onverhoopt ontevreden zijn over onze diensten dan ben je verzekerd van een goede behandeling.

Waarvoor wil je geld lenen?

Een nieuwe auto kopen? Je badkamer of keuken vernieuwen? Plannen waar je niet altijd voldoende spaargeld voor hebt. Met een lening van Becam maak je het alsnog mogelijk. Misschien wil je om een andere reden geld lenen, bijvoorbeeld voor een verre vakantie of zonnepanelen op het dak. Benieuwd waar je allemaal geld voor kan lenen? Bekijk hier de meest voorkomende leendoelen.

Welke lening past bij mij?

Wil jij geld lenen? Dan kun je uit twee leenvormen kiezen: de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Lees hieronder wat de verschillen zijn.

Persoonlijke lening

Voor de persoonlijke lening geldt dat deze leenvorm geschikt is voor alle leendoelen waarbij je binnen een vooraf overeengekomen termijn het geld aflost. Als je deze regel volgt zit je goed. Denk hierbij aan leendoelen zoals een auto of caravan. Je kunt de looptijd van de lening afstemmen op de termijn dat je van plan bent in de auto te rijden.

Maar ook voor het verbouwen of verduurzamen van je woning is de persoonlijke lening uitermate geschikt. Met de persoonlijke lening leen je een vast bedrag tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd die je op een langere termijn kunt vastzetten, bijvoorbeeld 120 maanden. Zo profiteer je ook van lage maandlasten. En bij het leendoel woningverbetering is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet wordt veelal gekozen wanneer je van tevoren niet exact weet hoeveel geld je wil lenen. Zo kun je bij deze leenvorm geld opnemen tot aan het kredietlimiet. Je kunt er ook voor kiezen om de lening in delen op te nemen en niet ineens te laten uitbetalen. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld een aanbouw die duurder uitvalt. Wanneer er nog ruimte is in het krediet, kun je deze hiervoor benutten. Na 24 maanden vervalt de mogelijkheid om geld op te nemen en begin je met de volledige aflossing van de lening.

Je huidige lening oversluiten?

Naast het aanbieden van nieuwe leningen is Becam al jaren bezig met het goedkoper maken van geld lenen van bestaande leningen. Heb je één of meerdere “oude” leningen? Vaak loont het om deze leningen over te sluiten naar Becam. Kies voor één nieuwe en goedkopere lening. Dit kan gedurende de looptijd van de lening erg veel geld schelen (afhankelijk van de hoogte van de lening, de rente en looptijd). Wil je graag een indicatie van de laagste mogelijke rente op je lening? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een aanbod. Wil je weten hoeveel geld je kunt besparen, doe dan hier de bespaarcheck.

Online geld lenen via Becam

Geld lenen zonder gedoe start eenvoudig met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zodra wij je aanvraag binnen hebben, ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. Je krijgt toegang tot een persoonlijk en beveiligd gedeelte op onze website. In deze ‘mijn omgeving’ plaatsen we een offerte, vaak al binnen twee uur na je aanvraag. Zo weet je snel of de gewenste lening past bij je persoonlijke situatie. Zo werkt geld lenen bij Becam.

Waarom geld lenen bij Becam? 

 • Volledig online geld lenen
 • Meerdere leningen vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos de lening afsluiten
 • Offerte altijd vrijblijvend en makkelijk te vinden in jouw “mijn-omgeving”

Onze service?

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Ingrid - Prima"
 • 9 "Henk - Snel geregeld"
 • 10 "Cees - Netjes en goed geholpen."
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel op geld lenen

Wil je weten wat je voordeel is op lenen via Becam? Met onderstaande module bereken je gemakkelijk of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente die je betaalt en je maandtermijn in, en klik op “bereken jou voordeel”. Je ziet dan direct het mogelijke voordeel.

Wat kost een lening?

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jeroen Uppelschoten, specialist op het gebied van geld lenen.

Vragen over geld lenen? Neem contact op met onze experts

088 – 777 2323 of gebruik hier het contactformulier.

Jeroen Uppelschoten - Financieel expert en directeur Becam

Veelgestelde vragen over Geld Lenen

Hoe werkt geld lenen?

Geld lenen kan eenvoudig in 3 stappen. Je berekend je maximale mogelijkheden, vraagt online een vrijblijvende offerte, Becam zet vervolgens de beste offerte(s) voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Is de offerte naar wens? Dan kun jij in de regel binnen 2 werkdagen over je geld beschikken. Meer weten over hoe geld lenen werkt? Bekijk het hier.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld, deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Wat kost geld lenen

De kosten van de lening worden bepaalt door de rente en de looptijd. Stelregel is; hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe goedkoper de lening. Om direct inzicht te krijgen in de kosten van jouw lening heeft Becam een handige berekeningstool gemaakt. Als je hier het leenbedrag, de leningvorm en gewenste looptijd invult tonen wij je direct de maandelijkse en totale kosten van de lening.

Waar kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een offerte aanvragen. Een lening aanvragen kan met ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons een vrijblijvende offerte in je eigen mijn-omgeving.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Nadat je de aanvraag hebt ingestuurd duurt het meestal één a twee werkdagen voordat je over je geld kunt beschikken. Dit is als alles verloopt zoals het hoort. Dit betekent dat aan de volgende twee voorwaarden is voldaan.

 • Alle documenten zijn door jou in de mijn-omgeving aangetoond. Hoe vlotter dit proces verloopt hoe eerder wij de stukken kunnen controleren en aanleveren bij de bank.
 • De bank waar we de lening gaan onderbrengen beoordeeld de aanvraag zodra deze binnenkomt. Door ons digitale proces kan dit vaak al binnen 1 dag geregeld zijn.

Kan ik voor elk doel lenen?

Je bent vrij om te bepalen waarvoor je leent. Of dit nu een auto of verbouwing is, dat bepaal jezelf. Wel raden wij je aan om de lening en leningvorm aan te laten sluiten bij het doel van de lening. Zo kun je bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening de looptijd aanpassen op de gebruiksduur van de auto die je wilt financieren. Zo voorkom je dat je nog aan een lening moet betalen terwijl je geen gebruik meer maakt van het leendoel, in dit geval de auto.

Kan ik ook geld lenen als ondernemer?

Zeker, je kunt geld lenen als particulier maar ook als (zelfstandig) ondernemer kun je bij Becam geld lenen. Als ondernemer kun je voor consumptieve doeleinden geld lenen. Voor de beoordeling van de lening vragen wij de jaarcijfers en/of de aangifte inkomsten belasting. Daarnaast kunnen we ook voor je bemiddelen als je het geld wilt lenen voor zakelijke doelen. Denk aan het kopen van machines, het financieren van vastgoed of het leasen van een bedrijfsbus.

Kan ik geld lenen voor een auto?

Een auto kan een flinke uitgave zijn. Becam helpt jou graag met een goedkope lening voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Door de aanschaf over een periode te spreiden wordt het kopen van een auto een stuk makkelijker. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat je over het geleende bedrag rente betaalt. Daarom raden wij aan om de looptijd van de lening goed af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. Een persoonlijke lening is hier uitermate geschikt voor.

Kan ik lenen met een negatieve BKR registratie?

Wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie dan zijn er in het verleden betalingsproblemen bij een lening of hypotheek geweest. In dat geval is het niet meer mogelijk om via de bemiddeling van Becam een lening af te sluiten. Het laten verwijderen van de BKR-registratie is dan wellicht een mogelijkheid.

Welke stukken moet je aantonen bij het afsluiten van een lening?

De standaard stukken welke moeten worden aangetoond zijn; legitmatiebewijs, loonstrook, bankoverzicht van 1 gehele maand met loonstorting en bewijsstukken van de eventuele lopende lening(en).

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy