Rente verlaagd naar 3,8%

dinsdag 26 mei, 2020

Per direct heeft BNP Paribas (*) de rente voor een persoonlijke lening verlaagd naar 3,8%. Dit geldt alleen voor de persoonlijke lening en vanaf een bedrag van € 50.000 euro. De rente is niet eerder zo laag geweest in Nederland. Bijkomend voordeel is dat de rente ook nog eens over de gehele looptijd vast staat, tot maximaal 120 maanden.  

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening kun je zelf bepalen waarvoor je de lening afsluit. Wij zien dat de meeste consumenten een persoonlijke lening afsluiten voor het oversluiten van dure leningen naar één nieuwe lening tegen een lage rente. Daarnaast is het lenen voor een verbouwing of camper onverminderd populair.

Lenen vanaf 10.000 euro

Ook voor leningen van 10.000 euro tot 15.000 euro zijn de rentes per vandaag aanzienlijk verlaagd. Voor een lening van 10.000 euro betaalt de consument een rente van 5,9% per jaar. Bij deze lening kun je kiezen voor een looptijd tussen 12 maanden en maximaal 72 maanden. Wil je toch een lening met een langere looptijd dan kun je deze afsluiten tegen een rente van 6,0%, de maximale looptijd is dan 120 maanden.

De belangrijkste eigenschappen van een Persoonlijke Lening op een rij:

  • Vaste (lage) rente voor de hele looptijd
  • Boetevrij extra aflossen
  • Gegarandeerd je lening afgelost aan het einde van de looptijd
  • Geen mogelijkheden om tussentijds weer geld op te nemen, dus aan het einde van de looptijd is de lening echt afgelost.

(*) BNP Paribas Personal Finance is een van de partner banken van Becam en al sinds 1863 actief in Nederland. BNP is marktleider in consumptief krediet in Europa.