Geld lenen online regelen?

Geld lenen en dit online regelen kan heel goed. Becam hanteert een online werkwijze waarbij je veel tijd bespaart en tegelijkertijd zelf in staat bent om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Of je nu een bedrag van € 10.000 of meer dan € 50.000 nodig hebt: je regelt het van huis uit (of vanuit kantoor).

Dit is waarom je online geld leent

Vroeger maakte je voor het afsluiten van een lening bij de bank een afspraak. Hierdoor ging er enige tijd overheen voordat je meer duidelijkheid had: wel of niet lenen? Tegenwoordig hoeft het niet meer zo lang te duren. Becam laat zien dat het een stuk eenvoudiger kan.

We hebben niet alleen een handige berekeningsmodule maar ook een ‘mijn omgeving’. Hierdoor vraag je direct een of meerdere offertes aan, zonder dat je een afspraak hoeft te maken. Dit is precies de reden waarom je geld lenen online regelt.

Geld lenen online regelen met de persoonlijke lening

Wil je geld lenen en dit online regelen, dan heb je de keuze uit verschillende leenvormen. Als geldlening wordt het vaakst voor de persoonlijke lening gekozen. Deze populaire leenvorm heeft een vaste rente en looptijd. Van tevoren staat dus vast hoeveel je maandelijks betaalt, wat de rente is en in hoeveel termijnen je aflost.

Nu kan het altijd voorkomen dat je tussendoor wilt aflossen, bijvoorbeeld door een financiële meevaller. Dit kan en mag: tussentijds aflossen op de persoonlijke lening kan zonder verdere kosten. Je betaalt dus geen boete over de extra aflossing.

Een lening via internet: het doorlopend krediet

Natuurlijk is er op het gebied van leningen nog veel meer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van het doorlopend krediet? Deze leenvorm heeft een variabele rente en looptijd, dit is iets waar je rekening mee moet houden. Waarom zou je dan toch voor het doorlopend krediet kiezen?

Bij het doorlopend krediet zijn reeds afgeloste bedragen opnieuw opneembaar. Stel dat je nu € 15.000 leent en later toch wat meer nodig hebt. Je wilt bijvoorbeeld € 5000 bijlenen. Moet je voor deze geldzaken opnieuw een lening afsluiten? Nee, niet met het doorlopend krediet. Afgeloste bedragen zijn opnieuw opneembaar. Handig wanneer je van tevoren niet weet hoe lang een verbouwing duurt of wat het gaat kosten.

Kiezen tussen online regelen of een afspraak maken

Ben je niet zo bekend met online leningen regelen? Twijfel je nog tussen de persoonlijke lening of het doorlopend krediet? De meeste mensen sluiten online een lening af. Je vindt op onze website heel veel informatie hierover. Becam werkt op basis van execution only, deze dienstverlening is alleen geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een lening af te sluiten. Het is dus belangrijk dat je deze kennis en ervaring hebt om online geld te lenen via Becam. Lees meer over onze dienstverlening op de pagina ‘Over Becam‘.

Betrouwbaarheid van geld lenen via het internet

Natuurlijk ben je voorzichtig met geld lenen via het internet. Je gooit je bankzaken immers ook niet zomaar op straat. Becam gaat zorgvuldig met jouw gegevens om. Bovendien worden deze gegevens nooit zonder toestemming aan derden doorgegeven. Het is uiteraard wel belangrijk dat de kredietaanbieders waar we mee samenwerken jouw gegevens mogen inzien. Aan de hand hiervan kunnen ze bepalen of je voor een geldlening in aanmerking komt.

Is dat betrouwbaar, geld lenen en online regelen? Ja, wel wanneer je gebruik maakt van onze tools. Met de berekeningsmodule krijg je inzicht in de mogelijke maandlasten. Je vult het gewenste leenbedrag en de looptijd in, zodat je ziet wat je per maand terugbetaalt.

Een offerte aanvragen is heel eenvoudig en regel je binnen enkele minuten. Dit doe je via de online ‘mijn omgeving’. Binnen 2 uur ontvang je de offerte(s). Daarna kun je op je gemak de offertes bestuderen en desgewenst vergelijken.

Online een lening regelen: de offerte is gratis

Bij Becam regel je alles zelf: je ontvangt geen persoonlijk advies. Natuurlijk vind je wel veel informatie op onze website, lees deze gerust door. Ben je eenmaal zover, vraag dan een of meerdere offertes aan. Het aanvragen en ontvangen van deze offertes is gratis en verplicht je tot niets.

Bekijk de offerte op je gemak en vergelijk de aanbieders met elkaar. Ga je voor de aanbieder met de laagste rente, de beste voorwaarden of beiden? Neem je tijd, bij Becam regel je deze geldzaken geheel online. Op een moment dat het jou uitkomt.

Vrijblijvende offerte aanvragen