Bereken je lening

Om te kunnen lenen moet je aan bepaalde criteria voldoen. Zo zijn onder andere de bron van inkomen, de hoogte van het inkomen en je lasten (en die van je eventuele partner) van belang om te bepalen of je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen.

Daarnaast is het voor jezelf belangrijk om te bepalen wat je doel is. Wil je een autolening, een lening voor een verbouwing of iets anders. Wij onderstrepen het verantwoord krediet verstrekken. Je moet de lening ook gewoon kunnen terugbetalen.

Als je gewend bent om veel uit te geven en daardoor maandelijks weinig tot geen geld overhoudt, dan is het voor jou lastig om aan je maandelijkse afbetaalverplichting van een lening te voldoen. In een dergelijk geval zou je eerst andere zaken moeten ordenen of bepaalde uitgaven moeten schrappen.Leningen berekenen?

Wil je graag weten hoeveel geld je maximaal kunt lenen, hoeveel geld je per maand aan lasten kwijt zou zijn, of hoeveel geld je kunt besparen op een huidige lening?  Om deze vragen indicatief te kunnen beantwoorden hebben we een drietal rekenmodules voor jou opgesteld.  Aan de hand hiervan kun je alvast een indicatie krijgen van de geldbedragen waar je benieuwd naar bent. Bereken rechts op de pagina jouw mogelijkheden.

Lening aanvragen – Vrijblijvende offerte

Wil je een lening aangaan of een bestaande lening oversluiten, dan raden wij u aan om te starten met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kan geheel online bij Becam en kost je alleen wat tijd. Zodra wij de aanvraag gegevens hebben ontvangen gaan wij voor jou op zoek naar de meest voordelige lening. Deze presenteren wij in offertevorm per mail. Je kunt vervolgens ruimschoots de tijd nemen om te bepalen of het aanbod bij jou past!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan!

Een specifiek bedrag lenen?

Wil je een specifiek bedrag lenen? Kijk dan op onderstaande pagina’s.

Vrijblijvende offerte aanvragen