Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Goede vraag. Het berekenen van de maximale lening pakt voor iedereen anders uit. Of en hoeveel geld jij kunt lenen hangt onder andere af van:

  • Je inkomen
  • Je persoonlijke (gezins)situatie
  • Eventuele verplichtingen als alimentatie en andere leningen
  • Je woonsituatie en de huur of hypotheeklasten die je betaalt

Becam heeft een maximale leenberekening ontwikkeld. Hiermee kun je direct berekenen wat je mogelijkheden zijn voor een maximale lening.

Bereken je lening

Je maximale lening berekenen is eenvoudig en zo gedaan met onze daarvoor ontwikkelde online tool. We vragen daarbij naar jouw inkomen en dat van een eventuele partner. Geef bij het berekenen van je lening ook meteen je woonlasten op. Zo weet je direct hoeveel geld je kan lenen. Het gaat om een goede indicatie van je maximale lening. Wil je exact weten wat je kunt lenen en tegen welk rentepercentage? De volgende stap is het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Hoeveel geld wil je lenen?

Het is handig als je weet hoeveel geld je wilt lenen voordat je start met berekenen. Dit hangt samen met je leendoel. Wil je geld lenen voor een nieuwe autokeuken of voor een ander doel. Bij ieder plan hoort een eigen kostenplaatje. Vaak kan je vooraf goed bepalen hoeveel geld je wilt lenen. Vervolgens bereken je via Becam eenvoudig en snel of je het ook kan lenen.

Wat kost geld lenen? De maandlasten

De maandlasten van een lening bestaan uit rente en aflossing. Hoeveel geld je leent, de rente en de duur van de lening zijn bepalend voor de kosten. Bij Becam kan je goedkoop geld lenen. Met behulp van de ‘wat kost een lening module bereken je ook gelijk de kosten van een lening. Zowel de maandlasten als ook de totale rentekosten over de looptijd van de lening. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Op de pagina’s over een doorlopend krediet of persoonlijke lening vind je voorbeelden van de huidige rentetarieven. Wil je een beter beeld van de goedkoopste mogelijkheden? Bekijk dan onze tool om online leningen te vergelijken en vergelijk de verschillende leenvormen en bedragen. Na het berekenen en vergelijken van jouw leenmogelijkheden vraag je eenvoudig online een offerte aan.

Maximale lening berekend -> Online offerte aanvragen

Heb je een goed beeld van je maximale lening? Dan is de volgende stap het aanvragen van een offerte. Online, eenvoudig en vrijblijvend. Na ontvangst van je aanvraag gaan we direct voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte binnen één dagdeel!

Wij zoeken de meest voordelige leningen en zetten deze voor je klaar in jouw eigen beveiligde deel van de mijn-omgeving. Direct na het aanvragen van de vrijblijvende offerte krijg je toegang tot de persoonlijke mijn-omgeving. Hier staat de offerte binnen enkele uren voor je klaar. De keus is vervolgens aan jou. Je hebt alle tijd en vrijheid om de lening te kiezen die bij je past!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereken hoeveel je kan lenen aan de rechterkant van deze pagina en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Een specifiek bedrag lenen?

Wil je een specifiek bedrag lenen? Kijk dan eens op onderstaande pagina’s.

Vrijblijvende offerte aanvragen