Bereken je lening

Je maximale lening berekenen is eenvoudig en zo gedaan met onze daarvoor ontwikkelde online tool. We vragen daarbij naar jouw inkomen en dat van een eventuele partner. Geef bij het berekenen van je lening ook meteen je woonlasten op. Zo weet je in nog geen minuut hoeveel geld je kan lenen. Het gaat om een indicatie van je maximale lening, de volgende stap is het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Goede vraag. Het berekenen van de maximale lening pakt voor iedereen anders uit. Of en hoeveel geld jij kunt lenen hangt onder andere af van:

  • Je inkomen en of je in loondienst werkzaam bent of niet
  • Je persoonlijke (gezins)situatie
  • Eventuele verplichtingen als alimentatie en andere leningen
  • Je woonsituatie en de huur of hypotheeklasten die je betaalt

Naast jouw inkomen telt ook je uitgavenpatroon mee voor de vraag hoeveel geld je kan lenen. Houd rekening dat je de lening maandelijks aflost. Die financiële ruimte moet je wel hebben om verantwoord een lening te kunnen afsluiten.

Hoeveel geld wil je lenen?

Het is handig als je weet hoeveel geld je wilt lenen voordat je start met berekenen. Dit hangt samen met je leendoel. Wil je geld lenen voor een nieuwe auto, keuken of voor een ander doel. Bij ieder plan hoort een eigen kostenplaatje. Vaak kan je vooraf goed bepalen hoeveel geld je wilt lenen. Vervolgens bereken je via Becam eenvoudig en snel of je het ook kan lenen.

Maandlasten geld lenen

De maandlasten van een lening bestaan uit rente en aflossing. Hoeveel geld je leent, de rente en de duur van de lening zijn bepalend voor de kosten. Bij Becam kan je goedkoop geld lenen.

Op de pagina’s over een doorlopend krediet of persoonlijke lening vind je voorbeelden van de huidige rentetarieven. Wil je een beter beeld van de maandelijkse- en totale kosten van de lening? Bekijk dan onze tool om online leningen te vergelijken en vergelijk de verschillende leenvormen en bedragen. Na het berekenen en vergelijken van jouw leenmogelijkheden vraag je eenvoudig online een offerte aan. Bij de offerte aanvraag vermelden we meteen een indicatie van de rente en totale prijs

Maximale lening berekend?

Vraag een vrijblijvende offerte aan Na het berekenen van je maximale lening heb je een beeld van hoeveel geld je kunt lenen. De volgende stap is het aanvragen van een offerte. Online, eenvoudig en vrijblijvend. Na ontvangst van je aanvraag gaan we direct voor je aan de slag. We zoeken de meest voordelige leningen en sturen je per e-mail de uitkomst. De keus is vervolgens aan jou. Je hebt alle tijd en vrijheid om de lening te kiezen die bij je past!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereken hoeveel je kan lenen aan de rechterkant van deze pagina en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Een specifiek bedrag lenen?

Wil je een specifiek bedrag lenen? Kijk dan op onderstaande pagina’s.

Vrijblijvende offerte aanvragen