Goedkope Persoonlijke lening

Droom je al jaren van een gloednieuwe auto of luxe caravan, maar heb je er het geld niet voor? Je wilt dus geld lenen. Via Becam kun je namelijk een goedkope persoonlijke lening afsluiten. Hiermee financier je een eenmalig grote uitgave, zoals bijvoorbeeld een auto.

Persoonlijke lening aanvragen

Naast de persoonlijke lening kun je ook een doorlopend krediet afsluiten. De persoonlijke lening sluit je met onze unieke offerte module in enkele stappen af. In de module kies je ook de soort persoonlijke lening die je wilt. Ontdek welk bedrag aan rente en aflossing je iedere maand betaalt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo zie je ook wanneer je de gehele persoonlijke lening hebt afbetaald. Dit kun je namelijk afstemmen op de levensduur van het aangeschafte product. Want niets is vervelender dan geld afbetalen aan een product, dat je niet meer gebruikt. Dus voor de goedkoopste persoonlijke lening geldt: duidelijkheid voor alles en ondertussen kunt je direct genieten van je nieuwe aankoop!

Lening berekenen?

Wil je je persoonlijke lening berekenen? Kies dan voor onze handige widget aan de rechterkant van de pagina. Vraag de lening aan na het berekenen van het juiste bedrag dat bij u past.

Kenmerken Persoonlijke Lening:

De laagste rente

Hoe hoger de rente hoe meer je betaald aan je lening. Hou dus altijd de stand van de rente in de gaten als je een persoonlijke lening wilt afsluiten. De rente op een persoonlijke lening is meestal voordeliger dan bij andere vormen van lenen. Bij een krediet verstrekker als Becam staat de lening vast voor de hele looptijd. Daar komt dus geen verandering in. Als klant bepaal je zelf de looptijd van het lenen. Die looptijd ligt tussen de 12 en 120 maanden. Bij een kredietverstrekker als Becam betaal je geen boetes als je vroegtijdig wilt aflossen. Toch is dit iets om altijd even te onderzoeken als je gaat lenen.

In onderstaande tabel tonen wij de goedkoopste rente van een persoonlijke lening. De maandtermijn bestaat uit rente en aflossing en staat gedurende de hele looptijd vast. Het is ook mogelijk om andere bedragen en/of maandtermijnen aan te vragen. Kijk hiervoor op onze offerte pagina en vraag een vrijblijvende offerte voor een persoonlijke lening aan. In deze tabel gaan wij van de laagste rente die wij kunnen bieden. De daadwerkelijke rente hangt o.a. af van je persoonlijke en financiële situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen