Goedkoop WOZ krediet

Als eigen woningbezitter kunt u lenen tegen de laagste rente. Het is namelijk zo dat verschillende banken waar wij mee samenwerken bereid zijn om, speciaal voor klanten met een eigen woning, een rentekorting te hanteren. De hoogte van deze korting is afhankelijk van de geldverstrekker.

WOZ krediet of Persoonlijke lening

Er zijn twee verschillende vormen van een goedkoop WOZ krediet. Een Persoonlijke lening en een WOZ Doorlopend krediet. De kenmerken van een Persoonlijke lening zijn naast de lagere rente dat u een vaste maandtermijn betaalt bestaande uit rente en aflossing. Hierdoor betaalt u de lening in maandelijkse termijn af. Specifiek voor het Doorlopend krediet is dat u afgeloste bedragen ook weer kunt opnemen tot aan het kredietlimiet.

Variabele Rente

Zoals gezegd betaalt u als huiseigenaar met een WOZ Krediet een lagere rente dan bij een gewoon Doorlopend krediet. De rente die u betaalt is variabel, dit betekent dat de rente kan dalen of stijgen gedurende de looptijd van de lening. Als de rente wijzigt merkt u dat niet in de maandtermijn, deze blijft gelijk. De looptijd van de lening wordt korter, bij een daling van de rente, en langer bij een stijging van de rente.

WOZ Krediet – De laagste rente

De onderstaande tabel betreft een WOZ krediet, met een maandtermijn van 1%, 1,5% of 2% en een variabele rente. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing. De looptijd van de lening is een indicatie waarbij wij ervan uitgaan dat de rente gelijk blijft en het totale leenbedrag is opgenomen. Er vinden dan geen opnames of extra aflossingen plaats. Andere bedragen en maandtermijnen zijn mogelijk.

Wij gaan in deze tabel uit van de laagste rente die wij u kunnen bieden. De daadwerkelijke rente hangt o.a. af van uw persoonlijke en financiële situatie. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. De maximale wettelijke rente is 14%.

Wij informeren u graag over uw mogelijkheden. U kunt hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen.