Goedkoop WOZ krediet

Als eigen woningbezitter leen je  tegen de laagste rente. Wij werken samen met verschillende banken die speciaal voor klanten met een eigen woning, een rentekorting hanteren. De hoogte van deze korting is afhankelijk van de geldverstrekker.

WOZ krediet of Persoonlijke lening

Er zijn twee verschillende vormen van een goedkoop WOZ krediet. Een Persoonlijke lening en een WOZ Doorlopend krediet. De kenmerken van een Persoonlijke lening zijn de lagere rente en een vast maandtermijn, bestaande uit rente en aflossing. Hierdoor betaal je de lening in maandelijkse termijn af. Specifiek voor het Doorlopend krediet is dat je afgeloste bedragen ook weer kunt opnemen tot aan het kredietlimiet.

Variabele Rente

Zoals gezegd betaal je als huiseigenaar met een WOZ Krediet een lagere rente dan bij een gewoon Doorlopend krediet. De rente die je betaalt is variabel, dit betekent dat de rente kan dalen of stijgen gedurende de looptijd van de lening. Als de rente wijzigt merk je dat niet in de maandtermijn, deze blijft gelijk. De looptijd van de lening wordt bij een daling van de rente korter, en langer bij een stijging van de rente.

WOZ Krediet – De laagste rente

De onderstaande tabel betreft een WOZ krediet, in de vorm van een persoonlijke lening. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing.

Wij gaan in deze tabel uit van de laagste rente die wij je kunnen bieden. De daadwerkelijke rente hangt o.a. af van je persoonlijke en financiële situatie. Bij een persoonlijke lening is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

Wij informeren je graag over uw mogelijkheden. Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.