Goedkoop Doorlopend krediet

Met een goedkoop Doorlopend Krediet bepaal je aan de hand van je inkomsten en uitgaven een kredietlimiet, tot waar je steeds opnieuw geld kunt opnemen. Heb je een deel afgelost, dan kun je datzelfde deel opnieuw weer opnemen, met als maximum het afgestemde kredietlimiet. Hierdoor is de looptijd van het krediet variabel, evenals de rente en de aflossing.  Omdat de rente variabel is kan deze dalen en stijgen. Heb je een tijd lang geen (onverhoopte) uitgaven en kun je meer terugbetalen dan gewoonlijk, dan is dat mogelijk. Kies je liever voor vastigheid? Je wilt bijvoorbeeld een autolening afsluiten? Dan past een persoonlijke lening waarschijnlijk beter bij jou.

Kenmerken:

Rente Doorlopend krediet

In de onderstaande tabel tonen wij een aantal voorbeelden van rentepercentages, behorende bij de bedragen van een Doorlopend krediet. Wij gaan hierbij uit van een maandtermijn van 1,5%. Deze kredietvorm kent een variabele rente. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing. De looptijd van de lening is een indicatie.

Wij gaan er bij deze voorbeelden vanuit dat de debetrente gelijk blijft en het totale leenbedrag geheel is opgenomen. Er vinden geen heropnames of extra aflossingen plaats. Andere bedragen en maandtermijnen voor een doorlopend krediet zijn mogelijk. Wij gaan ook uit van de laagste rente die wij kunnen bieden. De daadwerkelijke rente hangt o.a. af van je persoonlijke en financiële situatie.

Benieuwd naar je mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvende een offerte aan? Dit verplicht je uiteraard tot niets, maar geeft wel direct inzicht in je persoonlijke mogelijkheden.