Bestaande of huidige lening oversluiten

Je bestaande lening oversluiten begint bij het vergelijken van verschillende geldverstrekkers. Deze aanbieders hebben hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Tip: Onderzoek goed welke mogelijkheden er zijn voor het oversluiten van je bestaande leningen naar een lagere rente. Het voordeel is dat je minder rentelasten betaalt en de lening sneller aflost. Zo ben je goedkoper af en eerder leningvrij!

Bij Becam zijn we gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Wij zien in de praktijk vaak dat klanten meerdere (kleine) financieringen hebben lopen. Te denken valt aan een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar ook aan creditcardschulden of openstaande rekeningen bij postorderbedrijven als Wehkamp en Zalando. Juist in deze situaties kan je bestaande lening oversluiten tot duizenden euro’s voordeel opleveren over de looptijd van de lening.

Dus, je bestaande lening oversluiten loont!

Is het oversluiten van jouw bestaande lening de moeite waard is? Ontdek het direct en eenvoudig door een vrijblijvende vergelijking aan te vragen. Dit kost je slechts enkele minuten van je tijd. Wij zetten de beste en voordeligste opties voor je op een rij. Zo weet jij hoeveel goedkoper je kunt lenen via Becam!

In veel situatie weten we vooraf al bijna zeker dat je kunt besparen met het oversluiten van je bestaande lening. Bijvoorbeeld in de volgende voorbeelden:

  • Je hebt in het verleden een spaarkrediet, ook wel premiekrediet genaamd, of rentekrediet afgesloten
  • Je wilt voor meer dan 15.000 euro of 20.000 euro aan leningen oversluiten.
  • Je hebt een lening bij een van de grootbanken, zoals ABN AMRO, ING of Rabobank
  • Je hebt een afgesloten voor 2019
  • Je hebt meerdere (kleine) leningen lopen

Besparingscheck op bestaande lenigen

Je bestaande lening oversluiten: speciaal voor het oversluiten van lopende leningen biedt Becam de besparingscheck aan. Met deze module bereken je zelf eenvoudig of je nu meer betaalt dan nodig voor jouw leningen. We vergelijken verschillende kredietverstrekkers en laten meteen zien wat je kan besparen. Start de module met het invullen van de volgende gegevens:

  1. Het openstaande bedrag van de huidige lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module onderaan deze pagina, daar kun je meerdere leningen apart toevoegen en invullen
  2. Het huidige rentepercentage wat je aan de lening betaalt
  3. De huidige maandtermijn die je betaalt

Klaar met stap 3? Klik je op de button ‘voordeel berekenen’ en je ziet meteen de besparing bij Becam.

Meerdere lenigen oversluiten en samenvoegen

Zeker wanneer je meerdere leningen hebt lopen, zijn er goede mogelijkheden om deze samen te voegen en hier één lening van te maken. Dat kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening zijn. Het voordeel is meer overzicht en lagere rentelasten.

Vooral aanbieders van creditcard maatschappijen, betaalpassen van winkels en postorderbedrijven hanteren vaak hogere rentes. Becam kan de scherpste rentetarieven aanbieden in de Nederlandse markt. Hiervoor werken we samen met een aantal gespecialiseerde kredietbanken.

Benieuwd hoe geld lenen en je bestaande lening oversluiten bij ons werkt? Vraag eenvoudig online een offerte aan, uiteraard gratis en vrijblijvend. Vervolgens ontvang je de scherpste aanbieding van ons. Zo weet je direct wat je maandelijks kunt besparen op jouw huidige lening(en).

Vrijblijvende offerte aanvragen