Bestaande lening oversluiten

Op de leningenmarkt zijn er veel verschillende aanbieders met elk hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Het is verstandig om regelmatig deze aanbieders met elkaar te vergelijken, wellicht zijn er mogelijkheden om je bestaande lening over te sluiten tegen een lager rente tarief waardoor je eerder van jouw lening af bent. Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Wij zien in de praktijk vaak dat klanten meerdere (kleine) financieringen hebben lopen. Te denken valt aan een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar ook aan creditcardschulden of openstaande rekeningen bij postorderbedrijven als Wehkamp of Zalando. Juist in deze situaties kan het voordeel oplopen tot wel duizenden euro’s over de looptijd van de lening.

Dus, je bestaande lening oversluiten loont!

Of oversluiten voor jou de moeite waarde is kun je eenvoudig bepalen door het aanvragen van een vrijblijvende vergelijking. Dit kost je slechts enkele minuten van je tijd, daarna weet je hoeveel goedkoper je kunt lenen via Becam. Wij raden je aan in ieder geval de proef op de som te nemen. In de volgende voorbeelden realiseren wij in 9 van de 10 gevallen een voordeel voor jou.

Becam, de specialist in het samenvoegen van leningen!

Juist wanneer je meerdere leningen hebt lopen zijn er mogelijkheden om deze goedkoper samen te voegen en hier één lening van te maken. Met name de aanbieders van creditcard maatschappijen, betaalpassen van winkels en postorderbedrijven hanteren vaak hogere rentetarieven. Becam kan de scherpste rentetarieven aanbieden in de Nederlandse markt. Becam werkt hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde kredietbanken.

Benieuwd hoe geld lenen bij ons werkt? Dien online je aanvraag in, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Vervolgens ontvang je de scherpste aanbieding van ons. Zo weet je direct wat je maandelijks kunt besparen op jouw huidige lening(en).

Vrijblijvende offerte aanvragen