Bestaande lening oversluiten

Op de leningenmarkt zijn er veel verschillende aanbieders met elk hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Het is verstandig om regelmatig deze aanbieders met elkaar te vergelijken, wellicht zijn er mogelijkheden om uw bestaande lening over te sluiten tegen een lager rente tarief waardoor u eerder van uw lening af bent. Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen, wij zien in de praktijk vaak dat klanten meerdere (kleine) financieringen hebben lopen. Te denken valt aan een doorlopend krediet of persoonlijke lening maar ook aan creditcard schulden of open staande rekeningen bij postorder bedrijven als Wehkamp of Zalando. Juist in deze situaties kan het voordeel oplopen tot wel duizenden euro’s over de looptijd van de lening.

Dus, uw bestaande lening oversluiten loont!

Of oversluiten voor u de moeite waarde is kunt u eenvoudig bepalen door een vrijblijvende vergelijking aan te vragen, dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd en daarna weet u hoeveel goedkoper u kunt lenen via Becam. Wij raden u aan in ieder geval de proef op de som te nemen. In de volgende voorbeelden realiseren wij in 9 van de 10 gevallen een voordeel voor u.

Becam, de specialist in het samenvoegen van leningen!

Juist wanneer u meerdere leningen hebt lopen zijn vaak mogelijkheden om deze goedkoper samen te voegen en hier één lening van te maken. Met name de aanbieders van creditcard maatschappijen, betaalpassen van winkels en postorderbedrijven hanteren vaak hogere rentetarieven. Becam kan de scherpste rentetarieven aanbieden in de Nederlandse markt. Becam werkt hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde kredietbanken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt volledig online uw aanvraag indienen, dit kan uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Vervolgens ontvangt u de scherpste aanbieding van ons. Zo weet u direct wat u maandelijks kunt besparen op uw huidige lening(en).

Vrijblijvende offerte aanvragen