Doorlopend krediet oversluiten tegen een lagere rente!

Besparen op uw lening door uw Doorlopend krediet over te sluiten is relatief eenvoudig. U vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan en bekijken welk goedkoopste aanbod wij u kunnen doen. Wanneer u al enige tijd gebruik maakt van het krediet dan kan het voordeel echt aanzienlijk zijn.

Kortom u sluit uw lening over naar krediet via Becam tegen een lagere rente waardoor u geld bespaart en eerder van uw krediet af bent. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij bekijken graag voor u de mogelijkheden om uw lopende Doorlopend Krediet over te sluiten. Zo profiteert u alsnog van onze lage rente en overige voorwaarden en bespaart u waarschijnlijk veel geld!

Doorlopend Krediet oversluiten? Lees hier de voordelen:

Dus ook als u elders al een Doorlopend Krediet heeft afgesloten voor die onverwachte uitgaven, of voor het gevoel van financiële vrijheid: neem dan tóch even de tijd om vrijblijvend een offerte op te vragen bij Becam. Het kost u nagenoeg geen tijd, maar het kan u wel heel veel geld opleveren en dat iedere maand opnieuw. De moeite waard dus!

Lenen tegen de laagste rente !

Onze dienstverlening is erop gericht om u een zo’n laag mogelijke rente te bieden. Immers hoe lagere de rente hoe goedkoper dit voor u is en hoe langer u waarschijnlijk klant bij ons blijft! De lening en rente die wij u kunnen aanbieden is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In onderstaande tabel tonen wij de laagst mogelijke rentes die wij kunnen bieden.

De getoonde voorbeelden van rentepercentages behoren bij de bedragen van een Doorlopend krediet. Wij gaan hierbij uit van een maandtermijn van 1,5%. Deze kredietvorm kent een variabele rente. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing. De looptijd van de lening is een indicatie.

Om te bepalen welke rentepercentage wij u kunnen aanbieden kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen