Doorlopend krediet oversluiten tegen een lagere rente!

Besparen op je lening door het oversluiten van je doorlopend krediet is relatief eenvoudig. Mogelijk betaal jij nu een hogere rente dan nodig is over je lening bij de ING, Rabobank of andere geldverstrekker. Dat kan vaak goedkoper! Zeker als je al enige tijd gebruik maakt van het krediet is het voordeel vaak groot. Vraag via Becam een vrijblijvende offerte op voor de mogelijke besparing in jouw situatie.

Hoe werkt doorlopend krediet oversluiten?

Het oversluiten van je doorlopend krediet is binnen enkele stappen gedaan. Na je aanvraag zetten we vrijblijvend de beste aanbieders voor je op een rij. Je weet zo precies wat je maandelijks kunt besparen.

Doorlopend krediet oversluiten in vier stappen:

  1. Je vraagt een vrijblijvende offerte aan
  2. Wij zoeken de voor jou voordeligste lening en presenteren deze direct in je persoonlijke mijn-omgeving
  3. In jouw mijn-omgeving kun je digitaal ondertekenen en stukken aantonen (mag ook per post)
  4. Wij handelen alle administratieve processen verder af en verzorgen de overstap

Meer leningen? Bundel alles tot één overzichtelijk geheel

Heb je in het verleden elders meerdere leningen afgesloten? Via Becam kan je deze samenvoegen tot één lening. Het oversluiten kost nagenoeg geen tijd en kan iedere maand veel geld opleveren. Bovendien is het bundelen van leningen wel zo overzichtelijk!

Hoeveel kan je besparen met oversluiten?

Doorlopend krediet oversluiten: speciaal voor het oversluiten van lopende leningen heeft Becam de besparingscheck ontwikkeld. Deze berekeningsmodule vergelijkt je huidige lening (of leningen) met de laagst mogelijke rente die we je kunnen aanbieden. Zo wordt meteen duidelijk wat je kan besparen. Start de module met het invullen van de volgende gegevens:

  • Het openstaande bedrag van de huidige lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module onderaan deze pagina, daar kun je meerdere leningen apart toevoegen en invullen
  • Het huidige rentepercentage wat je aan de lening betaalt
  • De huidige maandtermijn die je betaalt

Klaar met stap 3? Klik je op de button ‘voordeel berekenen’ en je ziet meteen de besparing bij Becam.

Van doorlopend krediet naar persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft verschillende voordelen. Zo heb je helderheid over de maximale looptijd en leen je geld tegen de laagst mogelijke rente. Via Becam kan je jouw doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening. In de praktijk werkt het zo dat jouw doorlopend krediet boetevrij wordt afgelost. Waar haal je het geld voor het aflossen vandaan? Bijvoorbeeld door het samen te laten vallen met het openen van de persoonlijke lening. Op die manier switch je eenvoudig naar een lagere rente!

Geld lenen tegen de laagste rente !

Onze dienstverlening is erop gericht om je een zo’n laag mogelijke rente te bieden. Immers hoe lager de rente, hoe goedkoper geld lenen is en hoe langer je klant bij ons blijft! De lening en rente die wij je kunnen aanbieden is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. In onderstaande tabel tonen wij de laagst mogelijke rentes die wij kunnen bieden.

De getoonde voorbeelden van rentepercentages behoren bij de bedragen van een Doorlopend krediet. Wij gaan hierbij uit van een maandtermijn van 1,5%. Deze kredietvorm kent een variabele rente. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing. De looptijd van de lening is een indicatie.

Om te bepalen welke rentepercentage wij je kunnen aanbieden kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen