Doorlopend krediet oversluiten tegen een lagere rente!

Besparen op je lening door het oversluiten van je Doorlopend krediet is relatief eenvoudig. Je vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan en bekijkt welk goedkoopste aanbod wij je kunnen doen. Wanneer je al enige tijd gebruik maakt van het krediet, dan kan het voordeel echt aanzienlijk zijn.

Je lening oversluiten kan bij Becam tegen een lagere rente waardoor je geld bespaart en eerder van je krediet af bent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden om je huidige Doorlopend Krediet over te sluiten. Of dit nu bij de ING, RABO-bank of een andere bank is, wij hebben je graag als klant. Zo profiteer je alsnog van onze lage rente en overige voorwaarden. En zo bespaar je veel geld!

Doorlopend Krediet oversluiten? Lees hier de voordelen:

Dus ook als je elders al een Doorlopend Krediet hebt afgesloten voor die onverwachte uitgaven, of voor het gevoel van financiële vrijheid: neem dan tóch even de tijd om vrijblijvend een offerte op te vragen bij Becam. Het kost je nagenoeg geen tijd, maar het kan je wel heel veel geld opleveren en dat iedere maand opnieuw. De moeite waard dus!

Lenen tegen de laagste rente !

Onze dienstverlening is erop gericht om je een zo’n laag mogelijke rente te bieden. Immers hoe lager de rente, hoe goedkoper geld lenen is en hoe langer je klant bij ons blijft! De lening en rente die wij je kunnen aanbieden is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. In onderstaande tabel tonen wij de laagst mogelijke rentes die wij kunnen bieden.

De getoonde voorbeelden van rentepercentages behoren bij de bedragen van een Doorlopend krediet. Wij gaan hierbij uit van een maandtermijn van 1,5%. Deze kredietvorm kent een variabele rente. Het termijnbedrag bestaat uit rente en aflossing. De looptijd van de lening is een indicatie.

Om te bepalen welke rentepercentage wij je kunnen aanbieden kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen