Let op! Lenen kost geld.

Lening aanvragen

Bij Becam kunt u volledig online een lening aanvragen. Een lening aanvragen kost je slechts enkele minuten van uw tijd en u ontvang binnen 24 uur een offerte. 

Naast het bemiddelen in nieuwe leningen zijn we gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen door deze over te sluiten naar een lagere rente. Als klant ben je een stuk voordeliger uit. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Doe de gratis besparingscheck.

Gratis besparingscheck

Direct besparen op uw huidige lening.

Lening aanvragen Hoe werkt het? Waarom Becam? Offerte aanvragen

Een nieuwe lening aanvragen

Speciaal voor het aanvragen van een offerte heeft Becam een ‘mijn omgeving’ ontwikkeld. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen wij een offerte verstrekken die exact een beeld geeft van uw mogelijkheden. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht tot niets én tegelijkertijd geeft het precies aan wat uw mogelijkheden zijn. Wel zo prettig. Hoe u bij Becam een lening kunt aanvragen leest u hier.

5 belangrijkste tips voor de beste lening

 1. Bereken wat u kunt lenen
  Het is verstandig u eerst te oriënteren op de mogelijkheden, welk bedrag kunt u lenen? Op onze website Becam.nl kunt u gemakkelijk een goede indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Past uw leningbedrag binnen uw maximale lening berekening dat kunt u verder gaan met de lening aanvragen.
 2. Oriënteer en vergelijk
  Oriënteren betekent naar onze mening: nagaan wat er zoal te koop is? Onder andere; waar ga je een offerte aanvragen, wat zijn de voorwaarden en voor welk product kies je. Kiest u bijvoorbeeld liever voor de zekerheid van een persoonlijke lening of de flexibiliteit van een doorlopend krediet. Ons advies: vraag meerdere offertes aan en vergelijk! Bij Becam kunt u meerdere offertes van verschillende aanbieders met 1 handeling aanvragen en zelf vergelijken.
 3. Kies bewust voor de juiste looptijd
  Stem de looptijd van uw lening zoveel mogelijk af op de gebruiksduur van het aan te schaffen doel. Bedenk dat u niet langer wilt betalen aan de lening voor een auto als u deze niet meer hebt. En realiseer uzelf dat u bij een kortere looptijd uiteindelijk minder rente betaalt. Dus hoe goedkoper de lening uiteindelijk is. Daar tegenover staat; hoe korter de looptijd hoe hoger de maandtermijn die u maandelijks moet betalen is. In onze offerte module kun je verschillende berekeningen maken om te komen tot de best passende persoonlijke offerte.
 4. Rente, voorwaarden en service
  Vanzelfsprekend gaan we voor de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden, dat is onze werkwijze. Maar let wel op! Bij een persoonlijke lening staat de rente over de gehele looptijd vast en bij een doorlopend krediet is dit niet het geval. En ook hier geldt hoe korter de looptijd hoe lager het bedrag aan rente over de hele looptijd uitvalt. Dus kijk niet alleen naar de laagste rente.
 5. Ga niet over 1 nacht ijs!
  Dit spreekt vanzelf. Een lening aanvragen en afsluiten is geen alledaagse activiteit. Dit betekent dat u er goed over nadenkt en aan de hand van de persoonlijke offerte en bijlagen voldoende informatie kunt inwinnen om te bepalen of de offerte een passend aanbod voor u is. Eén of meerdere offerte(s) via Becam is gratis en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets.

Benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Hoe werkt een lening aanvragen?

 • Met de maximale lening berekening kunt een goede indicatie krijgen welk bedrag u kunt lenen.
 • Door het aanvraagformulier in te vullen geeft u ons de opdracht om op zoek te gaan naar de goedkoopste en best passende offerte. Uiteraard hebt u ons laten weten wat u exact zoekt bij een lening of waar deze aan moet voldoen. (hoogte leningbedrag, leningvorm, hoogte maandtermijn).
 • Binnen 24-uur ontvangt u een email met persoonlijke beveiligde omgeving (Mijn omgeving) van Becam.
 • In de beveiligde Mijn-omgeving staat de offerte voor u klaar met de scherpste rente. Wilt u nog andere offertes ontvangen dan kunt u dat aanklikken. Zo kunt u zich, op uw gemak oriënteren op de verschillende mogelijkheden en offertes.
 • Als de juiste offerte er tussen zit kun je deze ondertekenen, de benodigde documenten (waaronder loonstrook en bankafschrift) uploaden in de Mijn omgeving en gaan wij de lening aanvraag voor u afhandelen.
 • Binnen 1 werkdag worden de stukken gecontroleerd en wordt het geld naar u overgemaakt en/of uw oude lopende lening lening ingelost.
 • In uw eigen ‘Mijn-omgeving’ kunt u daarna de actuele stand van uw lening blijven volgen. Heeft u tijdens het traject vragen? Dan kunt u in uw Mijn-omgeving vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook per email en telefonisch bereikbaar. Snel en eenvoudig.

Waarom Becam?

 • Goedkoop lenen kan volledig online
 • U kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten
 • Binnen 24 offerte & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Klanttevredenheid

De werkwijze van Becam is speciaal ingericht voor klanten met voldoende financiële kennis en ervaring om zelf een lening af te sluiten. Wij geven dan ook geen advies, maar bemiddelen tussen u als klant en diverse gespecialiseerde kredietbanken waar wij mee samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven in de markt aan te bieden en klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9.

Wat klanten van ons vinden

 • 9 "Anoniem"
 • 10 "Joop - Ik vind het supergoed geregeld. Ik ben ben snel geholpen Duidelijkeofferte Stuk voordeliger dan mijn vorige financiering. Klantvriendelijk. Ik raad het zeker iedereen aan."
 • 8 "Ronald - snelle respons, gebruiksvriendelijke website/ mijn omgeving en scherp tarief"
Bekijk onze beoordelingen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, wij laten graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u weten wat er mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan.

U kunt via ons X besparen

Uw huidige lening(en)

Lening

Uw huidige situatie

Totaal openstaand bedrag

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt besparen

Totaal openstaand bedrag

Kies hier uw maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt via ons X besparen

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomst in maandenTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000€ 5074,1 %4,1 %120 maanden€ 60.818
€ 40.000€ 4074,1 %4,1 %120 maanden€ 48.875
€ 30.000€ 3054,2 %4,2 %120 maanden€ 36.656
€ 20.000€ 2074,6 %4,6 %120 maanden€ 24.880
€ 10.000€ 1105,9 %5,9 %120 maanden€ 13.170

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,1% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag uw offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy