Lening aanvragen

Online een lening aanvragen? Dat kan gewoon bij Becam, wij helpen je graag! Wij zetten de goedkoopste kredietverstrekkers voor je op een rij, zodat jij alleen nog maar de beste en goedkoopste lening hoeft te kiezen. Juiste lening gevonden? Vraag deze dan direct aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Vergelijk en kies de juiste lening via Becam:

 • Direct leningen vergelijken en aanvragen 
 • Volledig online geld lenen zonder tussenkomst adviseur
 • Binnen 24 uur offerte in je eigen mijn-omgeving
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1

Leningen vergelijken

Lening afsluiten

Een lening aanvragen moet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom houden wij het bij Becam graag simpel. In slechts 3 simpele stappen weet jij of je in aanmerking komt voor een lening. Wij vergelijken verschillende aanbieders en tonen jou de beste en voordeligste offerte passend bij jouw financiële situatie. Via ons online formulier vraag jij eenvoudig en snel een goedkope lening aan, die jij binnen 24 uur in je eigen mijn-omgeving kunt inzien. Heb jij de lening aangevraagd? Dan checken wij jouw aangeleverde documenten en kun je de lening online afsluiten. In de meeste gevallen heb je het geld binnen 2 werkdagen op je rekening staan!

Jouw persoonlijke ‘Mijn-omgeving’

Speciaal voor het aanvragen van een offerte heeft Becam een online ‘mijn omgeving’ ontwikkeld. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen wij een offerte verstrekken die een goed beeld geeft van jouw mogelijkheden. Een offerte is gratis en vrijblijvend, waardoor jij nog nergens aan vastzit. Wel zo prettig.

In je eigen ‘Mijn-omgeving’ kun je daarna de actuele stand van je lening blijven volgen. Heb je tijdens het traject vragen? Dan kan je in de Mijn-omgeving vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook per e-mail en telefonisch bereikbaar. Snel en eenvoudig.

Hoe werkt een lening aanvragen bij Becam?

Bij Becam sluit jij in slechts 5 overzichtelijke stappen een lening af!

 1. Vul het online aanvraagformulier in met onder andere het gewenste leenbedrag, leningvorm en een aantal persoonlijke gegevens. Wij gaan op zoek naar de goedkoopste offerte die het beste bij jouw situatie past.
 2. Vervolgens ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor de persoonlijke beveiligde omgeving (Mijn omgeving) van Becam.
 3. In de beveiligde Mijn-omgeving staat de offerte met de scherpste rente voor je klaar. Wil je nog andere offertes ontvangen, dan kun je dat ook aangeven. Zo kan jij je op je gemak oriënteren op de verschillende mogelijkheden en offertes.
 4. Als de juiste offerte er tussen zit kun je deze ondertekenen en de benodigde documenten (waaronder loonstrook en bankafschrift) uploaden.
 5. Binnen 1 werkdag worden de stukken gecontroleerd en wordt het geld naar je overgemaakt en/of je oude lopende lening afgelost.

Lening aanvragen met BKR?

In Nederland krijg je al snel een BKR-registratie (Bureau Krediet Registratie). Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een abonnement met een telefoon die meer kost dan €250. Het is een misverstand dat een lening aanvragen met een BKR-registratie niet mogelijk is. Zeker als het gaat om een positieve BKR-registratie kun je gewoon een lening afsluiten. Sterker nog, het kan zelfs een voordeel zijn. Je hebt namelijk al ervaring met “geld lenen” en het periodiek aflossen van leningen.

Het is vooral belangrijk dat je geen betalingsachterstand hebt en op tijd je bij BKR bekende schuld aflost. Doe je dit? Dan kan je gerust een lening aanvragen. Wel kan het leenbedrag lager uitvallen omdat deze schulden meetellen bij de berekening. Een negatieve BKR-registratie wijst vaak op een betalingsachterstand van minimaal drie maanden. In die situatie wordt het afsluiten van een nieuwe lening lastiger.

Kan ik als ZZP’er een lening afsluiten?

Vaak is een lening aanvragen lastig als je geen vast inkomen hebt. Becam maakt het afsluiten van een lening ook voor ZZP’ers en andere ondernemers mogelijk. Je kunt tot € 75.000 lenen voor particuliere uitgaven lenen. Het is aan jou of je het geld gebruikt voor een nieuwe auto, keuken of verre reis. Wil je liever geld lenen voor zakelijke doeleinden? Vraag ook dan vrijblijvend en kosteloos een lening aan en ontdek direct welke lening het beste bij jou past!

Heb je al een lening? Sluit jouw leningen over!

Naast het bemiddelen in nieuwe leningen zijn we gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Dit doen we door deze over te sluiten naar een lagere rente. Als klant ben je een stuk voordeliger uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe de gratis besparingscheck.

Goedkope lening aanvragen: waar moet je op letten?

Ga jij een lening aanvragen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat jij een offerte aanvraagt:

 • Bereken wat je kunt lenen

Welk bedrag kun je goedkoop online lenen? Becam geeft je een goede indicatie van de mogelijkheden. Past je leenbedrag binnen je maximale lening berekening? Dan kun je verder gaan met de lening aanvragen.

 • Oriënteer en vergelijk

Waar ga je een offerte voor een lening aanvragen en voor welke leenvorm kies je? Ga je bijvoorbeeld voor de zekerheid van een persoonlijke lening tegen een lage rente of de flexibiliteit van een doorlopend krediet? Bij Becam vraag je in één keer meerdere offertes van verschillende aanbieders aan. Dit maakt lening vergelijken eenvoudig!

 • Kies de looptijd die bij je past

Bij een kortere looptijd betaal je minder lang rente. Dit maakt de lening uiteindelijk goedkoper. Wel betaal je de lening in dat geval sneller terug. Hierdoor ligt het maandtermijn hoger. In onze rekenmodule kun je berekenen wat het best bij je past voor het aanvragen van een lening.

 • Niet alleen de laagste rente van de lening telt

We zetten de laagste rente op een rij voor het aanvragen van een lening. De details van de lening zelf zijn ook van belang. Bij een persoonlijke lening staat de rente over de hele looptijd vast, bij een doorlopend krediet niet. Ook hier geldt: hoe korter de looptijd hoe lager de totale rentelasten. Kijk dus niet alleen naar de laagste rente. Overigens kun je bij beide leningen boetevrij extra aflossen.

 • Kies bewust voor het aanvragen van een lening

Een lening aanvragen en afsluiten doe je niet iedere dag. Denk er dan ook goed over na. Via Becam vraag je gratis, vrijblijvend en snel meerdere offertes aan. Neem deze goed door, zodat je goed geïnformeerd bent en weet waar je aan begint.

Onze tip: Vraag een Persoonlijke lening aan

Bij deze leenvorm leen je een vast bedrag welke je over een vaste looptijd terugbetaalt. Je weet zo exact waar je aan toe bent, je kunt de looptijd afstemmen op de gebruiksduur van je leendoel en je mag altijd boetevrij extra aflossen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kent de persoonlijke lening ook nog eens de laagste rente waardoor je maximaal kunt profiteren.

Benieuwd naar jouw persoonlijke mogelijkheden? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Dit kost slechts enkele minuten van je tijd.

Waarom een lening aanvragen bij Becam?

 • Goedkoop lenen kan volledig online
 • Je kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos een lening afsluiten en 14 dagen bedenktijd
 • Offerte in je eigen “mijn omgeving”  & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend
 • Boetevrij aflossen mag altijd

Klanttevredenheid

De werkwijze van Becam is speciaal ingericht voor klanten met voldoende financiële kennis en ervaring om zelf een lening af te sluiten. Wij geven dan ook geen advies, maar bemiddelen tussen de klant en diverse gespecialiseerde kredietbanken waar wij mee samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven in de markt aan te bieden en klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,1.

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Fred - Uitstekende service"
 • 10 "Conrad - Goede uitleg en service "
 • 10 "Bianca - Top"
Bekijk onze beoordelingen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, wij laten graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je weten wat er mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan.

Wat kost een lening?

Veelgestelde vragen over een Lening aanvragen

Waar kan ik snel een lening aanvragen?

Bij Becam kun je geheel online een lening aanvragen, dit kost je slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd gaan wij direct voor je aan het werk, binnen 24 uur zetten wij de vrijblijvende offerte voor je klaar in je eigen beveiligde ‘mijn-omgeving’ op de site van Becam.

Welke stukken moet je aantonen bij het afsluiten van een lening?

De standaard stukken welke moeten worden aangetoond zijn; legitmatiebewijs, loonstrook, bankoverzicht van 1 gehele maand met loonstorting en bewijsstukken van de eventuele lopende lening(en).

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een lening?

Nee, aan het aanvragen en afsluiten van een lening zijn geen kosten verbonden. Je betaalt alleen rente en aflossing aan de financieringsmaatschappij.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Nadat je de aanvraag hebt ingestuurd duurt het meestal één a twee werkdagen voordat je over je geld kunt beschikken. Dit is als alles verloopt zoals het hoort. Dit betekent dat aan de volgende twee voorwaarden is voldaan.

 • Alle documenten zijn door jou in de mijn-omgeving aangetoond. Hoe vlotter dit proces verloopt hoe eerder wij de stukken kunnen controleren en aanleveren bij de bank.
 • De bank waar we de lening gaan onderbrengen beoordeeld de aanvraag zodra deze binnenkomt. Door ons digitale proces kan dit vaak al binnen 1 dag geregeld zijn.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld, deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Ik heb al een lening lopen. Kan ik nog een lening afsluiten?

Een 2e lening aanvragen is mogelijk. Wij kunnen ook voor je bekijken of het voordeliger is om je bestaande lening over te sluiten. Hierdoor kun je veelal voordeliger lenen en houdt je 1 lening in plaats van 2.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy