Offerte aanvragen Inloggen mijn Becam

Lening aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. 

Naast het bemiddelen in nieuwe leningen zijn we gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Dit doen we door deze over te sluiten naar een lagere rente. Als klant ben je een stuk voordeliger uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe de gratis besparingscheck.

Gratis besparingscheck

Direct besparen op je huidige lening.

Lening aanvragen Hoe werkt het? Waarom Becam? Offerte aanvragen

Een nieuwe lening aanvragen

Speciaal voor het aanvragen van een offerte heeft Becam een ‘mijn omgeving’ ontwikkeld. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen wij een offerte verstrekken die exact een beeld geeft van jouw mogelijkheden. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht tot niets én tegelijkertijd geeft het precies aan wat geld lenen bij Becam is en hoe het werkt. Wel zo prettig. Hoe je bij Becam een lening kunt aanvragen lees je hier.

5 belangrijkste tips voor de beste lening

 1. Bereken wat je kunt lenen
  Het is verstandig je eerst te oriënteren op de mogelijkheden. Welk bedrag kun je online lenen? Op onze website krijg je een goede indicatie van wat je kunt lenen. Past je leningbedrag binnen je maximale lening berekening, dat kun je verder gaan met de lening aanvragen.
 2. Oriënteer en vergelijk
  Oriënteren betekent: nagaan wat er zoal te koop is. Waar ga je een offerte aanvragen, wat zijn de voorwaarden en voor welk product kies je? Ga je bijvoorbeeld liever voor de zekerheid van een persoonlijke lening of de flexibiliteit van een doorlopend krediet? Ons advies: vraag meerdere offertes aan en vergelijk! Bij Becam vraag je in één handeling meerdere offertes van verschillende aanbieders, die je zelf vergelijkt.
 3. Kies bewust voor de juiste looptijd
  Stem de looptijd van je lening zoveel mogelijk af op de gebruiksduur van het aan te schaffen doel. Bedenk dat je niet langer wilt betalen aan de lening voor een auto als je deze niet meer hebt. En realiseer jezelf dat je bij een kortere looptijd uiteindelijk minder rente betaalt. Dit maakt de lening uiteindelijk goedkoper. Daar tegenover staat; hoe korter de looptijd hoe hoger de maandtermijn die je maandelijks moet betalen is. In onze offerte module kun je verschillende berekeningen maken om tot de best passende persoonlijke offerte te komen.
 4. Rente, voorwaarden en service
  Vanzelfsprekend gaan we voor de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden, dat is onze werkwijze. Maar let wel op! Bij een persoonlijke lening staat de rente over de gehele looptijd vast en bij een doorlopend krediet is dit niet het geval. Ook hier geldt: hoe korter de looptijd hoe lager het bedrag aan rente over de hele looptijd uitvalt. Kijk dus niet alleen naar de laagste rente.
 5. Ga niet over 1 nacht ijs!
  Dit spreekt vanzelf. Een lening aanvragen en afsluiten is geen alledaagse activiteit. Dit betekent dat je er goed over nadenkt. Win aan de hand van de persoonlijke offerte en bijlagen voldoende informatie in en bepaal of de offerte een passend aanbod is. Eén of meerdere offerte(s) via Becam is gratis en vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

Benieuwd naar jouw persoonlijke mogelijkheden? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Dit kost slechts enkele minuten van je tijd.

Hoe werkt een lening aanvragen?

 • Met de maximale lening berekening kun je een goede indicatie krijgen welk bedrag jij kunt lenen.
 • Door het aanvraagformulier in te vullen geef je ons de opdracht om op zoek te gaan naar de goedkoopste en best passende offerte. Uiteraard heb je ons laten weten wat jij exact zoekt bij een lening of waar deze aan moet voldoen. (hoogte leningbedrag, leningvorm, hoogte maandtermijn).
 • Vervolgens ontvang je een email met de inloggegevens voor de persoonlijke beveiligde omgeving (Mijn omgeving) van Becam.
 • In de beveiligde Mijn-omgeving staat de offerte met de scherpste rente voor je klaar. Wil je nog andere offertes ontvangen dan kunt je dat aanklikken. Zo kun jij je, op je gemak oriënteren op de verschillende mogelijkheden en offertes.
 • Als de juiste offerte er tussen zit kun je deze ondertekenen, de benodigde documenten (waaronder loonstrook en bankafschrift) uploaden in de Mijn omgeving en gaan wij de lening aanvraag voor jou afhandelen.
 • Binnen 1 werkdag worden de stukken gecontroleerd en wordt het geld naar je overgemaakt en/of je oude lopende lening ingelost.
 • In je eigen ‘Mijn-omgeving’ kun je daarna de actuele stand van je lening blijven volgen. Heb je tijdens het traject vragen? Dan kunt je in de Mijn-omgeving vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook per email en telefonisch bereikbaar. Snel en eenvoudig.

Waarom Becam?

 • Goedkoop lenen kan volledig online
 • Je kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten
 • Offerte in je eigen “mijn omgeving”  & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Klanttevredenheid

De werkwijze van Becam is speciaal ingericht voor klanten met voldoende financiële kennis en ervaring om zelf een lening af te sluiten. Wij geven dan ook geen advies, maar bemiddelen tussen de klant en diverse gespecialiseerde kredietbanken waar wij mee samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven in de markt aan te bieden en klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9.

Wat klanten van ons vinden

 • 10 "Caroline van Hoek - Prima service"
 • 9 "Janet - Snel geregeld"
 • 10 "Klaas van Oenen - Wij zijn heel snel en netjes geholpen."
Bekijk onze beoordelingen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, wij laten graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je weten wat er mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan.

Je kan via Becam X besparen

Jouw huidige lening(en)

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 495 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 59.449
€ 40.000 € 400 3,8 % 3,8 % 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,3 % 4,3 % 120 maanden € 24.548
€ 10.000 € 110 6,0 % 6,0 % 120 maanden € 13.227

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy