Lening aanvragen

Het aanvragen van een lening doe je bij Becam volledig online. Becam zet de goedkoopste kredietverstrekkers voor je op een rij. Hierdoor heb jij ruime keus in leningen met de laagste rente.

Heb je de lening geselecteerd die het beste aansluit bij je wensen? De lening aanvragen is vervolgens binnen enkele minuten gedaan. Zodra je aanvraag binnen is, gaan we voor je aan de slag. Al binnen enkele minuten ontvang je de offerte direct per e-mail!

Wat kost een lening?

Een lening aanvragen in 3 stappen

Binnen enkele minuten kun je via Becam online een lening aanvragen. De aanvraag bestaat uit drie stappen.

 1. Geef aan hoeveel je wilt lenen

  Onze online vergelijker toont je de goedkoopste lening tegen de beste voorwaarden.

 2. Vul het aanvraagformulier in

  Via het online formulier vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Dit is binnen enkele minuten gedaan.

 3. Geef akkoord op de offerte

  Is de offerte die je hebt ontvangen akkoord? Bevestig dit en ontvang het geld binnen enkele dagen op je rekening.

Lening beheren in je eigen omgeving

Speciaal voor het aanvragen van een offerte heeft Becam een ‘mijn omgeving’ ontwikkeld. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen wij een offerte verstrekken die exact een beeld geeft van jouw mogelijkheden. Een offerte is gratis en vrijblijvend, verplicht tot niets én tegelijkertijd geeft het precies aan wat geld lenen bij Becam is en hoe het werkt. Wel zo prettig. Lees meer over hoe ‘mijn omgeving’ precies werkt onder de tab ‘hoe werkt het?’.

Lening aanvragen: vijf tips

 • Bereken wat je kunt lenen

Welk bedrag kun je online lenen? Becam geeft je een goede indicatie van de mogelijkheden. Past je leenbedrag binnen je maximale lening berekening? Dan kun je verder gaan met de lening aanvragen.

 • Oriënteer en vergelijk

Waar ga je een offerte voor een lening aanvragen en voor welke leenvorm kies je? Ga je bijvoorbeeld voor de zekerheid van een persoonlijke lening of de flexibiliteit van een doorlopend krediet? Bij Becam vraag je in één keer meerdere offertes van verschillende aanbieders aan. Dit maakt de keus eenvoudig!

 • Kies de looptijd die bij je past

Bij een kortere looptijd betaal je minder lang rente. Dit maakt de lening uiteindelijk goedkoper. Wel betaal je de lening in dat geval sneller terug. Hierdoor ligt het maandtermijn hoger. In onze rekenmodule kun je berekenen wat het best bij je past voor het aanvragen van een lening.

 • Niet alleen de laagste rente van de lening telt

We zetten de laagste rente op een rij voor het aanvragen van een lening. De details van de lening zelf zijn ook van belang. Bij een persoonlijke lening staat de rente over de hele looptijd vast, bij een doorlopend krediet niet. Ook hier geldt: hoe korter de looptijd hoe lager de totale rentelasten. Kijk dus niet alleen naar de laagste rente.

 • Kies bewust voor het aanvragen van een lening

Een lening aanvragen en afsluiten doe je niet iedere dag. Denk er dan ook goed over na. Via Becam vraag je gratis, vrijblijvend en snel meerdere offertes aan. Neem deze goed door, zodat je goed geïnformeerd bent en weet waar je aan begint.

Benieuwd naar jouw persoonlijke mogelijkheden? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Dit kost slechts enkele minuten van je tijd.

Lening aanvragen met BKR?

In Nederland krijg je al snel een BKR-registratie. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een abonnement met een telefoon die meer kost dan €250. Het is een misverstand dat een lening aanvragen met een BKR-registratie niet mogelijk is. Zeker als het gaat om een positieve BKR-registratie kun je gewoon een lening afsluiten. Sterker nog, het kan zelfs een voordeel zijn. Je hebt indirect al ervaring met geld lenen en het periodiek aflossen van leningen.

Het is vooral belangrijk dat je geen betalingsachterstand hebt en op tijd je bij BKR bekende schuld aflost. Doe je dit? Dan kan je gerust een lening aanvragen. Wel kan het leenbedrag lager uitvallen omdat deze schulden meetellen bij de berekening. Een negatieve BKR-registratie wijst vaak op een betalingsachterstand van minimaal drie maanden. In die situatie wordt het afsluiten van een nieuwe lening lastiger. In alle andere gevallen kijken we graag of we jouw lasten kunnen verlagen met het oversluiten van je lenigen.

Kan ik als ZZP’er een lening afsluiten?

Vaak is een lening aanvragen lastig als je geen vast inkomen hebt. Becam maakt het afsluiten van een lening ook voor ZZP’ers en andere ondernemers mogelijk. Je kunt tot € 75.000 lenen voor particulieren uitgaven. Het is aan jou of je het geld gebruikt voor een nieuwe auto, keuken of verre reis. Start met het vrijblijvend en kosteloos aanvragen van een lening. Na het ontvangen van de nodige gegevens controleren wij of de lening past bij je situatie.

Heb je al een lening?

Naast het bemiddelen in nieuwe leningen zijn we gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Dit doen we door deze over te sluiten naar een lagere rente. Als klant ben je een stuk voordeliger uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe de gratis besparingscheck.

Hoe werkt een lening aanvragen?

 • Met de maximale lening berekening kun je een goede indicatie krijgen welk bedrag jij kunt lenen.
 • Door het aanvraagformulier in te vullen geef je ons de opdracht om op zoek te gaan naar de goedkoopste en best passende offerte. Uiteraard heb je ons laten weten wat jij exact zoekt bij een lening of waar deze aan moet voldoen. (hoogte leningbedrag, leningvorm, hoogte maandtermijn).
 • Vervolgens ontvang je een email met de inloggegevens voor de persoonlijke beveiligde omgeving (Mijn omgeving) van Becam.
 • In de beveiligde Mijn-omgeving staat de offerte met de scherpste rente voor je klaar. Wil je nog andere offertes ontvangen dan kunt je dat aanklikken. Zo kun jij je, op je gemak oriënteren op de verschillende mogelijkheden en offertes.
 • Als de juiste offerte er tussen zit kun je deze ondertekenen, de benodigde documenten (waaronder loonstrook en bankafschrift) uploaden in de Mijn omgeving en gaan wij de lening aanvraag voor jou afhandelen.
 • Binnen 1 werkdag worden de stukken gecontroleerd en wordt het geld naar je overgemaakt en/of je oude lopende lening afgelost.
 • In je eigen ‘Mijn-omgeving’ kun je daarna de actuele stand van je lening blijven volgen. Heb je tijdens het traject vragen? Dan kunt je in de Mijn-omgeving vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook per email en telefonisch bereikbaar. Snel en eenvoudig.

Waarom een lening aanvragen bij Becam?

 • Goedkoop lenen kan volledig online
 • Je kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos een lening afsluiten
 • Offerte in je eigen “mijn omgeving”  & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Klanttevredenheid

De werkwijze van Becam is speciaal ingericht voor klanten met voldoende financiële kennis en ervaring om zelf een lening af te sluiten. Wij geven dan ook geen advies, maar bemiddelen tussen de klant en diverse gespecialiseerde kredietbanken waar wij mee samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven in de markt aan te bieden en klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,0.

Wat klanten van ons vinden.

 • 9 "Sylwester Zalupka - goed"
 • 8 "Marcel Schell - Goede service "
 • 10 "Judith - Snel en duidelijk"
Bekijk onze beoordelingen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, wij laten graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je weten wat er mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan.

Waarom Becam?

 • Goedkoop lenen kan volledig online
 • Je kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten
 • Offerte in je eigen “mijn omgeving”  & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Klanttevredenheid

De werkwijze van Becam is speciaal ingericht voor klanten met voldoende financiële kennis en ervaring om zelf een lening af te sluiten. Wij geven dan ook geen advies, maar bemiddelen tussen de klant en diverse gespecialiseerde kredietbanken waar wij mee samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven in de markt aan te bieden en klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9.

Wat klanten van ons vinden.

 • 9 "Sylwester Zalupka - goed"
 • 8 "Marcel Schell - Goede service "
 • 10 "Judith - Snel en duidelijk"
Bekijk onze beoordelingen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, wij laten graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je weten wat er mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan.

Je kan via Becam X besparen

Gratis besparingscheck

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Veelgestelde vragen over een Lening aanvragen

Als ik een lening aanvraag hoelang duurt het voor ik iets hoor?

Je krijgt direct van ons een reactie per email met de mogelijkheid om in te loggen in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Daar zet Becam de vrijblijvende offerte voor je klaar.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een lening?

Nee, aan het aanvragen en afsluiten van een lening zijn geen kosten verbonden. Je betaalt alleen rente en aflossing aan de financieringsmaatschappij.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel jij kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Ga je de lening samen of alleen aan en heb je een vast of tijdelijk inkomen? Met behulp van de maximale leenberekening kun je bij Becam eenvoudig je mogelijkheden berekenen.

Ik heb al een lening lopen. Kan ik nog een lening afsluiten?

Een 2e lening aanvragen is mogelijk. Wij kunnen ook voor je bekijken of het voordeliger is om je bestaande lening over te sluiten. Hierdoor kun je veelal voordeliger lenen en houdt je 1 lening in plaats van 2.

Hoelang is een offerte geldig?

Dit verschilt per bank. De offerte is minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden geldig.

Hoe lang duurt het voordat een lening wordt uitbetaald?

Een of meerdere offertes aanvragen kost je slechts enkele minuten van je tijd. Binnen 24-uur krijg je van ons een reactie. Wanneer er mogelijkheden zijn krijg je direct de beschikking over een eigen beveiligde mijn-omgeving. In deze omgeving staan de verschillende offertes voor je klaar.

Als je na het bestuderen van de offerte(s) er uit bent, dan wordt de lening in de regel binnen 2 dagen uitbetaald. Dit geldt vanaf het moment waarop alle (bewijs)stukken door jou zijn aangetoond.

Welke stukken moet je aantonen bij het afsluiten van een lening?

De standaard stukken welke moeten worden aangetoond zijn; legitmatiebewijs, loonstrook, bankoverzicht van 1 gehele maand met loonstorting en bewijsstukken van de eventuele lopende lening(en).

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 513 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 61.645
€ 40.000 € 413 4,5 % 4,5 % 120 maanden € 49.538
€ 30.000 € 310 4,5 % 4,5 % 120 maanden € 37.153
€ 20.000 € 208 4,7 % 4,7 % 120 maanden € 24.991
€ 10.000 € 111 6,1 % 6,1 % 120 maanden € 13.284

Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,4% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met één of meerdere aanbieders.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy