Goedkoop lenen

Goedkoop lenen start bij Becam. Zeker met de huidige historisch lage rente. De goedkoopste lening kan je al aanvragen tegen een rente vanaf 6,6%. Wil je alles weten over goedkoop geld lenen en de mogelijkheden in jouw situatie? Lees verder op deze pagina over welke stappen je kunt nemen om goedkoop te lenen.

Droom je al jaren van die gloednieuwe auto of van die verbouwing maar heb je het geld niet direct beschikbaar? Ook daarvoor kun je via Becam goedkoop geld lenen. Volledig online en tegen de laagste rente!

Hoeveel kan ik lenen?

Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
U kunt lenen€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Goedkoop Lenen vanaf 6,6%

Voor goedkoop lenen heb je de laagst mogelijke rente nodig. Becam vergelijkt de laagste rente van verschillende banken voor je. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze klanten verantwoord geld lenen. Zo moet de lening passen binnen je leencapaciteit en aansluiten bij je maandelijkse uitgaven. Naast goedkoop lenen hechten onze klanten waarde aan lenen bij een betrouwbare geldverstrekker met goede voorwaarden, zoals boetevrij aflossen.

Heb je al een lening? In dat geval is oversluiten mogelijk. Zo profiteer je ook van de gedaalde rente en kan je goedkoop geld lenen. Het maakt ons niet uit of je al een lening hebt van Rabobank, ABN Amro, ING of een andere bank. Wij sluiten leningen over tegen gunstige voorwaarden en op ieder gewenst moment.

Wanneer is een lening goedkoop?

Voordat je geld leent, wil je zeker weten dat je de goedkoopste lening hebt gevonden. Voor goedkoop lenen zijn twee zaken belangrijk. Ten eerste de hoogte van de rente. Hoe lager de rente, des te goedkoper je geld leent. Ten tweede de looptijd. Bij een kortere looptijd betaal je minder lang rente. Dit maakt de lening uiteindelijk goedkoper. De maandlasten zijn wel hoger als je kiest voor een kortere looptijd. Je betaalt de lening namelijk sneller terug.

Bij Becam staan we voor goedkoop lenen en maximale keuzevrijheid. Jij kunt bijvoorbeeld zelf de looptijd bepalen bij het afsluiten van een lening. Daarnaast heb je keus uit een Doorlopend krediet of een Persoonlijke lening. Wil je sneller schuldenvrij zijn? Geen probleem. Leningen van Becam kun je altijd ‘boetevrij’ sneller dan gepland, deels of volledig, aflossen.

Hoe goedkoop is de lening op dit moment? – zie de tabel onderaan deze pagina. 

De goedkoopste lening aanvragen, hoe werkt dat?

Lening aanvragen: bij Becam vraag je 24 uur per dag online een vrijblijvende offerte aan voor de goedkoopste lening. Wij gaan dan voor je aan de slag om de meest voordelige lening te vinden. Voor goedkoop geld lenen ben je bij Becam aan het juiste adres, ook als je al een lening hebt en jouw lening wilt oversluiten.

Stappenplan voor goedkoop lenen

1) Bereken je maximale mogelijkheden

Becam heeft een online tool voor het berekenen van je maximale mogelijkheden. Deze tool geeft je een goede indicatie van je leenmogelijkheden op basis van je inkomsten en lasten. Door gebruik te maken van de maximale leenberekening weet jij of het door jou gewenste bedrag tot de mogelijkheden behoort.

2) Leningen vergelijken voor goedkoop lenen

Stap 2 is het vergelijken van de verschillende banken voor de goedkoopste lening. Becam werkt met 6 verschillende banken samen die gespecialiseerd zijn in geld lenen. Hierdoor zijn we in staat om jou de laagste rente te bieden op de Nederlandse markt, met goedkoop lenen als doel. Op dit moment leen je al vanaf 6,6%. Nu de rente historisch laag staat, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van profiteren. We hebben veel mogelijkheden om de rente vast te zetten voor de totale looptijd. Zo krijg je in de toekomst niet te maken met hogere maandlasten als de rente stijgt. Wel zo zeker! Dat is goedkoop geld lenen via Becam.

3) Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de goedkoopste lening of wil je gewoon eens de proef op de som nemen? Vul hier het aanvraagformulier in, online en eenvoudig. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de laagste rente. Binnen enkele uren staat de goedkoopste leenofferte voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Per email ontvang je een link en wachtwoord waarmee je direct kunt inloggen. Neem de offerte op je gemak door, heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Of gebruik de chat in de mijn-omgeving.

4) Goedkope lening afsluiten

Is de offerte naar wens en wil jij jouw goedkope lening afsluiten? Dat kan geheel online met behulp van je eigen mijn-omgeving. Voor het afsluiten van de lening hebben we enkele stukken van je nodig zoals een loonstrook, legitimatie en bank/giro afschrift. Al deze stukken kun je direct uploaden. Eenmaal geüpload zullen wij deze controleren en overleggen met de bank. In de regel wordt je lening na controle en bevestiging binnen 2 werkdagen uitbetaald.

Wij helpen je graag met goedkoop lenen, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Becam?

 • Volledig online goedkoop lenen
 • Online leningen berekenen en vergelijken
 • Met 1 druk op de knop meerdere offertes aanvragen
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten – geen afsluitkosten
 • Bestaande lening? Maak gebruik van onze gratis oversluitservice
 • Offerte staat klaar in je eigen “mijn-omgeving”
 • Direct en beveiligd uploaden van jouw (bewijs)stukken

Onze service

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden.

 • 9 "annet - Prettig contact en hele snelle wijze van afwikkelen "
 • 9 "Rf kose - 5 steerr"
 • 10 "Hendri - Makkelijk, snelle en goede communicatie"
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel – gemiddelde besparing 3300 euro

Ook wanneer je een bestaande lening hebt zijn wij je graag van dienst. Naast het verstrekken van nieuwe leningen zijn wij gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Met onderstaande module kun je gemakkelijk berekenen of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente de je betaalt en je maandtermijn in en klik op “bereken uw voordeel”. Je ziet direct hoeveel geld je kunt besparen.

Veel gestelde vragen over goedkoop lenen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over “Goedkoop lenen”. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Wat is goedkoop lenen?

Geld lenen kost geld! Een waarschuwing die boven elke reclame-uiting of website wordt getoond. En terecht. Het lenen van geld is namelijk niet gratis. Je betaalt immers rente over het bedrag dat je leent.

Becam rekent geen kosten voor het afsluiten van een lening. De werkwijze van Becam voorziet erin dat wij bemiddelen zonder voorafgaand advies. Dit betekent dat je als klant van Becam alles zelf bepaalt. Jij kiest hoeveel je leent, bij wie je leent en tegen welke rente. Wat doet Becam dan? Met onze unieke online mijn-omgeving bieden wij jou directe toegang tot de beste banken waardoor jij goedkoop kunt lenen. Zo bieden wij de laagste rente’s op de Nederlandse markt en handelen wij het volledige (leen)proces voor je af.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft een online module ontwikkeld waarmee je berekent wat je kunt lenen. Deze vind je bovenaan op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module je een goede indicatie van hetgeen jij maximaal kunt lenen. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt tonen wij je binnen enkele uren jouw exacte mogelijkheden.

Hoeveel tijd kost het goedkoop lenen van geld?

Het aanvragen en afsluiten van een goedkope lening via Becam hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Binnen enkele dagen kan het geld al op je rekening staan. Voor Becam is het van belang is dat het lenen van geld op een verantwoorde wijze gebeurt, dit betekent onder andere dat jij zelf bepaalt hoe snel je gaat. Wij hebben een online mijn-omgeving voor je klaar staan waarin je van A tot Z de lening kunt afsluiten. Heb je meer tijd nodig? Geen probleem wij ondersteunen waar nodig.

Vanaf welke leeftijd kan ik geld lenen?

Via Becam kun je vanaf je 18e een lening aanvragen. Ben je 21 jaar of ouder dan hebben we mogelijkheden bij meerdere banken. Naast je leeftijd is het van belang dat je over een bestendig inkomen beschikt en dat je voldoende draagkracht hebt om de lening op een verantwoorde wijze aan te gaan. Dit betekent ook dat je in staat moet zijn de lening over de looptijd in zijn geheel terug te betalen.

Hoe vraag ik een vrijblijvende offerte aan?

Je vraagt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een vrijblijvende offerte aan. Een lening aanvragen kan door het invullen van ons aanvraagformulier, dit kost je slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je een email met een link en wachtwoord voor je eigen beveiligde “mijn-omgeving”. Hier staat de offerte voor je klaar. Deze kun je vervolgens op je gemak en bepalen of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben, dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Kan ik goedkoop lenen?

Een lening afsluiten kan vanaf je 18e maar ook nog op latere leeftijd. De maximale leeftijd bij aanvang van een lening is 78 jaar. Uiterlijk op je 81ste jarige leeftijd moet de lening worden terugbetaald. Als klant van Becam leen je tegen de scherpst mogelijke rente. Of je geld kunt lenen hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Wij bekijken het graag voor je. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt weet je binnen enkele uren wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bemiddelen zonder advies, wat houdt dat in?

De tekst zegt het al, wij bemiddelen maar geven geen advies. Wij bedienen klanten die zelfstandig een lening kunnen afsluiten en daarvoor over voldoende kennis & ervaring beschikken. Dit betekent dat wij je begeleiden naar de goedkoopste lening, ons proces is daar volledig op ingericht. Je kunt op onze site zelfstandig berekenen wat je kunt lenen en nagaan welk product het beste bij je past. Wij bieden vervolgens de laagste rentes op de kredietmarkt en zorgen ervoor dat wij je altijd voorzien van een offerte tegen de gunstigste condities.

Tot zover de veelgestelde vragen rondom goedkoop lenen, mocht je een andere vraag hebben die nog niet beantwoord is, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en beantwoorden alle vragen.

Je kan via Becam X besparen

Gratis besparingscheck

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 9,1

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy