Let op! Lenen kost geld.

Goedkoop Lenen

 

Direct genieten van een voordelige lening? Dat kan via Becam en de rente is historisch laag. Zo kunt u al lenen tegen een rente vanaf 4,1%. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Bekijk de informatie op deze pagina of vraag een vrijblijvende offerte aan. Goedkoop lenen doe je via Becam.nl

Droomt u al jaren van die gloednieuwe auto, of van die luxe caravan, maar heeft u het geld niet direct beschikbaar? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat kan ik lenen?

Netto maand inkomen
Netto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
U kunt lenen€ 20.333,-
Goedkoop lenen Waarom Becam Veel gestelde vragen Offerte aanvragen

Goedkoop Lenen vanaf 4,1%

Wanneer je zelf een lening afsluit dan moet wil je natuurlijk dat deze aan een aantal eisen voldoet, zo moet de lening verantwoord zijn. De lening moet passen binnen je leencapaciteit en daarnaast moeten de maandlasten passen binnen je budget. Onze klanten vertellen dat zij de volgende punten belangrijk vinden bij een lening: allereerst wil je lenen bij een betrouwbare geldverstrekker, daarnaast moet de lening goede voorwaarden – zoals boetevrij aflossen – hebben en bovenal moet het een goedkope lening zijn. Of te wel je wilt verantwoord en goedkoop lenen.

Wanneer is een lening goedkoop?

Om te berekenen hoe goedkoop of duur een lening is zijn er twee zaken belangrijk, ten eerste de hoogte van de rente. Hoe lager de rente, des te minder rente hoef je als klant te betalen. Ten tweede de looptijd; Daarbij geldt hoe korter de looptijd van de lening is hoe minder rente je betaalt, er wordt immers over de looptijd van de lening rente berekend. Dus of je nu een lening afsluit voor 5 jaar of 10 jaar dit maakt wel degelijk uit voor de totale kosten van de lening.

Bij Becam kun je bij het afsluiten van de lening zelf bepalen voor welke looptijd je de lening wilt afsluiten. Daarnaast kies je ook zelf voor de productvorm, zo kun je kiezen voor een Doorlopend krediet of een Persoonlijke lening. Bij een lening die via Becam wordt afgesloten kun je ook zelf de looptijd nog verder verkorten door extra bedragen af te lossen.  Leningen van Becam kun je altijd ‘boetevrij’ aflossen.

Een lening aanvragen, hoe werkt dat?

Bij Becam kun je 24 uur per dag online een lening aanvragen, dit kan door het invullen van ons aanvraagformulier. Voor zowel het oversluiten van een bestaande lening als voor het aanvragen van een nieuwe lening ben je bij ons aan het juiste adres. Het proces is eenvoudig, je vult een aantal persoonlijke gegevens in die wij uiteraard vertrouwelijk behandelen, en vervolgens gaan wij voor je aan te werk.

Gespecialiseerde consumptief kredietbanken en een rente vanaf 4,1%

Becam werkt met 5 gespecialiseerde banken samen, dit betekend dat wij in staat zijn de laagste rente te bieden die er in de markt is. En dat treft want de rente voor leningen zijn op dit moment historisch laag. Zo kun je al lenen vanaf 4,1%. Daarnaast hebben we veel mogelijkheden om de rente voor de gehele looptijd vast te zetten zodat je ook niet geconfronteerd kunt worden met rentestijgingen. Wel zo zeker ! Dat is goedkoop lenen via Becam.

Proef op de som – vrijblijvende offerte

Benieuwd naar je mogelijkheden of wil je gewoon eens de proef op de som nemen? Dat kan, vul hier het aanvraagformulier in – dit kan zoals gezegd eenvoudig en geheel online. Wij gaan vervolgens voor je op zoek naar de laagste rente. Per email ontvangt je de offerte, welke jij op je gemak kunt bestuderen. Wij handelen het verder voor je af en berichten je zodra de lening is goedgekeurd

Kortom wij zijn je graag van dienst, je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen!

Waarom Becam?

  • Goedkoop lenen kan volledig online
  • Je kunt meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
  • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
  • Kosteloos afsluiten
  • Binnen 24 offerte & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Onze service

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden

  • 7 "Anoniem"
  • 10 "Elize - Super snelle afhandeling. Bij vragen kan je een chat bericht sturen, snelle reacties. Alles duidelijk aangegeven. Niet ingewikkeld. Geen vervelende verrassingen."
  • 9 "Jelle - Uitstekende dienstverlening met vriendelijk en kundig personeel."
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel

Wanneer je een bestaande lening hebt zijn wij je ook graag van dienst. Naast het verstrekken van nieuwe leningen zijn wij gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Met onderstaande module kun je gemakkelijk berekenen of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente de je betaalt en je maandtermijn in en klik op “bereken uw voordeel” en je krijgt direct het mogelijke voordeel in beeld.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen over “Goedkoop lenen”. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Wat is goedkoop lenen?

Geld lenen kost geld! Een waarschuwing die boven elke reclame-uiting of website wordt getoond. En terecht. Het lenen van geld is namelijk niet gratis. Je betaalt immers rente over het bedrag dat je leent. Daarnaast komt het nog voor dat er aanbieders zijn die voor het bemiddelen in leningen kosten in rekening brengen. Becam doet dit niet. Becam rekent geen extra kosten voor het afsluiten van een lening. De werkwijze van Becam voorziet erin dat wij bemiddelen zonder voorafgaand advies. Dit betekent dat je als klant van Becam alles zelf bepaalt, jij kiest hoeveel je leent, bij wie je leent en tegen welke rente. Wat doet Becam dan? Wij bieden je toegang tot de beste banken, de laagste rente’s en handelen het volledige proces voor je af.

Bemiddelen zonder advies, wat houdt dat in?

De tekst zegt het eigenlijk al, wij bemiddelen maar geven geen advies. Wij bedienen klanten die zelfstandig een lening kunnen afsluiten en daarvoor over voldoende kennis & ervaring beschikken. Dit betekent dat wij je begeleiden naar de goedkoopste lening, ons proces is daar volledig op ingericht. Je kunt op onze site zelfstandig berekenen wat je kunt lenen en nagaan welk product het beste bij je past. Wij bieden vervolgens de laagste rentes op de kredietmarkt en zorgen ervoor dat wij je altijd voorzien van een offerte tegen de gunstigste condities.

Hoe kom ik aan een offerte?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een vrijblijvende offerte voor een lening aanvragen. Een lening aanvragen kan op ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons binnen 24-uur een offerte per email. Deze kun je vervolgens op je gemak bestuderen en bepalen of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Hoe verdient Becam zijn geld?

In de wet is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond worden door de aanbieder, in dit geval de bank, waar de lening wordt ondergebracht. Wij ontvangen van de aanbieder (bank) dan ook een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. Je hoeft dus bij het afsluiten van de lening geen kosten aan ons te betalen. De provisie die wij ontvangen maakt onderdeel uit van de rente die de bank in rekening brengt voor de lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft een module ontwikkeld waarmee je kunt berekenen wat je kunt lenen. Deze vind je bovenin op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Tot zover de veel gestelde vragen rondom goedkoop lenen, mocht je een andere vraag hebben die nog niet beantwoord is neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en beantwoorden alle vragen.

U kunt via ons X besparen

Uw huidige lening(en)

Lening

Uw huidige situatie

Totaal openstaand bedrag

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt besparen

Totaal openstaand bedrag

Kies hier uw maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt via ons X besparen

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomst in maandenTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000€ 5074,1 %4,1 %120 maanden€ 60.818
€ 40.000€ 4074,1 %4,1 %120 maanden€ 48.875
€ 30.000€ 3054,2 %4,2 %120 maanden€ 36.656
€ 20.000€ 2074,6 %4,6 %120 maanden€ 24.880
€ 10.000€ 1105,9 %5,9 %120 maanden€ 13.170

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,1% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag uw offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy