Let op! Lenen kost geld.

Goedkoop lenen

Goedkoop lenen start bij Becam. Zeker met de huidige historisch lage rente. De goedkoopste lening kan je al aanvragen tegen een rente vanaf 3,3%. Wil je alles weten over goedkoop geld lenen en de mogelijkheden in jouw situatie? Lees verder of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Droom je al jaren van die gloednieuwe auto of van die verbouwing maar heb je het geld niet direct beschikbaar? Ook daarvoor kun je via Becam goedkoop geld lenen. Volledig online en tegen de laagste rente!

Hoeveel kan ik lenen?

Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
U kunt lenen€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

Goedkoop Lenen vanaf 3,3%

Voor goedkoop lenen heb je de laagst mogelijke rente nodig. Becam vergelijkt de laagste rente van verschillende banken voor je. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze klanten verantwoord geld lenen. Zo moet de lening passen binnen je leencapaciteit en aansluiten bij je maandelijkse uitgaven. Naast goedkoop lenen hechten onze klanten waarde aan lenen bij een betrouwbare geldverstrekker en goede voorwaarden, zoals boetevrij aflossen.

Heb je al een lening? In dat geval is oversluiten mogelijk. Zo profiteer je ook van de gedaalde rente en kan je goedkoop geld lenen. Het maakt ons niet uit of je al een lening hebt van Rabobank, ABN Amro, ING of een andere bank. Wij sluiten leningen af tegen gunstige voorwaarden, op elk moment.

Wanneer is een lening goedkoop?

Voordat je geld leent, wil je zeker weten dat je de goedkoopste lening hebt gevonden. Voor goedkoop lenen zijn twee zaken belangrijk. Ten eerste de hoogte van de rente. Hoe lager de rente, des te goedkoper je geld leent. Ten tweede de looptijd. Bij een kortere looptijd betaal je minder lang rente. Dit maakt de lening uiteindelijk goedkoper. Wel liggen de maandlasten hoger als je kiest voor een kortere looptijd. Je betaalt de lening namelijk sneller terug.

Bij Becam staan we voor goedkoop lenen en maximale keuzevrijheid. Jij kunt bijvoorbeeld zelf de looptijd bepalen bij het afsluiten van een lening. Daarnaast heb je keus uit een Doorlopend krediet of een Persoonlijke lening. Wil je sneller schuldenvrij zijn? Geen probleem. Leningen van Becam kun je altijd ‘boetevrij’ sneller dan gepland aflossen.

De goedkoopste lening aanvragen, hoe werkt dat?

Lening aanvragen: bij Becam vraag je 24 uur per dag online een offerte aan voor de goedkoopste lening. Vul hiervoor vrijblijvend dit aanvraagformulier in. Voor goedkoop geld lenen ben je bij Becam aan het juiste adres, ook als je al een lening hebt en jouw lening wilt oversluiten. De aanvraag is eenvoudig zo gedaan. Na het opgeven van de nodige gegevens gaan we direct voor je aan de slag met het vergelijken van de goedkoopste leningen.

Kredietbanken vergelijken voor goedkoop lenen

Becam werkt met 5 verschillende banken samen die gespecialiseerd zijn in leningen. Hierdoor zijn we in staat om jou de laagste rente te bieden, met goedkoop lenen als doel. Op dit moment leen je al vanaf 3,3%. Nu de rente historisch laag staat, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van profiteren. We hebben veel mogelijkheden om de rente vast te zetten voor de totale looptijd. Zo krijg je in de toekomst niet te maken met hogere maandlasten als de rente stijgt. Wel zo zeker! Dat is goedkoop geld lenen via Becam.

Goedkoop lenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de goedkoopste lening of wil je gewoon eens de proef op de som nemen? Vul hier het aanvraagformulier in, online en eenvoudig. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de laagste rente. Per email ontvang je een offerte met de goedkoopste leningen in jouw situatie. Neem de offerte op je gemak door en geef aan voor welke lening je kiest. Wij handelen het verder voor je af en zodra de lening is goedgekeurd hoor je dat van ons.

Wij helpen je graag met goedkoop lenen, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Becam?

 • Volledig online goedkoop lenen
 • Meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten
 • Offerte staat klaar in eigen “mijn-omgeving”  & ons aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Onze service

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden.

 • 9 "Peter - Prima en snelle dienstverlening"
 • 10 "Cornelis - Snelle en correcte afhandeling van een aanvraag"
 • 9 "henri - gewelding service"
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel

Ook wanneer je een bestaande lening hebt zijn wij je graag van dienst. Naast het verstrekken van nieuwe leningen zijn wij gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen. Met onderstaande module kun je gemakkelijk berekenen of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente de je betaalt en je maandtermijn in en klik op “bereken uw voordeel”. Je ziet direct het mogelijke voordeel.

Veel gestelde vragen over goedkoop lenen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen over “Goedkoop lenen”. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Wat is goedkoop lenen?

Geld lenen kost geld! Een waarschuwing die boven elke reclame-uiting of website wordt getoond. En terecht. Het lenen van geld is namelijk niet gratis. Je betaalt immers rente over het bedrag dat je leent. Daarnaast komt het nog voor dat er aanbieders zijn die voor het bemiddelen in leningen kosten in rekening brengen. Becam doet dit niet.

Becam rekent geen extra kosten voor het afsluiten van een lening. De werkwijze van Becam voorziet erin dat wij bemiddelen zonder voorafgaand advies. Dit betekent dat je als klant van Becam alles zelf bepaalt. Jij kiest hoeveel je leent, bij wie je leent en tegen welke rente. Wat doet Becam dan? Wij bieden je toegang tot de beste banken, de laagste rente’s en handelen het volledige proces voor je af.

Bemiddelen zonder advies, wat houdt dat in?

De tekst zegt het eigenlijk al, wij bemiddelen maar geven geen advies. Wij bedienen klanten die zelfstandig een lening kunnen afsluiten en daarvoor over voldoende kennis & ervaring beschikken. Dit betekent dat wij je begeleiden naar de goedkoopste lening, ons proces is daar volledig op ingericht. Je kunt op onze site zelfstandig berekenen wat je kunt lenen en nagaan welk product het beste bij je past. Wij bieden vervolgens de laagste rentes op de kredietmarkt en zorgen ervoor dat wij je altijd voorzien van een offerte tegen de gunstigste condities.

Hoe kom ik aan een offerte?

Je vraagt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een vrijblijvende offerte voor een lening aan. Een lening aanvragen kan op ons aanvraagformulier en kost enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je een email met een link en wachtwoord voor de eigen beveiligde “mijn-omgeving”, hier staat een offerte voor je klaar. Deze bestudeer je vervolgens op je gemak en bepaal je of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben, dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Hoe verdient Becam zijn geld?

In de wet is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond worden door de aanbieder, in dit geval de bank, waar de lening wordt ondergebracht. Wij ontvangen van de aanbieder (bank) dan ook een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. Je betaalt bij het afsluiten van de lening geen kosten aan ons. De provisie die wij ontvangen maakt onderdeel uit van de rente die de bank in rekening brengt voor de lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft een module ontwikkeld waarmee je berekent wat je kunt lenen. Deze vind je bovenaan op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Kan ik geld lenen als ambtenaar en senior?

Een lening afsluiten kan ook op latere leeftijd. De maximale leeftijd bij aanvang van een seniorenlening is 69 jaar. Uiterlijk op 74-jarige leeftijd moet de lening worden terugbetaald. Als ambtenaar leen je tegen de scherpst mogelijke rente. Geldverstrekkers kunnen korting op de rente bieden door de stabiele financiële positie van ambtenaren. Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Tot zover de veelgestelde vragen rondom goedkoop lenen, mocht je een andere vraag hebben die nog niet beantwoord is, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en beantwoorden alle vragen.

Je kan via Becam X besparen

Besparingscheck

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 489 3,3 % 3,3 % 120 maanden € 58.635
€ 40.000 € 390 3,25% 3,25% 120 maanden € 46.905
€ 30.000 € 293 3,25 % 3,25 % 120 maanden € 35.178
€ 20.000 € 199 3,65 % 3,65 % 120 maanden € 23.901
€ 10.000 € 105 4,8 % 4,8 % 120 maanden € 12.551

Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,25% en de maximale wettelijke rente is 10% per jaar. Wij bemiddelen op grond van een objectieve analyse. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om zaken te doen met één of meerdere aanbieders.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy