Geld lenen voor een auto

Van droom tot noodzaak, het kopen van een auto kan allerlei belangrijke redenen hebben. Becam begrijpt dit belang en helpt jou graag op weg naar de goedkoopste lening. Door de aanschaf/aankoop over vele maanden te spreiden over vele maanden, wordt het kopen van een auto direct mogelijk. En dat tegen één van de laagste rentes. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat geld lenen voor een auto betekent dat het totaalbedrag hoger uitkomt omdat je rente moet betalen. Daarom bieden wij van Becam jou altijd een zo gunstig mogelijke offerte aan en helpen wij jou bij het financieren van een auto. 

Voordelen van onze autofinanciering

Met de vele aanbieders van leningen, kan het lastig zijn om te achterhalen waar je de laagste rente kunt krijgen. Becam helpt je daarom bij het vergelijken van de aanbieders en zorgt voor de goedkoopst mogelijke lening voor jouw nieuwe auto.

Onze voordelen:

  • Aantrekkelijke lage rentes
  • Volledig online werkwijze
  • Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht je tot niets!

Lening voor auto of via de dealer?

Autodealers bieden vaak ook mogelijkheden voor het financieren van een auto. Dit kan op verschillende manieren. Bij koop op afbetaling ben je meteen eigenaar van de auto en betaal je de rekening in delen. Een andere optie is huurkoop. De auto is dan pas officieel van jou als je de totale lening hebt afgelost. Intussen is de auto zelf het onderpand. Alles regelen via de dealer klinkt handig. Toch kan het duurder uitpakken. De rente op een persoonlijke lening ligt doorgaans fors lager dan leningen via de dealer. Je betaalt hierdoor al snel meer dan nodig, zowel per maand als in totaal over de hele looptijd van de lening.

Auto op maat financieren

Afhankelijk van je wensen, kan het te lenen bedrag voor een auto enorm verschillen. Koop je een Porsche of een Tesla, dan levert dat een heel ander kostenplaatje op dan wanneer je kiest voor een standaard middenklasse. Een minder kostbare optie is de aanschaf van een tweedehands auto. Houd bij tweedehands auto’s wel altijd rekening met de onderhoudskosten. Omdat dit doorgaans auto’s zijn die langer in gebruik zijn, is het ook belangrijk geld apart te houden voor het onderhoud van de auto. Lees onze tips voor het aanschaffen een tweedehands auto.

Graag denken wij mee met je mee en bereken je hieronder de meest verantwoorde lening op basis van je totale bruto maandinkomen. Zo wordt snel duidelijk wat de mogelijkheden en kosten van een lening zijn.

Houd rekening met totale kosten auto

Houd bij het financieren van een auto ook rekening met de onderhoud- en brandstofkosten. Met alleen de lening voor de auto ben je er nog niet. De consumentenbond becijferde dat je zo’n € 3.500 per jaar kwijt bent, als je een auto koopt en er vijf jaar mee doorrijdt. De exacte onderhoudskosten hangen sterk af van het soort auto, de leeftijd en staat. Neem dit kostenplaatje mee als je besluit geld te lenen voor een auto.

Autofinanciering berekenen

Al een specifiek automerk in gedachten? Lees meer over:

Geld lenen voor een auto met een persoonlijke lening

Geld lenen voor een auto kan op meerdere manieren, namelijk via een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Beide opties hebben hun eigen voordelen, maar in het geval van autofinanciering wordt er veelal gekozen voor een persoonlijke lening.

De persoonlijke lening is uitermate geschikt omdat alles tijdens de looptijd van de lening vaststaat. Dit geldt voor de rente, de maandtermijn en de looptijd. Je weet waar je aan toe bent. Wij raden je aan om goed na te denken over de looptijd. Hoe lang wil je in de auto blijven rijden? De levensduur van de auto kan prima worden afgestemd op de benodigde investeringsbedrag en de looptijd van de lening. Niets in vervelender als nog moeten betalen voor een lening terwijl je niet meer in de auto rijdt.

Vraag hier je persoonlijke lening aan

Hoeveel geld kun je lenen voor een auto?

Hoeveel geld je kunt lenen voor een auto hangt af van je persoonlijke situatie. Vooral de rente en looptijd bepalen de maximaal verantwoorde auto lening. Ook je inkomen, woonlasten en eventuele schulden zijn van invloed. Bij Becam houden we het geld lenen voor auto’s zo eenvoudig mogelijk. Jij kiest de goedkoopste lening en geeft aan hoeveel geld je wilt lenen. Wij controleren na jouw aanvraag direct of het leenbedrag aansluit bij jouw financiële mogelijkheden. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Meer weten?

Wil je graag geld lenen voor een auto, maar eerst weten welk bedrag je kunt lenen en tegen welke voorwaarden? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan en wij zullen je gratis en vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen