Becam eerste bemiddelaar Lloyds Bank

vrijdag 15 januari, 2021

Lloyds Bank

Vanaf 11 januari 2021 is Lloyds Bank in Nederland actief met het aanbieden van consumptief krediet. Lloyds Bank heeft Becam geselecteerd om als eerste bemiddelaar in Nederland te starten met het aanbieden van leningen aan consumenten. In 2021 zullen er nog een aantal bemiddelaars volgen.

Wie is Lloyds Bank?

Lloyds Bank is een bank met zijn wortels in het Verenigd Koninkrijk, wereldwijd heeft Lloyds 90.000 medewerkers en 30 miljoen klanten. In het Verenigd Koninkrijk is Lloyds actief met hypotheken, spaargelden en consumptief krediet. Door de forse groei van de laatste jaren zijn ze daar de grootste consumentenbank geworden.

Lloyds in Nederland

Lloyds Bank kennen wij in Nederland vooral van hypotheken, ze zijn sinds 1999 actief in Nederland als hypotheekverstrekker. Daarnaast is Lloyds in Nederland ook actief als spaarbank, het totale gespaarde vermogen dat door Lloyds in Nederland beheerd wordt is meer dan 500 miljoen. Als hypotheekverstrekker kenmerkt Lloyds zich door eenvoudige en heldere producten die tegen scherpe rentes worden aangeboden. In Nederlands heeft Lloyds meer dan 100.000 klanten en is daarmee een grote speler op de hypotheek en spaarmarkt.

Consumptief krediet – Geld lenen

In het Verenigd Koninkrijk is Lloyds al jaren actief met het aanbieden van consumptief krediet. Ze zijn inmiddels gegroeid tot marktleider door scherpe rentes en goede voorwaarden. Daarnaast hebben ze een eenvoudig aanvraag proces doordat Lloyds gebruik maakt van de nieuwste digitale mogelijkheden. Zo maakt Lloyds bijvoorbeeld gebruik van systemen waarmee ze eenvoudig kunnen vaststellen of de consument in aanmerking komt voor een lening, hierdoor hoeft de consument zelf nauwelijks documenten aan te leveren.

De Laagste rente krijg je bij Lloyds Bank

Met de introductie van consumptief krediet in Nederland zet Lloyds de markt gelijk op scherp. Zij bieden als prijsvechter leningen aan tegen de laagste rente van Nederland. Zo is het nu mogelijk om een persoonlijke lening van 25.000 euro af te sluiten tegen een rente van 3,59%, nog nooit eerder was de rente voor een persoonlijke lening van 25.000,- zo goedkoop.

Persoonlijke lening

De leningen die Lloyds kan aanbieden zijn persoonlijke leningen met een looptijd van 24 maanden tot en met 120 maanden. Afhankelijk voor welk doel de lening wordt aangevraagd geldt er een maximale looptijd. Als er bijvoorbeeld voor een auto een lening wordt aangevraagd is de maximale looptijd waarvoor je kunt lenen bij Lloyds 72 maanden

Op dit moment is het mogelijk om een lening aan te vragen vanaf 5.000 euro tot maximaal 30.000 euro. Op een later moment zal Lloyds het maximale kredietbedrag gaan verhogen naar 50.000 euro.