Nieuw: Persoonlijke lening 180 maanden

dinsdag 30 mei, 2023

Nieuwe mogelijkheden voor klanten van Becam

Per direct is het mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten met een looptijd tot maximaal 15 jaar. Deze lening wordt aangeboden door BNP Paribas Personal Finance. Tot op heden is de maximale looptijd 10 jaar. Voor bepaalde leendoelen is het nu mogelijk om 5 jaar langer te lenen en daarmee te profiteren van een lagere maandtermijn. Een prima alternatief voor hypotheken.

Hypotheek of persoonlijke lening tot 180 maanden

De persoonlijke lening 180 maanden is bedoelt voor de leendoelen die te maken hebben met het verbeteren van de woning. Dit betreft een verbouwing, woningverbetering in de vorm van uitbreiding of vernieuwing en het verduurzamen van de eigen woning. Denk hierbij aan isoleren van de woning of andere energiebesparende maatregelen waaronder een warmtepomp of zonnepanelen.

In deze gevallen kan de lening van BNP uitkomst bieden en een goed alternatief zijn voor de hypotheek. Het verhogen en/of openbreken van je huidige hypotheek heeft als nadeel dat er kosten gemaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld advieskosten, taxatie- en notariskosten. Of de persoonlijke lening in jouw geval voordeliger uitpakt bekijken we graag voor je.

Voorwaarden persoonlijke lening 180 maanden

De belangrijkste voorwaarde is dat er door de klant moet worden aangetoond waar het geld aan besteed gaat worden. Dit kan in de vorm van een offerte of opdrachtbevestiging van de aankoop of aannemer. Daarnaast gelden de volgende voorwaarden bij BNP Paribas Personal Finance:

 • Bedrag tussen de € 10.000,– en € 75.000,– (hogere bedragen in overleg mogelijk)
 • Looptijd moet aansluiten bij het leendoel:
  • aanschaf 2e woning/recreatiewoning maximaal 180 maanden
  • woningverbetering of verduurzamen woning maximaal 180 maanden
  • Boot maximaal 180 maanden
  • Camper of (tour)caravan maximaal 144 maanden en bedrag tussen de € 10.000,– en € 20.000,–
 • Bestaande lening mogen met deze nieuwe lening NIET worden ingelost

Wil jij weten of deze lening een gunstig alternatief kan zijn voor jouw situatie? Dan kun je per vandaag een aanvraag indienen voor een vrijblijvende offerte. Deze ontvang je binnen enkele uren.