Geld lenen voor woningverbetering

Wanneer u geld wenst te lenen voor het verbeteren van uw woning dan bent u bij Becam aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van leningen voor verbouwingen en woningverbetering en werken hiervoor samen met meerdere partners (banken) om u het beste aanbod tegen de laagste rente te kunnen doen.

Extra voordelig lenen voor Woningverbetering?

Woningverbetering is een breed begrip. Woningverbetering kan een verbouwing van uw huis zijn, uw huis voorzien van dubbelglas, schilderwerk, het beter isoleren van de woning of het lenen voor een keuken. Daarnaast hoort een tuin ook bij een huis, dus het opnieuw aanleggen van de tuin of het plaatsen van een schuur valt ook onder woningverbetering.

De rente is aftrekbaar, mits:

De belastingdienst heeft bepaald dat de rente voor woningverbetering aftrekbaar is. Wel moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Onze voordelen:

Meer weten?

Wilt u graag geld lenen voor woningverbetering, maar wilt u eerst weten welk bedrag u kunt lenen en tegen welke voorwaarden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u in deze per mail toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen