Renteverlaging BNP Paribas

donderdag 28 januari, 2021 Lage rente bij Becam

Renteverlaging

Per 27 januari 2021 heeft BNP Paribas de rente voor hun persoonlijke leningen verlaagd. Nadat de afgelopen maanden meerdere geldverstrekkers hun rente al hadden verlaagd volgt nu BNP Paribas met een rente verlaging. De rente verlaging van BNP Paribas varieert van 0,1% tot 0,3%, dit is afhankelijk van de hoogte van de lening. Zo is de rente voor een persoonlijke lening van 50.001 euro tot 60.000 euro verlaagd met 0,1% naar 3,5% per jaar, voor een lening van 15.000 euro tot 20.000 euro is de rente met 0,3% verlaagd naar 3,9%.

BNP Paribas

BNP Paribas is een grote Europese bank met het hoofdkantoor in Parijs, BNP is al vele jaren in Nederland actief als geldverstrekker van hypotheken en persoonlijke leningen. BNP Paribas verstrekt de hypotheken en leningen niet via eigen kantoren maar deze worden via bemiddelaars afgesloten, Becam is één van de geselecteerde bemiddelaars waar je een persoonlijke lening van BNP Paribas kunt aanvragen.

Laagste rente

Voor persoonlijke leningen met een looptijd tot 72 maanden biedt BNP Paribas bij een persoonlijke lening vanaf 15.000 euro tot 25.000 euro nu de laagste rente van Nederland. Je betaalt een vaste rente van 3,9% per jaar. Verschillende looptijden Bij BNP Paribas is het mogelijk om zelf de looptijd van je persoonlijke lening te kiezen. Zo kun je kiezen welke looptijd bij het doel past waarvoor je de lening wilt afsluiten. Ben je van plan om een auto te kopen waar je 7 jaar in wilt rijden dan kun je een persoonlijke lening van 84 maanden afsluiten. Mocht je toch versneld willen aflossen op de persoonlijke lening willen dan is dit mogelijk zonder boete.

Doel van de lening

Om voor de laagste rente van BNP Paribas in aanmerking te komen is het niet van belang waarvoor de lening gebruikt wordt. De lening kun je bijvoorbeeld gebruiken om een andere duurdere lening mee af te lossen, een auto te kopen of je huis te verbouwen.

Online aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen bij BNP Paribas kan eenvoudig via Becam.nl. Het aanvragen werkt als volgt:

  • Aanvraagformulier invullen op Becam.nl
  • Becam vraagt de persoonlijke lening voor je aan bij BNP Paribas
  • De offerte krijg je veilig in je eigen Becam Mijn Omgeving
  • Je kunt de offerte van BNP Paribas digitaal tekenen
  • Je documenten kun je uploaden in de Becam Mijn Omgeving
  • Becam beoordeelt de documenten
  • De getekende offerte en documenten worden door Becam naar BNP Paribas gestuurd voor de uitbetaling