Geld lenen bij de grootste bank

Geld lenen bij BNP Paribas is eenvoudig mogelijk via Becam. Het van oorsprong Franse BNP Paribas personal finance is al jarenlang partner. De bank heeft een wereldwijd netwerk. In Europa is BNP zelfs de grootste bank als het gaat om geld lenen voor particulieren. De populairste leenvorm van BNP is de persoonlijke lening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

De persoonlijke lening van BNP Paribas

Bij BNP Paribas kan je vier soorten persoonlijke leningen afsluiten. We lichten deze één voor één toe, met zowel de eigenschappen als de voor- en nadelen van de lening:

De persoonlijkste basis lening van BNP

Dit is de eenvoudigste lening van BNP, met een vaste looptijd, vaste maandtermijn en een scherpe rente. De maandtermijn wordt iedere 28ste van de maand geïncasseerd. Deze BNP-lening is aan te vragen voor klanten tussen de 27 en 68 jaar oud. De persoonlijke basis lening kun je boetevrij en op ieder moment extra of volledig aflossen. Raadpleeg voor een overzicht van de actuele rente die BNP rekent de online vergelijkingstool van Becam.

De persoonlijke lening van BNP

De persoonlijke lening lijkt in veel opzichten op de persoonlijke basis lening van BNP. Het onderscheid zit hem in een aantal aanvullende kenmerken. Dit zijn een flexibele incassodatum, waardoor je zelf het moment in de maand kan bepalen die jou het beste uitkomt. Bovendien kan je die ook 1x per jaar wijzigen je maandtermijn voor minimaal 6 maanden verhogen. Voor het laatste moet je wel de financiële ruimte hebben. Na het verhogen van je maandtermijn los je de lening sneller af en wordt deze uiteindelijk een stuk goedkoper. Je betaalt immers minder rente.

Zelfstandig ondernemers, DGA’s en zzp’ers kunnen bij BNP Paribas ook een persoonlijke lening aanvragen.

De persoonlijke senioren lening van BNP

Het unieke van de persoonlijke senioren lening van BNP is dat deze tot latere leeftijd afgesloten kan worden. De uiterlijke afbetaling van de lening moet voor de leeftijd van 81 jaar plaatsvinden. Zo hebben klanten in de pensioengerechtigde leeftijd meer mogelijkheden om een lening af te sluiten. Die financiële vrijheid is voor veel mensen welkom. Alle overige kenmerken van deze BNP lening zijn gelijk aan de persoonlijke basis lening van BNP.

Waarom geld lenen bij BNP Paribas Personal Finance

Geldverstrekker BNP Paribas heeft diverse pluspunten wanneer je geld wilt lenen. De belangrijkste zijn: 

  • Vrijblijvende offertes
  • Volledig online je lening afsluiten
  • Binnen enkele dagen uitbetaling van de lening mogelijk
  • Laatste rente van Nederland
  • Lening oversluiten kan met de gratis oversluitservice
  • Meerder persoonlijke leningen voor iedere doelgroep

Persoonlijke lening BNP online aanvragen

Bij BNP is het mogelijk om volledig digitaal een lening af te sluiten. Voor het aanvragen van een lening heeft Becam een beveiligde mijn-omgeving ontwikkeld. Deze omgeving is technisch aangesloten op de systemen van BNP. Dit betekent dat jij alles online kunt regelen, van het bekijken van de offerte tot het aanleveren van de nodige gegevens. Daarna is het mogelijk om de offerte digitaal te ondertekenen, waarna de uitbetaling volgt. Dit alles kan binnen enkele dagen geregeld zijn!

Lening oversluiten naar BNP

Heb je een bestaande lening? En ben je benieuwd of je op die lening kunt besparen door over te sluiten naar BNP? Bij Becam bekijken we graag de mogelijkheden voor je. We hebben speciaal hiervoor een online tool ontwikkeld. Met deze tool hoef je alleen de gegevens van je oude lening op te geven, waarna je direct een indicatie van jouw mogelijke besparing ziet.  

Heb jij meerdere kleine leningen? Ook dat is geen probleem, deze kunnen allemaal meegenomen worden in 1 nieuwe lening bij BNP Paribas. Hierdoor kan de besparing nog veel groter uitpakken. Neem gerust de proef op de som en bereken met de besparingscheck je voordeel.

Vrijblijvende offerte aanvragen