Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u bij een andere bank een Persoonlijke Lening afgesloten tegen een hogere rente en leest u nu de gunstige rente die u via Becam kunt krijgen?

Niet getreurd, want ook ú kunt hier nog van profiteren! U kunt namelijk uw Persoonlijke Lening oversluiten via Becam. Wij zorgen er dan voor dat deze lening wordt voortgezet tegen de lage rente en voorwaarden die Becam voor u kan bemiddelen. Zo bespaart u iedere maand geld. Dat klinkt toch een stuk beter dan teveel geld betalen voor hetzelfde product? En als u elders meerdere leningen heeft lopen kan Becam voor u bekijken om deze te bundelen tot één nieuwe, goedkopere lening.

Historisch lage rente?

De rentepercentages zijn op dit moment historisch laag, een lening die u enige tijd geleden heeft afgesloten zal in bijna alle gevallen tegen een lagere kunnen worden overgesloten. Dus ook als u elders al een Persoonlijke Lening heeft afgesloten voor die prachtige auto, die luxe caravan of voor een ander niet duurzaam product: neem dan de moeite om te laten bekijken hoeveel een lening via Becam voor u kan besparen. U kunt meteen het aanvraagformulier invullen voor een voordelige en vrijblijvende offerte. Dit kan volledig online en kost u nagenoeg geen tijd, het kan u wel heel veel geld opleveren en dat iedere maand opnieuw. De moeite waard dus!

Geen boete meer bij vervroegde aflossing

Bij vroegtijdige inlossing van een bestaande Persoonlijke Lening wordt er door een kredietverstrekker in bepaalde gevallen een boete in rekening gebracht, houd hier rekening mee bij de beoordeling. Bekijk uw huidige contractvoorwaarden om te achterhalen of dit ook bij u van toepassing is. Een nieuwe Persoonlijke lening heeft deze ‘oude’ voorwaarden niet meer, dit betekent dat u met een lening van Becam in de toekomst boetevrij kunt aflossen, te allen tijde!

Nog een reden dus om de proef op de som te nemen en te laten bekijken of u uw Persoonlijke lening voordeliger kunt oversluiten. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen