Lening oversluiten van ING Bank

Eén van de grootste banken van Nederland is ING Bank. In 2009 werden de merken Postbank en ING samengevoegd waardoor alle rekeninghouders van de Postbank sindsdien bij ING Bank bankieren. Vooral bij de Postbank hadden veel consumenten een lopende lening, door de samenvoeging werd dat een lening bij ING Bank. Becam sluit vaak leningen over van ING naar een nieuwe lening met een lagere rente. Hierdoor wordt per jaar veel geld bespaard. Dit kunnen verschillende soorten leningen zijn, zoals een ING doorlopend krediet, een ING persoonlijke lening of een geoorloofde roodstand op een ING betaalrekening.

Heb je een lening bij ING Bank en wil je laten bekijken of je deze lening kan oversluiten naar een andere lening met een lagere rente? Vraag hier onverplicht een offerte aan.

Het maakt ons niet uit of het om een doorlopend krediet of andere lening gaat. Wij zijn overtuigd dat wij de goedkoopste zijn.

Werkwijze: Lening oversluiten van ING Bank

Wij werken samen met onze partners en zorgen ervoor dat wij u het laagste rentetarief kunnen aanbieden. Dit betekent dat wij u in bijna alle gevallen een voordeel kunnen bieden ten opzichte van uw huidige situatie. Een lening oversluiten van ING Bank betekent simpelweg:

Het proces start met het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
  2. Wij gaan bij onze partner voor u op zoek naar de laagste rente
  3. Per email ontvangt u de mogelijkheden
  4. U ondertekend de offerte en stuurt deze retour
  5. Wij handelen het verder voor u af en berichten u zodra de lening is overgesloten

Wilt u wel eens weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen