Offerte aanvragen Inloggen mijn Becam

Lening oversluiten

Profiteer van een historisch lage rente!

Becam is gespecialiseerd in het goedkoper maken van dure leningen. Wij streven naar een lagere rente en een kortere looptijd voor jouw lening. Met een geheel online werkwijze, geen tussenkomst van dure callcenters of bezoek aan huis van een adviseur, bemiddelen wij in de laagst mogelijk rente. Ons aanbod is de beste in de huidige markt van leningen. Geld lenen en leningen oversluiten doe je bij Becam. Benieuwd hoe wij jouw lening oversluiten? Doe de gratis besparingscheck!

Gratis besparingscheck

Direct besparen op je huidige lening.

Lening oversluiten Voordelen Veelgestelde vragen Offerte aanvragen

Lening oversluiten, rente vanaf 3,6%

Dagelijks helpen wij nieuwe klanten met het eenvoudig oversluiten naar één goedkope lening. Becam is al jaren dé specialist op het gebied van het oversluiten van dure leningen. Dure leningen zijn ondergebracht bij alle banken, of het nu gaat om kredietbanken of om grootbanken. In heel veel gevallen kunnen wij je helpen aan een lagere rente en een kortere looptijd d.m.v. ons product lening oversluiten. Het maakt niet waar je al een lening hebt, bij de Rabobank, ING of een andere bank. Wij sluiten je lening graag over. Hiermee kun je tot duizenden euros aan geld besparen! Wij bieden je graag een nieuwe lening aan.

Sneller leningvrij door je lening oversluiten

Lening oversluiten: onze bemiddeling is er op gericht om jou als klant eerder leningvrij te krijgen. Dit doen wij door je lening over te sluiten naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen moet je ook denken aan uitstaande schulden bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven zoals Wehkamp en Zalando. Daarnaast zien we veel klanten met een onnodig dure roodstand op de betaalrekening, waar je al snel een rente tot aan  13,9% over wordt betaalt. Een lening oversluiten doen wij graag.

Becam biedt dan de mogelijkheid om je elders lopende lening(en) over te sluiten, zodat ze gebundeld worden en je voortaan je betalingsverplichting aan één nieuwe kredietbank verschuldigd bent. En dat natuurlijk tegen de laagste rente met gunstige voorwaarden, waardoor je sneller leningvrij bent!

Gratis besparingscheck

Lening oversluiten: speciaal voor het oversluiten van lopende leningen heeft Becam de besparingscheck ontwikkeld. Deze berekeningsmodule vergelijkt je huidige lening (of leningen) met de leningen waarvoor Becam kan bemiddelen, en berekent voor jou het mogelijke voordeel. Wij gaan daarbij uit van de laagste rente waarvoor wij kunnen bemiddelen. Je kunt de module gebruiken door de volgende gegevens in te vullen:

 1. Het openstaande bedrag van de huidige lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module onder aan deze pagina, daar kunt je meedere leningen apart toevoegen en invullen
 2. Het huidige rentepercentage wat je aan de lening betaalt
 3. De huidige maandtermijn die je betaalt

Hierna klik je op de button ‘voordeel berekenen’ en de besparing bij Becam zie je meteen.

Leningen oversluiten: hoe werkt dat?

Wij werken samen met diverse banken die de laagste rentetarieven in Nederland hanteren. Wij kunnen elke lening oversluiten. Of het nu een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een ander soort krediet is, dat maakt niet uit.

Wij gaan voor jou op zoek naar het meest gunstige aanbod die bij jouw persoonlijke situatie past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je een gratis en vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Je ontvangt van ons de meest voordelige offerte zodat je direct weet hoeveel wij voor u aan geld besparen.

 1. Vul hier het aanvraagformulier in voor het oversluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet – dit kan eenvoudig en geheel online
 2. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de laagste rente
 3. Per email ontvang je de offerte
 4. Je ondertekent de offerte en stuurt deze retour
 5. Wij handelen het verder voor je af en berichten je zodra de lening is overgesloten

Wil je weten hoeveel je besparing is? Wil je weten hoe wij je lening oversluiten? Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan bij ons snel en eenvoudig.

Voordelen van het oversluiten van uw lening?

 • Lagere rente
 • Kortere looptijd
 • Je hebt maar één lening om je zorgen over te maken
 • Eerder je lening afbetaald
 • Nieuwe veelal betere voorwaarden
 • Je bespaart tot duizenden euro’s over de looptijd
 • Zelf oversluiten en volledig online

Welke leningen?

Welke leningen? In principe kun je elke lening oversluiten. Hiervoor geldt: hoe langer de lening al loopt of hoe meer leningen je hebt, hoe groter het voordeel. Hieronder enkele voorbeelden van leningen die je kunt oversluiten:

 • Een persoonlijke lening
 • Een doorlopend krediet
 • Saldo op je credit card
 • Roodstand bij je bank (veelal hoge rente)
 • Postorderkrediet

Heb je meerdere leningen? Sluit deze dan over tot één overzichtelijke lening.

Veelgestelde vragen 

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen. Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op, wij staan graag voor jou klaar om vragen te beantwoorden.

Kan ik ook extra geld lenen?

Je kunt een hogere lening aanvragen dan je oude lening. Wij beoordelen of het mogelijk is om deze hogere lening te verstrekken. Indien dit mogelijk is ontvang je een offerte waarbij met de nieuwe lening eerst de oude lening wordt afgelost. Het restant wordt vervolgens aan jou uitbetaald. Hou er wel rekening mee: geld lenen kost geld.

Betaal ik een boete?

Wanneer je oude lening een doorlopend krediet is en je deze oversluit naar Becam, dan worden er door de vorige geldverstrekker geen kosten gerekend. Dit geldt ook voor credit cards, roodstaan op je betaalrekening of een lening bij een postorderbedrijf. Heb je nu een persoonlijke lening dan worden er door sommige banken kosten gerekend, de hoogte van deze kosten is vaak afhankelijk van de resterende looptijd.

Kan ik ook voor een andere vorm kiezen

Jij bepaalt zelf de leningvorm, daarbij kies je uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. In de leningwijzer hebben wij de eigenschappen van deze leningvormen op een rij gezet. Nadat je de leningvorm hebt gekozen kiest je de gewenste maandtermijn en looptijd. Becam bemiddelt in leningen zonder voorafgaand advies aan de consument, dit wordt exection only genoemd. Deze wijze van kredietverlening is alleen geschikt voor consumenten met voldoende kennis en ervaring in leningen.

Kan ik meerdere leningen in één keer oversluiten?

Ja het is mogelijk dat je één nieuwe lening bij Becam afsluit, met deze lening worden jouw oude leningen afgelost. Je kunt zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet oversluiten.

Moet ik kosten betalen?

Het oversluiten van een lening is kosteloos. Het maakt hierbij niet uit of het om een persoonlijke lening of doorlopend krediet gaat. Becam wordt beloond door de bank waar de nieuwe lening wordt afgesloten.

Betaal ik een boete bij Becam voor het eerder aflossen?

Bij alle leningen die Becam aanbiedt kun je boetevrij extra aflossen, dit geldt zowel voor een doorlopend krediet als voor een persoonlijke lening.

Wie regelt het allemaal?

Als je akkoord gaat met de offerte dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling. Dit betekent dat Becam de offerte en documenten controleert en ervoor zorgt dat de nieuwe geldverstrekker jouw oude lening aflost.

Wordt mijn krediet ook afgemeld bij Bureau Krediet Registratie?

Bij het afsluiten van de nieuwe lening bij Becam zorgen wij voor de opzegbrief. Deze sturen we naar de oude geldverstrekker. De oude geldverstrekker zorgt er vervolgens voor dat je lening wordt afgemeld bij BKR.

Moet ik de maandlast van mijn oude lening nog betalen wanneer Becam deze overneemt?

Als de nieuwe lening is afgesloten wordt de oude lening afgelost, hiermee komt de maandlast van de oude lening te vervallen. Het kan zijn dat er nog een incasso wordt gedaan door de oude geldverstrekker, in dat geval wordt het teveel betaalde bedrag aan jou teruggestort.

Is mijn nieuwe lening verzekerd bij overlijden?

Standaard is de lening niet verzekerd bij overlijden. Je kunt via Becam wel een verzekering afsluiten die de lening verzekerd indien jij, je partner of beiden komt te overlijden.

Je kan via Becam X besparen

Jouw huidige lening(en)

Lening

Jouw huidige situatie

Totaal openstaand

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Jouw besparing

Totaal openstaand

Kies maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

Je kan via Becam X besparen!

Persoonlijk oversluit rapport

Ben je nog aan het orienteren en wil je alle informatie nog even rustig doorlezen? Dan sturen wij je graag een oversluitrapport toe. In dit rapport tonen wij je de besparings mogelijkheden op je lening en leggen wij je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Het rapport samengevat: Je besparing toegelicht, tips bij het oversluiten, kenmerken van de lening en onze werkwijze.

plus_circle [#1425] Toon meer Oversluit rapport ontvangen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het oversluit- rapport direct in de mail:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Becam vraag je volledig online een lening aan. Een lening aanvragen kost je enkele minuten van je tijd en de offerte ontvang je vervolgens gewoon in de mail. Een offerte is gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 • Aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten.
 • Ontvang de offerte(s) binnen 2 uur in je eigen beveiligde mijnomgeving.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen
 • Stukken uploaden en uitbetaling binnen 2 werkdagen
plus_circle [#1425] Toon meer

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Het oversluitrapport wordt samengesteld en verzonden

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 495 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 59.449
€ 40.000 € 400 3,8 % 3,8 % 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 24.168
€ 10.000 € 110 6,0 % 6,0 % 120 maanden € 13.227

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag je offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy