Goedkope Lening

Wanneer  u een lening afsluit dan moet deze aan een aantal eisen voldoen, zo moet de lening verantwoord zijn en bij uw persoonlijke situatie passen. Zo vertellen onze klanten dat zij de volgende punten belangrijk vinden bij een lening: allereerst het moet een betrouwbare geldverstrekker zijn, daarnaast moet de lening goede voorwaarden – zoals boetevrij aflossen – hebben en bovenal moet het een goedkope lening zijn.

Wanneer is een lening goedkoop?

Om te berekenen hoe goedkoop of duur een lening is zijn er twee zaken belangrijk, ten eerste de hoogte van de rente. Hoe lager de rente, des te minder rente hoeft de klant te betalen. Als de looptijd van de lening korter is hoeft u als klant minder rente te betalen, er wordt immers over de looptijd van de lening rente berekend. U kunt bij het afsluiten van de lening zelf bepalen voor welke looptijd u de lening wilt afsluiten maar ook de productvorm, zo kunt u kiezen voor een Doorlopend krediet een Persoonlijke lening of een WOZ Krediet. En u kunt ook zelf de looptijd nog verder verkorten door extra bedragen af te lossen.  Leningen waarvoor Becam bemiddelt  kunt u altijd ‘boetevrij’ aflossen.

Een lening aanvragen, hoe werkt dat?

Bij Becam kunt u 24 uur per dag online een goedkope lening aanvragen, dit kan door het invullen van ons aanvraagformulier.

  1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
  2. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de laagste rente
  3. Per email ontvangt u de offerte, welke u op uw gemak kunt bestuderen
  4. U ondertekent de offerte en stuurt deze retour
  5. Wij handelen het verder voor u af en berichten u zodra de lening is goedgekeurd

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij zijn u graag van dienst, u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen