Voor voordelig geld lenen is Defam het juiste adres

Defam is een van de grootste kredietverstrekkers in Nederland. De naam Defam zegt je wellicht niet direct iets. Deze geldverstrekker is onderdeel van Alfam, een 100% dochter van ABN Amro. Bepaald geen nieuwkomer, met meer dan 35 jaar ervaring met het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopend krediet. Voor het voordelig lenen van geld ben je bij Defam dan ook aan het juiste adres!

Persoonlijke lening van Defam

De persoonlijke lening van Defam is veruit de meest gekozen leenvorm. Deze lening is ideaal voor een eenmalige uitgave. Denk aan een camper, auto of keuken. De persoonlijke lening biedt vooral de zekerheid van een vaste lage rente en een vaste vooraf gekozen looptijd. Zo weet je precies wat je maandlasten zijn tijdens de looptijd van de lening bij Defam. Na het afsluiten van de lening ontvang je het geleende bedrag in één keer op je rekening.

Met deze lening weet je vooraf waar je aan toe bent en wanneer je de lening geheel hebt afbetaald. Nog een bijkomend voordeel is dat je de persoonlijke lening van Defam op ieder gewenst moment deels of helemaal boetevrij mag aflossen. Eenmaal afgelost kun je de bedragen niet meer opnemen. Besteed je het geleende bedrag aan de eigen woning? Dan is de rente fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. 

Alle kenmerken van een persoonlijke lening bij Defam op een rij:

  • Geschikt voor eenmalige uitgave tussen de € 5.000,– en € 75.000,–
  • Rente staat gehele looptijd vast
  • Vaste looptijd tot maximaal 120 maanden
  • Boetevrij aflossen altijd mogelijk
  • Aanvragen tussen de 21 jaar en 69 jaar
  • Aflossen van de lening voor 75 jaar

Persoonlijke Defam lening afsluiten?

De persoonlijke lening van Defam afsluiten kan geheel online. In 3 stappen ontvang je eenvoudig een vrijblijvende offerte van Defam. Na je aanvraag krijg je direct toegang tot de mijn-omgeving van Becam. In deze omgeving plaatsen wij binnen 24-uur jouw persoonlijke offerte.

Vraag hier een Defam lening aan – Vrijblijvende offerte

De Flexibele lening van Defam – Het Doorlopend krediet

Defam is per 1 januari 2022 gestopt met het verstrekken van doorlopend krediet. Enerzijds omdat dit soort lening niet meer past bij de huidige tijd, waarin verantwoord lenen centraal staat. Anderzijds omdat doorlopend kredieten in de praktijk vooral als persoonlijke lening gebruikt worden. Met andere woorden, de meeste mensen nemen bij een doorlopend krediet eenmalig geld op en lossen deze lening af in maandelijkse termijnen. Hier is juist de persoonlijke lening voor in het leven geroepen. Reden voor geldverstrekkers als Defam om te stoppen met het doorlopend krediet.

Meer mogelijk met de Defam Woonlening

De woonlening van Defam heeft de kenmerken van een persoonlijke lening en is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren. Bedoeld voor het financieren van een verbouwing, een aanbouw of nieuwe keuken. De woonlening is uitermate geschikt voor een eenmalige uitgave aan jouw eigen woning, zoals een nieuwe keuken of badkamer. Ook een nieuwe tuin financier je eenvoudig met een Defam woonlening.

Het verschil met de “normale” persoonlijke lening van Defam is de looptijd. Bij de Woonlening kan je kiezen voor een looptijd tot 180 maanden, waar dit bij een normale persoonlijke lening maximaal 120 maanden is. Je mag er dus tot 60 maanden langer over doen om de gehele lening terug te betalen. Kies je voor een langere looptijd, dan liggen je maandlasten aanzienlijk lager. Onder andere bij het financieren van een complete verbouwing kan dit aantrekkelijk zijn.

De overige kenmerken van de Defam woonlening zijn exact gelijk aan de persoonlijke lening. Alles staat vooraf vast en je leent eenmalig tegen een aantrekkelijke vaste lage rente. En mocht je op enig moment meer kunnen afbetalen dan de vaste maandtermijn? Geen probleem, ook bij de Woonlening van Defam kun je altijd kosteloos aflossen.

Afsluiten Defam Woonlening voordeliger dan hypotheek

Het afsluiten van een Defam Woonlening is vaak goedkoper dan het afsluiten van een 1ste of 2e hypotheek. De woonlening kan via Becam worden afgesloten zonder enige afsluitkosten. Een hypotheek afsluiten brengt wel kosten met zich mee, zoals advieskosten, taxatie- en notariskosten. Net als bij een hypotheek is de rente over de woonlening fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is de looptijd maximaal 180 maanden en korter dan bij de hypotheek. Je bent dus sneller van je lening af!

Een lening afsluiten bij Defam?

Becam helpt je graag aan de voordeligste lening. We vergelijken de grootste geldverstrekkers voor je, waaronder de leningen van Defam. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kost je slechts enkele minuten en verplicht tot niets. Het geeft je binnen 24-uur inzicht in de mogelijkheden. Wil je de lening afsluiten, dan kan dit online in 3 eenvoudige stappen.

Eerst diverse leningen met elkaar vergelijken? Maak gebruik van onze online leningvergelijker!

Defam lening oversluiten

Heb je al een lening van Defam of wil je een andere lening oversluiten naar Defam? We bekijken graag hoeveel voordeel wij jou kunnen bieden. Om te bekijken hoeveel goedkoper je kunt lenen via Becam, hebben wij de gratis besparingscheck ontwikkeld. Vul bij de check de gegevens van je huidige lening in. Vervolgens kun je met 1 druk op de knop berekenen hoeveel je kunt besparen op jouw lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen