Aangesloten bij de NVF

Becam is aangesloten bij de NVF, de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -Bemiddelaars.

De Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs stelt op grond van de NVF-gedragscode aanvullende eisen aan hun leden, waaronder eisen die in het belang van de consument zijn, in jouw belang. Mocht je meer informatie hierover willen of wilt u de gedragscode inzien, klik dan op deze link.

Onze beloning

In de wet is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond worden door de aanbieder (bank) van het krediet. Wij ontvangen van de aanbieder (bank) dan ook een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. U hoeft dus bij het afsluiten van de lening geen kosten aan ons te betalen. De provisie die wij ontvangen maakt onderdeel uit van de rente die de aanbieder in rekening brengt voor het krediet.

De exacte provisie hangt af van het product, de aanbieder, de rente en de hoogte van het kredietbedrag. Deze varieert tussen de 0,5 promille en 2,2 promille per maand van het openstaand saldo en wordt alleen vergoed als er geen achterstand is.

De medewerkers van Becam ontvangen allemaal een vast salaris. Bonussen of provisie zijn geen onderdeel van het salaris van de medewerkers. Becam vindt dat de focus van haar werknemers volledig bij de klanten moet liggen.

Klacht

In onze dienstverlening stellen wij het belang van de klant centraal! Mocht je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn over onze dienstverlening, dan vragen wij dat aan ons kenbaar te maken. De directie van Becam behandelt alle klachten zelf en zal contact met jou opnemen.

Het Kifid; Becam is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit hebben wij gedaan om er zeker van te zijn dat je bij een eventueel geschil kan terugvallen op een onafhankelijke en onpartijdige instantie. Met deze aansluiting bij Kifid onderstrepen wij dat wij het klantbelang centraal stellen. Meer informatie over het Kifid vind je op hun website.

De voordelen van Becam:

  • Becam heeft een volledig online werkwijze
  • Met de besparingscheck bereken je hoeveel voordeliger je via Becam kunt lenen
  • De banken waar wij mee samenwerken bieden de laagste rentetarieven in de markt
  • Je kunt bij ons terecht voor een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet
  • Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht je tot niets!
  • Geld lenen heeft geen bijkomende kosten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen