WOZ krediet oversluiten

Een WOZ krediet is een doorlopend krediet die alleen door woningeigenaren kan worden afgesloten. Een WOZ krediet heeft een lagere rente dan een gewoon doorlopend krediet, toch betekent deze lagere rente van een WOZ krediet niet dat u niet kunt besparen door een WOZ krediet over te sluiten. Bij het oversluiten van uw WOZ krediet hoeft u geen boete te betalen, op een WOZ krediet kan er kosteloos worden afgelost. Daarnaast rekent Becam geen kosten voor oversluiten van het WOZ krediet, want Becam werkt met een gratis oversluitservice. Becam is gespecialiseerd in het oversluiten van leningen en kan u precies informeren wat er nodig is bij het oversluiten van een WOZ krediet.

Bekijk het voordeel en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd of u uw lening kunt oversluiten naar een WOZ Krediet en bent u in het bezit van een eigen woning? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze kredietspecialisten gaan direct voor u bekijken wat de voordeligste mogelijkheden zijn en welk voordeel wij u kunnen bieden. Vervolgens zullen wij u per email informeren wat uw leenmogelijkheden zijn.

Werkwijze WOZ Krediet oversluiten

Wij werken samen met onze partners en zorgen ervoor dat wij u het laagste rentetarief kunnen aanbieden. Dit betekent dat wij u in bijna alle gevallen een voordeel kunnen bieden ten opzichte van uw huidige situatie. Een WOZ krediet oversluiten betekent simpelweg:

Het proces start met het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  1. Vul hier het aanvraagformulier in – dit kan eenvoudig en geheel online
  2. Wij gaan bij onze partner voor u op zoek naar de laagste rente
  3. Per email ontvangt u de mogelijkheden
  4. U ondertekend de offerte en stuurt deze retour
  5. Wij handelen het verder voor u af en berichten u zodra de lening is overgesloten

Wilt u wel eens weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen