Moneyou lening oversluiten

Heb je een krediet of lening bij Moneyou lopen dan is het veelal voordeliger om deze over te sluiten naar een lening met een lagere rente. Een lagere rente zorgt direct voor een kortere looptijd en daarmee is de lening een stuk voordeliger geworden.

ABN Amro haalt de stekker uit Moneyou

ABN heeft aangekondigd per direct te stoppen met alle activiteiten van Moneyou in Nederland en Duitsland, met uitzondering van 1ste hypotheken. Maar wat betekent dit voor jou als klant van Moneyou met een lening? Moneyou kondigt aan dat de lening voor nu gewoon blijft doorlopen en dat klanten vanaf oktober worden geïnformeerd over de verdere gevolgen.

Oversluiten betekent lagere rente en eerder schuldenvrij

Of Moneyou nu stopt of niet, bij Becam kun je lenen tegen de laagste rentetarieven in Nederland. Dit betekent dat de laagste rentetarieven van Becam lager zijn als die van Moneyou. Of dit in jouw geval ook zo is, een lening wordt tenslotte afgestemd op je persoonlijke en financiële situatie, dat kunnen we gratis en vrijblijvend voor je bekijken.

Persoonlijke lening

Ook als je een persoonlijke lening hebt van Moneyou kun je deze voordelig oversluiten. De moderne persoonlijke lening kent namelijk geen boetebepaling meer. Dit betekent dat de persoonlijke lening zonder aflosboete mag worden afbetaald. Of jouw persoonlijke lening ook boetevrij mag worden ingelost kunnen we voor je bekijken, of je kunt dit zelf nagaan door in de voorwaarden van je lening te kijken.

Gratis bespaarcheck

Met onze online bespaarcheck kun je zelf berekenen of het voordeliger is om je bestaande lening (of leningen) over te sluiten naar één nieuwe lening. Je vult je huidige uitstaande saldo van je lening en je huidige rente percentage in en de tool berekent direct wat je voordeel is via Becam. Let wel! Dit geeft een indicatie van hetgeen wij kunnen bieden tegen de laagst mogelijke rente behorende bij de uitstaande leensom.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of jij in aanmerking komt voor dit lage rente tarief bekijken we graag gratis en vrijblijvend voor je. Vul ons aanvraagformulier in en wij gaan aan de slag. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen wij direct toetsen welk aanbod wij je kunnen doen. Dit kost je slechts enkele minuten van je tijd. Wij laten je graag vrijblijvend zien wat wij voor je kunnen doen!

Vrijblijvende offerte aanvragen