Keuken kopen

Veel mensen brengen de meeste tijd van hun dag door in de keuken. Eten koken kost tijd, deze tijd breng je het liefst door in een nette en veilige keuken. Maar heb je ook nog de hobby om te bakken of koken, dan is het zeker belangrijk om een goede keuken te hebben. Bovendien is de keukentafel niet alleen een plek om aan te eten. Jouw nieuwe droomkeuken zou zo maar de centrale plek in huis kunnen worden.

Een keuken op afbetaling kopen regel je gewoon online bij Becam, waarbij je direct ziet wat de maandlasten zijn. Bovendien kost het aanvragen van een offerte je niets.

Bedenk hoe jouw droomkeuken eruit moet zien

Weet je nog niet wat voor een keuken je precies wilt? Keukens zijn er in alle prijsklassen en stijlen. Handig is om een keukenbrochure aan te vragen om inspiratie op te doen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden. Wil je graag een designkeuken of past een landelijke uitstraling veel beter bij je? En vergeet al die keukenaccessoires niet. Een keukenspecialist weet er alles van en kan je goed adviseren. Weet je welke keuken bij jou past? Dan heb je ook een idee wat dit ongeveer zal gaan kosten.

Keuken op afbetaling?

Heb je een idee welke keuken je wil en wat dit ongeveer gaat kosten? Dan ga je over op het uitzoeken welke financiering hiervoor het beste uitkomt. Het kopen van een keuken op afbetaling kan vaak via een keukenspecialist.

Vaak biedt een keukenspecialist een afbetalingsregeling aan. Al zijn dat soms keukencowboys die met hoge rentes werken.

Geld lenen in plaats van de keuken op afbetaling

Het is een stuk voordeliger om het bedrag voor de aanschaf van een nieuwe keuken te lenen, in plaats van een keuken op afbetaling te kopen. Het kopen op afbetaling betekent een gespreide betaling van de keuken, het nadeel is vaak dat je achteraf een hoge rente betaalt en dat je soms te maken krijgt met verborgen extra kosten. Dit kan leiden tot onaangename verassingen achteraf.

Wanneer je kiest voor geld lenen voor een verbouwing of een keuken voor de belastingdienst onder woningverbetering en is de rente die je betaalt aftrekbaar. Voorwaarden zijn wel dat het gaat om een eigen woning, dat de facturen worden bewaard en dat de lening is afgesloten in de vorm van een persoonlijke lening. Geld lenen via Becam betekent transparante voorwaarden en een vaste lage rente en boetevrij extra aflossen mocht je hier gebruik van willen maken.

Keuken niet op afbetaling maar met geld lenen:

Het kopen van een keuken op afbetaling is dus niet erg voordelig. Je kunt ook kiezen voor een lening. Binnen een lening heb je twee keuzes: de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Wij bekijken welke optie het beste past bij het kopen van een keuken.

Persoonlijke lening

Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening wanneer zij een financiering zoeken voor hun nieuwe keuken. Deze lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd, zelfs wanneer de marktrente zou stijgen. Dat is fijn, want je weet wat je elke maand betaalt en kun je meenemen in je vaste lasten.

Dankzij de persoonlijke lening heb je het geld in één keer op de rekening. Een nieuwe keuken is hiermee dichterbij dan je denkt. Bij Becam mag je altijd tussentijds boetevrij aflossen, handig wanneer er wat extra geld vrijkomt.

Keuken op afbetaling met een doorlopend krediet

Naast de persoonlijke lening kun je ook voor een doorlopend krediet kiezen. Dit is een leenvorm waarbij je reeds afgeloste bedragen opnieuw mag opnemen tot aan de maximale kredietlimiet. Het doorlopend krediet als lening is alleen handig wanneer je in de toekomst vaker geld nodig hebt. De rente en looptijd staan bij het doorlopend krediet niet vast, dit is belangrijk om rekening mee te houden.

Maak een proefberekening en vraag een gratis offerte aan

Geld lenen voor je ideale keuken hoeft niet duur te zijn, mits je het goed aanpakt. De voordeligste lening is op dit moment een persoonlijke lening vanaf 6,6% rente. Dit is ook de meest gekozen leenvorm wanneer het aankomt op financiering van een nieuwe keuken.

Maak een proefberekening en bekijk wat de maandlasten zijn. Dit is een indicatie, daarom is het handig om een offerte aan te vragen. Die ontvang je binnen 2 uur, is gratis en verplicht je tot niets. Het geeft je de gelegenheid om de aanbiedingen rustig te bekijken en te vergelijken.

Daarom leen je bij Becam

Becam is geen onbekende op het gebied van leningen voor je nieuwe keuken. We werken samen met een aantal kredietverstrekkers die zeer scherpe rentes hanteren. Dit vinden we belangrijk, want we willen dat je tegen de laagst mogelijke rente leent. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke lening maar ook voor het doorlopend krediet. Zo kun jij het beste genieten van je nieuwe keuken.

Vrijblijvende offerte aanvragen