Geld lenen bij Qander Consumer Finance

Al sinds 1996 is geld lenen mogelijk bij Qander. Destijds begon deze geldverstrekker onder de naam Primeline met zogenaamde winkelkaart kredieten. Qander stelt de klant centraal als het gaat om geld lenen. Je kunt bij Qander zowel een persoonlijke lening als doorlopend krediet afsluiten.

Wil jij geld lenen bij Qander? Bij Becam bekijken we graag de beste mogelijkheid in jouw situatie. Qander is een van de partnerbanken van Becam en heeft ruime leenmogelijkheden. Bekijk hier wat Becam voor jou kan betekenen. 

Hoeveel kan je lenen bij Qander?

Geld lenen bij Qander moet passen bij je persoonlijke en financiële situatie. Je gaat een verplichting aan voor langere termijn en dat moet verantwoord zijn. Becam heeft een online tool ontwikkeld waarmee jij een goede indicatie krijgt van je maximale leenmogelijkheden. Dit geeft een beeld van de lening die op basis van je inkomen mogelijk is. Mocht je een lening bij Qander willen afsluiten, dan moet je ook enkele bewijsstukken aantonen. Denk aan een salarisstrook als bewijs van je inkomen. Wil je een lening afsluiten bij Qander dan kun je dat gewoon aangeven tijdens het aanvragen van de offerte. 

Qander is een van de weinige geldverstrekkers die rekening houdt met bijzondere inkomsten als onregelmatigheidstoeslagen, ploegentoeslagen en partneralimentatie. Het inkomen uit onregelmatigheid en ploegendienst wordt voor 100% meegenomen. Partneralimentatie wordt als extra op het vaste salaris voor 30% meegenomen. Hierdoor heb je bij Qander ruime leenmogelijkheden.

Verantwoord en betrouwbaar geld lenen bij Qander

Qander is gespecialiseerd in het verstrekken van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Daarnaast zijn het oversluiten van dure roodstanden, postorder leningen of oude dure leningen mogelijkheden bij Qander. Bij het afsluiten van de lening toetst Qander of deze past binnen jouw persoonlijke en financiële situatie.

Net als Becam staat Qander voor verantwoord geld lenen en houdt zich daarbij aan alle relevante regels. Qander werkt volgens de gedragscode en richtlijnen van de VFN, beschikt over de juiste vergunningen en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten

Persoonlijke lening Qander

Met de persoonlijke lening van Qander leen je eenmalig een vast bedrag. Vooraf spreek je de looptijd af, waardoor je rente en je maandtermijn ook vast staat. Je weet zo exact waar je aan toe bent en wat je maandelijks betaalt om de lening af te lossen.

De overige eigenschappen van de persoonlijke lening bij Qander zijn:

 • Je kunt een lening aanvragen vanaf € 10.000,- euro tot een maximum bedrag van € 75.000,-
 • Vanaf de leeftijd van 21 jaar kun je een lening aanvragen tot het 69ste levensjaar. De lening moet voor je 78ste zijn afbetaald 
 • Vaste looptijd, keuze mogelijk tussen de 12 en 120 maanden
 • Vaste rente gedurende de gehele looptijd
 • Boetevrij aflossen altijd mogelijk
 • Volledig online lening afsluiten is mogelijk

Persoonlijke lening Senioren

Speciaal voor de latere leeftijd heeft Qander de persoonlijke lening Senioren ontwikkeld. Deze lening is af te sluiten vanaf 70 jaar tot maximaal 80 jaar. De maximale looptijd bedraagt in dit laatste geval 60 maanden omdat de lening uiterlijk voor het bereiken van de 85 jaar volledig moet zijn afgelost.

Doorlopend krediet Qander

Het doorlopend krediet van Qander heeft de naam Flex en Zeker lening. Deze leenvorm biedt de mogelijkheid om geld op te nemen tot aan de vooraf afgesproken kredietlimiet, met de restrictie dat dit de 1ste 24 maanden geldig is. In deze “Flex” periode kun je geld opnemen wat je hebt afgelost of wat je nog niet hebt benut tot aan de kredietlimiet. Na de 24 maanden wordt deze mogelijkheid beeindigt en kom je in de “Zeker” fase van het maandelijks aflossen van de lening.  De te betalen rente wordt berekend over het opgenomen bedrag in de eerste 24 maanden van de looptijd van de lening. Neem je minder op dan zou kunnen op basis van je limiet? In dat geval betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag. Je maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Andere eigenschappen van de Flex en Zeker lening zijn:

 • Je kunt de lening aanvragen vanaf € 10.000,- euro, tot een maximumbedrag van € 75.000,-
 • Vanaf 21 jaar tot het 67ste levensjaar kun je een lening aanvragen. De lening moet afbetaald zijn voor het 75ste levensjaar. 
 • De looptijd is flexibel maar maximaal 15 jaar. 
 • Net als de looptijd is ook de rente flexibel, deze kan dus stijgen of dalen met de marktrente. De rente betaal je over het opgenomen bedrag.
 • Boetevrij aflossen is altijd mogelijk
 • Volledig online lening afsluiten is mogelijk

Lening aanvragen bij Qander, hoe werkt het?

Een Qander lening aanvragen kan via Becam kan geheel vrijblijvend en online. De leningaanvraag begint bij het invullen van het aanvraagformulier. Becam vraagt de nodige gegevens om te bepalen of een voordelige offerte van Qander tot de mogelijkheden behoort. Jij kunt bij je leningaanvraag zelf aangeven hoeveel je wilt lenen en een maandtermijn kiezen. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kost je slechts enkele minuten van je tijd.

Offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving

Na de aanvraag van je offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. Je krijgt vervolgens toegang tot jouw beveiligde Becam ‘ mijn-omgeving’. In deze omgeving zetten wij de meest voordelige mogelijkheden om geld te lenen voor je klaar. Je kunt de offertes op je gemak bekijken en bepalen of je gebruik wilt maken van het aanbod. Heb je vragen? Maak dan gebruik van onze chat-functie, een medewerker van Becam is je graag van dienst. 

Wil jij liever eerst zelf meerdere leningen met elkaar vergelijken voordat je een offerte aanvraagt? Geen probleem Becam heeft hiervoor een online lening vergelijker gemaakt. Bekijk deze gerust op je gemak.

Qander lening afsluiten

Is de offerte naar wens? Dan kun je de Qander lening volledig online afsluiten. In de mijn-omgeving wordt gevraagd om enkele bewijsstukken aan te leveren, zoals je legitimatie en salarisstrook. Deze gegevens kan je zelf veilig uploaden in jouw omgeving. Op die manier wordt je privacy gewaarborgd. Na het ondertekenen van je offerte en het aanleveren van de bewijsstukken gaan wij die controleren. Is alles aanwezig, dan regelen wij de daadwerkelijke aanvraag van de lening bij Qander voor je.

Uitbetaling door Qander

Zodra Qander de nodige gegevens heeft ontvangen, doen zij nog een laatste check. Is alles akkoord bevonden door Qander? De lening wordt uitbetaald zonder dat jij hiervoor nog iets voor hoeft te doen. Over het algemeen gebeurt dit binnen 2 werkdagen.

Lening oversluiten

Heb jij een dure lening lopen en ben je op zoek naar een mogelijkheid om te besparen? Je lening oversluiten naar Qander is goed mogelijk. In die situatie zorgt Qander in samenwerking met Becam voor de afbetaling van de oude dure lening. Voor het opzeggen van de oude lening teken je in jouw mijn-omgeving eenvoudig een opzegbrief. Deze lening wordt dan ook afgemeld bij het BKR, waar meteen ook de nieuwe lening wordt aangemeld. De besparing op je lening is vanaf dat moment gestart!

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Qander? Vraag gerust kosteloos een vrijblijvende offerte bij ons op. Vaak weet je binnen 24-uur al wat Becam voor je kan betekenen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen