Geld lenen bij Lloyds

Geld lenen bij Lloyds Bank kan in de vorm van een persoonlijke lening tegen een zeer scherpe rente. Lloyds is sinds 2018 partner van Becam en staat bekend om de zeer aantrekkelijke rentetarieven. Lloyds is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië en is in 2009 ontstaan uit een fusie met onder andere de Bank of Scotland. Voor Becam is Lloyds een prima partner waar wij al enkele honderden klanten mee hebben kunnen helpen.

Persoonlijke lening van Lloyds

Bij de persoonlijke lening van Lloyds spreekt je van tevoren af welk bedrag je wenst te lenen en dit bedrag wordt in een keer aan jou overgemaakt. Eenmaal afgeloste bedragen kun je niet meer opnemen.

De maandtermijn van de persoonlijke lening van Lloyds bestaat uit rente en aflossing en staat voor de gehele looptijd vast. Dit geldt ook voor de rente. De maandtermijn wordt door middel van een automatische incasso van je betaalrekening afgeschreven. Mocht de incassodatum jou niet uitkomen dan kun je deze één keer per jaar wijzigen.

De persoonlijke lening biedt dus maximale duidelijkheid doordat de rente, looptijd en maandtermijn van tevoren vaststaan. Zo weet jij waar je aan toe bent. En zo kun je de looptijd van de persoonlijke lening goed afstemmen op de gebruiksduur van je bestedingsdoel. Neem bijvoorbeeld een nieuwe auto. Wanneer je van plan bent om hier 3 of 4 jaar in te gaan rijden is het verstandig om de looptijd van de lening hierop af te stemmen.

Bij de persoonlijke lening van Lloyds mag je op ieder gewenst moment boetevrij (extra) aflossen. Zou kun je bij verkoop van de auto de restwaarde gebruiken om de lening af te lossen. Dit geldt ook voor eventuele andere financiële meevallers.

Geld lenen bij Lloyds kan al vanaf € 5.000,- tot een maximaal bedrag van € 40.000,-.

Je Lloyds lening berekenen?

Wanneer je overweegt om een Lloyds lening aan te vragen is het verstandig om eerst eens te bekijken wat je mogelijkheden zijn. Bij Becam kun je hiervoor allerlei berekenen maken. Zo kun je berekenen hoeveel jij maximaal kunt lenen maar ook wat een lening kost. De kosten zijn tweeledig, enerzijds heb je de maandtermijn die iedere maand wordt afgeschreven en je hebt de rente. Hoe lager de rente hoe goedkoper jouw lening bij Lloyds. Benieuwd naar de maximale mogelijkheden en de kosten? Bekijk het hier.

Een persoonlijke lening aanvragen

Past het bedrag binnen je mogelijkheden en ben je bereid hiervoor kosten te maken? Dan is de volgende stap het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Bij Becam kan dit geheel online en dit begint bij ons aanvraagformulier. Na het invullen van een aantal basisgegevens gaan wij voor jou aan de slag om te bekijken hoe voordelig jij geld kunt lenen bij Lloyds. Het aanvragen van een Lloyds lening via Becam kost je slechts enkele minuten van je tijd.

Nadat jij de offerte hebt aangevraagd krijg je van ons toegang tot de beveiligde mijn-omgeving die persoonlijk voor jou is aangemaakt. Zodra je bent ingelogd tonen wij jou de verschillende mogelijkheden. In de tussentijds hebben wij namelijk de offerte bij Lloyds digitaal opgevraagd. Mocht Lloyds niet het goedkoopste aanbod kunnen doen, dan tonen bij je ook de offerte van een andere partnerbank van Becam.

Online een persoonlijke lening van Lloyds afsluiten

Is de offerte van de persoonlijke lening van Lloyds naar je zin? Dan kun je overgaan tot het afsluiten van de lening. Via de mijn-omgeving sturen wij je de concept lening overeenkomst van Lloyds en een link.

Downloaden Lloyds app

Via bovenstaande link kun je de app van Lloyds downloaden. Met deze app kun je met Lloyds doormiddel van je DigiD gegevens delen. Jij haalt je eigen persoonlijke gegevens op bij de overheid en je eigen bank. Bijkomend voordeel is dus dat je niet op zoek hoeft naar allerlei documenten zoals je loonstrook of bankafschriften. Met de app van Lloyds haal je deze zelf op en geef je toestemming om deze te delen met Lloyds. Deze gegevens worden gebruikt als bewijs dat jij kredietwaardig bent en de lening kunt betalen.

De laatste stap is het digitaal ondertekenen van de overeenkomst als je de lening definitief wilt afsluiten. Je kunt digitaal ondertekenen met IDIN. Met IDIN identificeer je jezelf via jouw eigen bank. Na de ondertekening duurt het nog maximaal 1 à 2 werkdagen voordat je over het geld kunt beschikken.

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden? Becam helpt je graag aan de voordeligste offerte voor een persoonlijke lening bij Lloyds. Vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen