Lening verhogen

Het verhogen van een lopende lening is goed mogelijk. Sterker nog het gebeurt in vaker dan je wellicht zou denken. Veel consumenten hebben namelijk al een lopende lening op het moment dat zij een nieuwe lening aanvragen. Veel voorkomende leenvormen zijn de persoonlijke lening, het doorlopend krediet maar ook vormen als credit cards en roodstanden kunnen worden verhoogd.

Bestaande lening verhogen

Becam helpt je graag bij het op de juiste manier invullen van je wensen. Of het nu gaat om het verhogen van een bestaande lening of een nieuwe lening afsluiten. Met onze unieke online werkwijze kun je al binnen 2 uur over een vrijblijvende offerte beschikken. Ook als je huidige lening niet via Becam is afgesloten kunnen wij je van dienst zijn.

Persoonlijke lening verhogen

Het verhogen van een persoonlijke lening betekent dat je een nieuwe lening moet afsluiten. Bij een persoonlijke lening staat alles van tevoren vast, dit geldt voor de hoogte van de leensom, de looptijd, rente en maandtermijn. Voordeel is dat je exact weet waar je aan toe bent. Nadeel is het ontbreken van flexibiliteit.

Geen extra kosten; een persoonlijke lening mag je boetevrij aflossen, dit betekent dat je over het verhogen en oversluiten van je persoonlijke lening geen extra (boete)kosten betaalt.

Doorlopend krediet verhogen

Een doorlopend krediet kent meer flexibiliteit, zo kun je bij een doorlopend krediet geld opnemen tot aan de kredietlimiet. Dit geldt ook voor reeds afgeloste bedragen. Zit je al aan je kredietlimiet, dan is het verhogen van doorlopend krediet ook een optie. Je huidige kredietverstrekker is daar vaak toe bereid. Of dit ook voor jou de meest voordelige optie is, kunnen wij vrijblijvend voor je bekijken.

Bestaande klant van Becam?

Heb je een lening afgesloten via Becam? Dan bekijken wij direct hoe wij je lening kunnen verhogen. Je kunt dit aangeven in de mijn-omgeving van Becam. Als bestaande klant heb je hier toegang toe. Nadat je hebt ingelogd kun je hier de hoogte van de verhoging en eventueel de gewenste looptijd en leenvorm invullen. Binnen 2 uur ontvang je van ons een passend aanbod.

Is mijn lening oversluiten voordeliger?

Bij het verhogen van je lopende lening bekijken wij of je lening oversluiten voordeliger voor je is. Als je extra geld wilt lenen dan is het oversluiten van je lening, naar een vaste lage rente, vaak veel voordeliger. Een lagere rente betekent een kortere looptijd waardoor het lenen van geld voordeliger wordt.

Leningen samenvoegen

Heb je meerdere lopende leningen en wil je jouw lening verhogen? Dan is het samenvoegen van deze lening tot één nieuwe lening niet alleen goedkoper door de lagere rente. Maar ook een stuk overzichtelijker doordat je nog maar met 1 incasso te maken hebt van de nieuwe lening.

Daarnaast krijgt u toegang tot je eigen persoonlijke mijn-omgeving als je klant bij Becam bent. Zo kun je dagelijks inzicht houden in je uitstaand saldo en heb je één aanspreekpunt mochten er vragen zijn.

Hoe werkt het?

Bestaande klanten van Becam kunnen inloggen in de eigen mijn-omgeving en daar hun wensen kenbaar maken. Ben je nog geen klant van Becam dan kun je direct online een lening verhogen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een offerte aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten van je tijd. Het persoonlijke aanbod ontvang je daarna veelal binnen 2 uur.

Wil je eerst leningen vergelijken? Geen probleem, Becam heeft een aantal ondersteunende online tools ontwikkeld om je van alle relevante informatie te voorzien. In de links rechts op de pagina hebben wij een aantal tools gezet die je kunnen helpen om zelfstandig je lening af te sluiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen