Bestaande lening verhogen

Het verhogen van een lopende lening is goed mogelijk. Sterker nog, het gebeurt vaker dan je wellicht zou denken. Veel voorkomende leenvormen zijn de persoonlijke lening, het doorlopend krediet maar ook vormen als credit cards en roodstanden kunnen worden verhoogd.

Becam helpt je graag bij het op de juiste manier invullen van je wensen. Of het nu gaat om het verhogen van een bestaande lening of een nieuwe lening afsluiten. Met onze unieke online werkwijze kun je al binnen 2 uur over een vrijblijvende offerte beschikken. Ook als je huidige lening niet via Becam is afgesloten kunnen wij je van dienst zijn.

Doorlopend krediet verhogen

Een doorlopend krediet kent meer flexibiliteit, zo kun je bij een doorlopend krediet geld opnemen tot aan de kredietlimiet. Dit geldt ook voor reeds afgeloste bedragen. Zit je al aan je kredietlimiet, dan is het verhogen van doorlopend krediet ook een optie. Je huidige kredietverstrekker is daar vaak toe bereid. Door het verhogen van je kredietlimiet stijgen je maandlasten, er zal dus gekeken worden of het verhogen verantwoord is. Of dit ook voor jou de meest voordelige optie is, kunnen wij vrijblijvend voor je bekijken.

Persoonlijke lening verhogen

Het verhogen van een persoonlijke lening, is niet mogelijk, dit betekent dat je een nieuwe lening moet afsluiten. Bij een persoonlijke lening staat alles van tevoren vast, dit geldt voor de hoogte van de leensom, de looptijd, rente en maandtermijn. Voordeel is dat je exact weet waar je aan toe bent. Nadeel is het ontbreken van flexibiliteit. Bij het ‘verhogen’ van een persoonlijke lening sluit je een nieuwe lening af en sluit je de eerdere lening over.

Geen extra kosten bij extra aflossen; een persoonlijke lening mag je namelijk wel boetevrij aflossen, dit betekent dat je over het verhogen en oversluiten van je persoonlijke lening geen extra (boete)kosten betaalt doordat je deze ineens aflost en dus oversluit naar een nieuwe lening.

Waarop letten bij verhogen persoonlijke lening?

Wanneer je een lening oversluit of samenvoegt om deze te verhogen sluit je in feite weer een nieuwe lening af. Het is dus belangrijk dat je verschillende leningen met elkaar vergelijkt om te bepalen welke het beste bij je past. Blijf je bij een persoonlijke lening of stap je over naar een doorlopend krediet? Met een doorlopend krediet kun je makkelijker de lening verhogen, verwacht je dus in de toekomst vaker de lening te willen verhogen dan is een overstap van leenvorm wellicht iets voor jou. Bovendien kun je ook tijdens het oversluiten van de lening de huidige rente vergelijken. Een lagere rente kan je al snel honderden euro’s per jaar schelen.

Is mijn lening oversluiten voordeliger?

Bij het verhogen van je lopende lening bekijken wij of je lening oversluiten voordeliger voor je is. Als je extra geld wilt lenen dan is het oversluiten van je lening, naar een vaste lage rente, vaak veel voordeliger. Een lagere rente betekent een kortere looptijd waardoor het lenen van geld voordeliger wordt. Of in j0uw situatie je lening oversluiten voordeliger is kun je zelf berekenen met behulp van onze online tools.

Leningen samenvoegen

Heb je meerdere lopende leningen en wil je jouw lening verhogen? Dan is het samenvoegen van deze lening tot één nieuwe lening niet alleen goedkoper door de lagere rente. Maar ook een stuk overzichtelijker doordat je nog maar met 1 incasso te maken hebt van de nieuwe lening.

Daarnaast krijgt je toegang tot je eigen persoonlijke mijn-omgeving als je klant bij Becam bent. Zo kun je dagelijks inzicht houden in je uitstaand saldo en heb je één aanspreekpunt mochten er vragen zijn.

Hoe werkt het?

Bestaande klanten van Becam kunnen inloggen in de eigen mijn-omgeving en daar hun wensen kenbaar maken. Ben je nog geen klant van Becam, dan kun je direct online een lening verhogen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een offerte aanvragen kost je gemiddeld 2 minuten van je tijd. Het persoonlijke aanbod ontvang je daarna binnen 2 uur.

Wil je eerst leningen vergelijken? Geen probleem, Becam heeft een aantal ondersteunende online tools ontwikkeld om je van alle relevante informatie te voorzien.

Vrijblijvende offerte aanvragen