Geld lenen bij ABN Amro

ABN Amro is een van de grootste banken in Nederland en biedt haar klanten ook leningen aan. Geld lenen bij ABN Amro in de vorm van een persoonlijke lening. Ben je klant bij ABN, dan kan je ook geld lenen door rood te staan. We gaan op deze pagina in op de voor- en nadelen van geld lenen bij ABN Amro.

Een lening afsluiten bij ABN Amro

Geld lenen bij ABN kan alleen door direct contact opnemen met ABN zelf. Het is niet mogelijk om via Becam een lening af te sluiten bij ABN. ABN heeft ervoor gekozen om alleen via eigen kanalen klanten te bedienen. De bank werkt niet samen met  tussenpersonen. Hiermee bedienen ze overigens vooral bestaande klanten van ABN.

Geld lenen bij ABN Amro goedkoper dan via Becam?

In bijna alle gevallen is geld lenen via Becam goedkoper. Becam is een professionele kredietbemiddelaar en werkt samen met meerdere gespecialiseerde kredietbanken. Deze banken zijn specialist in het verstrekken van consumptief krediet (persoonlijke leningen en doorlopend krediet) aan consumenten en ZZP’ers. Hierdoor kunnen deze geldverstrekkers de laagste rentes is de Nederlandse markt aanbieden.

De rente op een persoonlijke lening bij ABN ligt gemiddeld 0,2% tot 0,4% hoger dan de laagste rente die Becam kan bemiddelen. Kortom ABN is een solide partij voor het lenen van geld maar niet per definitie de voordeligste.

In sommige situaties, vooral bij lagere leenbedragen, kan het zijn dat ABN een concurrerend aanbod doet. Neem zelf de proef op de som en vergelijk de vrijblijvende offerte van Becam met die van ABN. Jij kiest uiteindelijk bij welke bank je geld wilt lenen.

Lening van ABN Amro oversluiten

Heb je een lening en leen al geld bij ABN Amro? We bekijken graag voor je hoeveel geld je kunt besparen door deze lening over te sluiten via Becam. Onze ervaring is dat er in veel gevallen een interessante besparing mogelijk is. Dit geldt zeker voor leningen die al enkele jaren lopen. Heb je 2 jaar geleden of langer geleden een lening bij Abn Amro afgesloten? De kans is groot dat je een hogere rente hebt dan je nu zou betalen bij geld lenen. Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan bij Becam. Binnen enkele uren tonen wij je de offerte en wordt duidelijk hoeveel geld je kunt besparen met het oversluiten van je ABN Amro lening.

Rood staan op je betaalrekening bij ABN Amro

Rood staan op je betaalrekening bij ABN Amro komt veel voor. Zeker om aan je maandelijkse verplichtingen te voldoen kan het handig zijn om rood te staan op je betaalrekening. Vaak gaat het om een relatief klein bedrag tot € 2.500,. Rood staan is geen goedkope manier van geld lenen. De rente is aanzienlijk hoger dan de rente op een persoonlijke lening. Voor de kleinere roodstanden heeft dit niet veel impact, zeker niet als je einde van de maand weer een positief saldo hebt. Op termijn kan het wel meer kosten dan je wellicht denkt.

Heb je een hoger roodstand van bijvoorbeeld € 5.000,- euro of meer? Of sta je eigenlijk altijd een hoger bedrag in het rood? Dan loont het om eens te kijken of je je een goedkoper alternatief kunt krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening.

Persoonlijke lening van Becam

Een persoonlijke lening afsluiten via Becam kan helemaal online. Door onze online werkwijze ontvang je binnen enkele uren een vrijblijvende offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Deze omgeving is speciaal gemaakt om het afsluiten van een lening zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vrijblijvende offerte

Via het aanvraagformulier op onze site kun je aangeven wat jouw wensen zijn. Dit kost je een paar minuten van je tijd. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en zoeken naar de voordeligste mogelijkheden voor geld lenen. We zetten daarbij de grootste geldverstrekkers van Nederland op een rij, zodat jij een overzicht hebt waar je uit kunt kiezen. De offerte kan je via onze site altijd inzien in jouw eigen mijn omgeving.

Offerte naar wens?

Is de offerte naar wens dan kun je online de lening afsluiten. De offerte kan digitaal ondertekend worden en de gevraagde stukken kun je gewoon uploaden. Becam begeleid dit traject, dus mocht je vragen hebben dan zijn wij er om je hierbij te helpen. Zijn alle stukken compleet en ondertekend, dan volgt er een laatste controle en wordt de lening binnen enkele werkdagen uitbetaald.

Vrijblijvende offerte aanvragen