Geld lenen als particulier

Geld lenen via Becam kan zowel door particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van leningen voor particulieren. Daarnaast heeft Becam ook mogelijkheden om leningen te verstrekken aan ZZP’ers of andere zelfstandigen, wel is het dan van belang dat het geleende bedrag gebruikt wordt voor privé doeleinden en geen zakelijke bestemming kan hebben.

Snel geld lenen als particulier

Let op! Geld lenen kost geld. Dat is de belangrijkste boodschap die wij willen onderstrepen als je snel geld wilt lenen als particulier. Wij kunnen je helpen in het proces, zo kun je bij Becam een offerte opvragen, dit kost slechts 2 minuten van je tijd. Wij streven ernaar om vervolgens binnen 2 uur de offerte voor je klaar te zetten in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

Neem de tijd!!

Neem daarna de tijd die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen of je akkoord gaat met de offerte. Wat zijn naast de rentetarieven de totale kosten van de lening? Wat staat er in de voorwaarden van de financieringsmaatschappij? Lees dit aandachtig en laat dit op je inwerken. Het betreft hier een belangrijke financiële beslissing waarbij je voor langere tijd maandelijkse lasten aangaat.

Lening overeenkomst ondertekenen

Als je akkoord gaat met de lening dan kun je in de beveiligde omgeving de benodigde documenten uploaden. De benodigde documenten zijn in ieder geval een kopie van je legitimatiebewijs, loonstrook en bankafschriften. Wij zorgen daarna voor de verdere afhandeling met de bank zodat jij over het geleende bedrag kunt beschikken.

Om de afhandeling van een lening zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij de mogelijkheid om de offerte en bijbehorende documenten in je eigen mijn-omgeving in te zien en te uploaden. Vragen kun je stellen door gebruik te maken van de chat functie.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het lenen van geld via Becam, vraag  dan vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen