Geld lenen als particulier

Geld lenen via Becam kan zowel door  particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van leningen voor particulieren. Daarnaast heeft Becam ook mogelijkheden om leningen te verstrekken aan ZZP’ers of andere zelfstandigen, wel is het dan van belang dat het geleende bedrag gebruikt wordt voor privé doeleinden en geen zakelijke bestemming kan hebben.

Snel geld lenen als particulier

Let op! Geld lenen kost geld. Dat is de belangrijkste boodschap die wij willen onderstrepen als u snel geld wilt lenen als particulier. Wij kunnen U helpen in het proces zo kunt u bij Becam een offerte opvragen, dit kost u slechts wat tijd. Wij zullen u vervolgens de offerte vrijblijvend per e-mail toesturen.

Neem de tijd!!

Neem daarna de tijd die u nodig hebt om een goede beslissing te nemen of u akkoord gaat met de offerte. Wat zijn naast de rentetarieven de totale kosten van de lening? Wat staat er in de voorwaarden van de financieringsmaatschappij? Wij raden u aan hier de tijd voor te nemen en dit aandachtig te lezen en op u in te laten werken. Het betreft hier een belangrijke financiële beslissing waarbij u voor langere tijd maandelijkse lasten aangaat.

Lening overeenkomst ondertekenen

Als u akkoord gaat met de lening stuurt u de getekende offerte naar ons terug samen met de benodigde documenten. De benodigde documenten zijn in ieder geval een kopie legitimatiebewijs, loonstrook en bankafschriften. Wij zorgen daarna voor de verdere afhandeling met de bank zodat u  snel  over het geleende bedrag kunt beschikken.

Op de afhandeling van een lening zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij de mogelijkheid om de offerte en bij behorende documenten per email te versturen en weer te ontvangen.

Nieuwsgierig geworden naar u mogelijkheden voor het lenen van geld via Becam, vraag  dan vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen