Oversluitweken bij Becam, volg voor nóg meer info ook ons Webinar!

vrijdag 9 maart, 2018 Geld lenen bij Becam

Het zal u niet ontgaan zijn, bij Becam zijn het oversluitweken! Tot 15 april staat alles in het teken van oversluiten. Dezelfde lening tegen een lagere rente, dat is gauw verdiend! Om u verder te informeren over het proces van oversluiten en vooral wat u aan oversluiten heeft, organiseert Becam op donderdagavond 22 maart a.s. van 19:30 tot 20:00 een Webinar.

Een Webinar? Wat is dat precies?

Niet onbelangrijk en helemaal niet zo vanzelfsprekend dat iedereen maar weet wat een webinar  eigenlijk is. Het woord is een samenvoeging van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Wikipedia definieert het als volgt: “Een online seminar of webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. (…) Interactieve webinars daarentegen maken contact over en weer mogelijk, waardoor deelnemers door middel van vraag-en-antwoordsessies kunnen participeren.”

Wat kan ik verwachten?

In een informatief half uurtje, zo even vlak voor het journaal, beantwoord kredietspecialist Jeroen Uppelschoten alle vragen die u over het oversluiten van een lening heeft. Denk hierbij aan vragen als: Hoe werkt oversluiten, wat zijn de kosten van oversluiten en zit er een boete aan vast, hoe snel kan oversluiten geregeld zijn. Wanneer u zich aanmeld kunt u anoniem meekijken of actief deelnemen door zelf uw vragen (via chat) te stellen. Uw vragen worden dan zoveel mogelijk live beantwoord.

Kosteloos en vrijblijvend

U kunt ons webinar kosteloos en vrijblijvend volgen op uw PC, laptop, tablet of telefoon. U kunt direct in uw browser kijken dus er hoeft niets gedownload of geïnstalleerd te worden. Wel zo makkelijk!

Volg ons webinar en meld u aan!