Geld lenen voor een restschuld – restschuld financieren

Door de gedaalde huizenprijzen blijven steeds meer huizenbezitters achter met een restschuld. Heeft u uw huis moeten verkopen met verlies of heeft u plannen om te gaan verhuizen maar heeft u onderwaarde? Dan heeft u mogelijk een restschuld bij uw huidige hypotheekverstrekker. Geld lenen voor een restschuld kan hier een oplossing zijn. Het is voor u interessant om te onderzoeken of u deze restschuld voordelig kunt financieren, Becam kan u daarbij helpen.

Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Om te bepalen wat voor u de voordeligste mogelijkheden zijn kunt u gratis en geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per mail met de scherpste aanbiedingen.

Onze voordelen

Betaalde rente restschuld aftrekbaar

De rente die u betaalt voor uw restschuld is aftrekbaar van de belasting, dit geldt zowel voor een doorlopend krediet als een persoonlijke lening. Dit betekent dat u een deel van de betaalde rente maandelijks of jaarlijks terugkrijgt. De hoogte van de teruggave is afhankelijk van uw totale inkomen en overige aftrekposten, voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de Belastingdienst.

Aftrekbaarheid voor 15 jaar

Sinds 2013 is het mogelijk om de rente die u betaalt over uw restschuld af te trekken van de belasting. De periode dat dit is toegestaan was aanvankelijk 10 jaar, op Prinsjesdag in 2014 is bekend gemaakt dat vanaf 2015 deze periode wordt verlengd naar 15 jaar. De verlenging geldt voor restschulden die zijn ontstaan in de periode vanaf 29 oktober 2012 tot en met 2017.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van uw restschuld? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen