Geld lenen voor een restschuld – restschuld financieren

Heb je jouw huis met verlies moeten verkopen of heb je plannen om te gaan verhuizen maar is er sprake van onderwaarde? Dan heb je mogelijk een restschuld bij je huidige hypotheekverstrekker. Geld lenen voor een restschuld kan een oplossing zijn. Het is voor jou interessant om te onderzoeken of je deze restschuld voordelig kunt financieren, Becam kan jou daarbij helpen.

Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Om te bepalen wat voor jou de voordeligste mogelijkheden zijn kun je gratis en geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per mail met de scherpste aanbiedingen.

Onze voordelen

Fiscale aspecten

Voor restschulden ontstaan tussen 29 oktober 2012 en 1 januari 2018 geldt dat de rente die men over de restschuld betaalt, voor een periode van maximaal 15 jaar fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling geldt dus helaas niet meer wanneer de woning op of na 1 januari 2018 is verkocht en er sprake is van een restschuld.

Op welke manieren is een restschuld te financieren?

Wanneer er bij verkoop van de woning een restschuld ontstaat, is deze op verschillende manieren te financieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van je restschuld bij Becam? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen