Geld lenen voor een motor

Het afgelopen jaar is het aantal motoren dat is verkocht met ongeveer 10% gestegen. Uit onderzoek is gebleken dat 1,4 miljoen Nederlanders die nog geen motorrijbewijs hebben deze graag willen halen, de grootste groep Nederlanders die het motorrijbewijs nog wil halen is tussen de 18 en 34 jaar oud.

Kosten motor

De aanschaf van een nieuwe motor kost veel geld, daarnaast zijn er ook kosten verbonden aan het bezit van een motor. Je moet rekening houden met een motorverzekering, onderhoud en de afschrijving van de motor.

Geld lenen voor een motor is mogelijk bij Becam. Jij bepaalt zelf welk bedrag je wilt aanvragen voor een lening en in hoeveel termijnen je deze wilt terug betalen. Wij beoordelen of het mogelijk is om de lening voor de motor te verstrekken en handelen de offerte verder voor je af zodat jij zo snel mogelijk over het geleende bedrag kunt beschikken.

Geld lenen voor een motor – Kies dan een Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een productvorm welke goed past bij de financiering van een motor, de rente, looptijd en maandtermijn staan voor de gehele looptijd van de lening vast. Dit betekent dat je van te voren weet waar je aan begint en wanneer de lening is afgelost. Bijkomend voordeel is dat je de tijd dat de motor in je bezit is kunt afstemmen op de looptijd van de lening, zo voorkomt je dat je nog betaalt aan de lening terwijl je de motor niet meer gebruikt.

Andere doeleinden om geld te lenen

U kunt natuurlijk ook geld lenen voor andere doeleinden. Dat zijn:

De voordelen van Becam:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van jouw motor? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen