Geld lenen voor een keuken – keukenlening

De keuken is het hart van ieder woonhuis. Wist je dat je de meeste tijd in de keuken doorbrengt? Het moet daarom een plek zijn waar het hele gezin zich prettig voelt. Een keuken is alleen daarom al geen overbodige luxe. En geld lenen voor een keuken regel je makkelijk online, waarbij je direct ziet wat de maandlasten zijn. Bovendien kost het aanvragen van een offerte niets.

Keukenlening: dit kost een nieuwe keuken

Een keuken gaat gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar mee. De meeste mensen vervangen hun oude keuken wanneer deze tussen de 10 en 16 jaar oud is. Wat kost een nieuwe keuken? Inclusief apparatuur ben je tussen de € 4.000 en € 20.000 kwijt (exclusief of inclusief montage).

Hoe ga je de nieuwe keuken financieren? Dit kan met spaargeld of een belegging dat vrijkomt. Wil je eventueel spaargeld op de spaarrekening laten staan, dan kun je ook voor een keukenlening oftewel keukenfinanciering gaan.

Geld lenen voor een keuken; waar rekening mee houden?

Is de lening voor woningverbetering? Dan is de rente die je betaalt aan de lening aftrekbaar. Geld lenen voor een verbouwing of een keuken valt voor de belastingdienst onder woningverbetering, voorwaarden zijn wel dat het gaat om een eigen woning, de facturen worden bewaard en dat de lening is afgesloten in de vorm van een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is ook bij uitstek geschikt voor de financiering van een keuken.

Waar moet je nog meer rekening mee houden bij het afsluiten van een keukenlening? Het is goed om na te denken over het benodigde leenbedrag. Zet alle kosten op een rij of laat dit door de financieren.

Een persoonlijke lening als keukenfinanciering

Geld lenen hoeft niet duur te zijn, mits je het goed aanpakt. De voordeligste lening is op dit moment een persoonlijke lening vanaf 3,6% rente. Dit is ook de meest gekozen leenvorm wanneer het aankomt op financiering van een nieuwe keuken.

Hoe herken je de persoonlijke lening? Bij deze leenvorm ontvang je het geldbedrag in een keer op je rekening. Zo is het geld direct beschikbaar en kun je de lening betalen, zonder dat je een te dure lening bij de keukenspecialist bij afsluit. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en looptijd. Voordeel hiervan is dat de maandlasten ook vaststaan en door een eventuele stijgende rente niet wijzigt.

Keukenlening en levensduur van de keuken

Misschien wel een van onze beste tips: stem de keukenlening op de levensduur van de keuken af. Je weet dat een keuken tussen de 15 en 20 jaar meegaat. Zorg dan ook dat de lening een looptijd heeft van 15 jaar. Mocht de nieuwe keuken later aan vervanging toe zijn, dan ben je in ieder geval van de oude lening af. Kijk bij het bepalen van de looptijd ook even naar de maandlasten. Hoe korter de looptijd, hoe hoger de maandlasten maar je bent wel goedkoper uit doordat je over de looptijd veel minder aan rente betaald.

Maximale lening berekenen

Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen voor een nieuwe keuken? Gebruik de berekeningsmodule van Becam en bekijk de rente en maandlasten. Vraag hierna een offerte aan, dan weet je zeker wat je maximaal kunt lenen.

Daarom leen je bij Becam

Becam is geen onbekende op het gebied van keukenleningen. We helpen je graag met het realiseren van die nieuwe keuken, dit doen we middels het bemiddelen in financieringen. We werken samen met een aantal consumptief kredietbanken die zeer scherpe rentes hanteren. Dit vinden we belangrijk, want we willen dat je tegen de laagst mogelijke rente leent. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke lening maar ook voor het doorlopend krediet. Je ziet, we zijn van alle markten thuis.

Gratis een offerte aanvragen

Op onze website vind je heel veel informatie over de keukenlening. Bij geld lenen voor keuken krijg je geen advies, meer over onze werkwijze kun je hier lezen. Maak een proefberekening en bekijk wat de eventuele maandlasten zijn. Dit is een indicatie, daarom vraag je een offerte aan. Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht je tot niets. Binnen 2 uur ontvang je van ons deze offerte, kijk deze gerust na en vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar. Een lening regel je snel en makkelijk bij Becam, voor je nieuwe keuken, badkamer of ander leendoel.

Vrijblijvende offerte aanvragen