Geld lenen voor een restschuld – restschuld financieren

Heeft u uw huis moeten verkopen met verlies of heeft u plannen om te gaan verhuizen maar heeft u onderwaarde? Dan heeft u mogelijk een restschuld bij uw huidige hypotheekverstrekker. Geld lenen voor een restschuld kan hier een oplossing zijn. Het is voor u interessant om te onderzoeken of u deze restschuld voordelig kunt financieren, Becam kan u daarbij helpen.

Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Om te bepalen wat voor u de voordeligste mogelijkheden zijn kunt u gratis en geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per mail met de scherpste aanbiedingen.

Onze voordelen

Fiscale aspecten

Voor restschulden ontstaan tussen 29 oktober 2012 en 1 januari 2018 geldt dat de rente die men over de restschuld betaalt, voor een periode van maximaal 15 jaar fiscaal aftrekbaar is. Deze regeling geldt dus helaas niet meer wanneer uw woning op of na 1 januari 2018 is verkocht en er is sprake van een restschuld.

Op welke manieren is een restschuld te financieren?

Wanneer er bij verkoop van uw woning een restschuld is ontstaan, is deze op verschillende manieren te financieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van uw restschuld bij Becam? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen