Geld lenen als zelfstandig ondernemer

Helaas blijkt het voor ZZP-ers en zelfstandig ondernemers niet altijd even makkelijk om geld te lenen. Of je nu een V.O.F hebt, een eenmanszaak of een besloten vennootschap dat maakt voor financieringsmaatschappijen vaak niet uit. De gemiddelde bank of financieringsmaatschappij is voor het lenen van geld voornamelijk ingericht op particulieren met een vast salaris.

Geld lenen voor particulier doeleinden?

Becam helpt je graag! Mocht je als ondernemer geld willen lenen voor particuliere doeleinden zoals een keuken, verbouwing of auto? Of het oversluiten van je lopende lening? Dan helpen wij je graag aan de meest voordelige lening. Via Becam kun je meerdere offertes volledig online aanvragen, in de beveiligde “mijn omgeving “ kun je vervolgens met een verstrekte persoonlijke inlogcode inloggen en alle informatie op je gemak tot je nemen.

Geld lenen als zzp’er – Tot 65.000 euro en vanaf 5,7%

Voor ZZP’ers geldt bij ons hetzelfde, wil je geld lenen voor particuliere doeleinden dan helpen wij je graag verder. Wil je weten wat er mogelijk is? Dan nodigen we je uit een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Voorwaarden lenen ZZP – waar moet je aan voldoen?

 1. Je leent het geld voor particuliere doeleinden, het wordt dus niet gebruikt voor de eigen onderneming
 2. Je bent ten minste 3 volledige boekjaren zelfstandig en geeft inzicht in de jaarrekeningen van de afgelopen
  • Definitieve jaarrekening van 2017
  • Definitieve jaarrekening van 2018
  • Voorlopige jaarrekening van 2019
 3. Uittreksel van kamer van koophandel met de inschrijving van de onderneming
 4. U onderneming beschikt over een positief eigen vermogen
 5. U heeft een correct betalingsverleden. (geen negatieve BKR codering).

Als je aan bovenstaande zaken (kunt) voldoen, en je bent ZZP-er, dan bekijken wij graag de mogelijkheden en gaan wij op zoek naar een passend aanbod. Offerte aanvragen? Vul hier ons aanvraagformulier in.