Geld lenen zzp’er

Geld lenen voor privédoeleinden maar wel als zzp’er, dat kan. Geld lenen voor de ZZP (zelfstandige zonder personeel) is niet altijd even makkelijk. Dit komt omdat veel banken of kredietverstrekkers zich standaard richten op particulieren met een vast salaris. Gelukkig maakt Becam geld lenen als zzp’er wel mogelijk.

Een geldlening wanneer je zelfstandig ondernemer bent

Je wil geld lenen voor een particulier doeleinde. Hiermee bedoelen we dat je het geld niet voor de onderneming (eenmanszaak, Vof of een BV) gebruikt. Veel voorkomende particuliere doeleinden zijn een nieuwe keuken, badkamer, aanbouw of vernieuwing van de inrichting of de tuin. Maar ook een nieuwe auto of caravan behoren hiertoe.

Zelfstandige ondernemers hebben vaak geen “standaard” vast inkomen. Veel kredietverstrekkers hebben daarom moeite met het lenen van geld aan zzp’ers. Dit is jammer, want ook wanneer je als zzp werkzaam bent kun je heel goed geld lenen én deze lening terugbetalen. Daarom ben je bij Becam aan het juiste adres.

Een lening tot € 75.000

Geld lenen als zelfstandige (zzp) kan bij Becam tot een bedrag van € 75.000. Het maakt hierbij niet uit of je het geld voor een nieuwe auto, een verbouwing of een vakantie nodig hebt. Met een geldlening of krediet laat je jouw plannen of dromen uitkomen.

Het is natuurlijk belangrijk dat je voor de laagst mogelijke rente gaat: het leven is immers al duur genoeg. Gelukkig werken we samen met een aantal gespecialiseerde kredietbanken die de laagste rentes hanteren. Zo ben je met jouw lening een stuk voordeliger uit, zelfs wanneer je geen “standaard” vast inkomen hebt.

Voorwaarden lenen zzp – waar moet je aan voldoen?

Als je als zzp’er geld wil lenen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn ingesteld om het verantwoordelijk te maken voor jou om te lenen, maar ook om de zekerheid te bieden aan de kredietverstrekker dat je het geld kunt terugbetalen.

 1. Je leent het geld voor particuliere doeleinden, het wordt dus niet gebruikt voor de eigen onderneming
 2. Je bent ten minste 3 volledige boekjaren zelfstandig en geeft inzicht in de jaarrekeningen van de afgelopen
  • Definitieve jaarrekening van 2021
  • Definitieve jaarrekening van 2022
  • Voorlopige jaarrekening van 2023
 3. Uittreksel van kamer van koophandel met de inschrijving van de onderneming
 4. Je onderneming beschikt over een positief eigen vermogen
 5. Je hebt een correct betalingsverleden. (geen negatieve BKR codering).

Als je aan bovenstaande zaken (kunt) voldoen, en je bent ZZP-er, dan bekijken wij graag de mogelijkheden en gaan wij op zoek naar een passend aanbod. Offerte aanvragen? Vul hier ons aanvraagformulier in.

Voldoe je niet aan de voorwaarden voor het lenen als zzp’er?

Soms lukt het niet om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen. Heb je een BKR notering, dan is dit niet altijd een probleem. Pas bij een negatieve BKR notering kan de kredietverstrekker jouw aanvraag afwijzen. Ben je op zoek naar een lening voor je eigen bedrijf? Je wil dit geld als zakelijke investering gebruiken? Dan kom je uit op een zakelijk krediet. Ook daar kan Becam je van dienst zijn, neem dan even contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geld lenen zzp: persoonlijke lening en doorlopend krediet

De persoonlijke lening is de meest gekozen en gunstigste leenvorm. Je ontvangt het gewenste leenbedrag in één keer op je rekening, waarmee je direct iets financiert. De rente, looptijd en het terug te betalen maandbedrag staan vast. Hierdoor heb je als zzp’er meer zekerheid, want je weet wat je maandelijks terugbetaalt.

Bij het doorlopend krediet zijn reeds afgeloste bedragen opnieuw opneembaar. De rente en looptijd staan niet vast, het maandbedrag wel. Maak voor jezelf uit welke leenvorm het beste bij jou past. Met de handige berekeningsmodule zie je direct hoeveel je per maand betaalt wanneer je een bepaald bedrag leent.

Offerte aanvragen en een lening afsluiten

Heb jij je plannen al klaar voor een verbouwing, nieuwe auto of iets anders? Een zzp geldlening is zeker mogelijk. Vraag vrijblijvend een of meerdere offertes aan, dit doe je snel en makkelijk via de online ‘mijn omgeving’. We streven ernaar om je binnen 2 uur de offerte toe te sturen.

Bekijk deze offerte en vergelijk eventueel meerdere offertes met elkaar. Verzamel de benodigde gegevens en verstuur je aanvraag voor het afsluiten van een lening. We begeleiden je van begin tot eind.

Vrijblijvende offerte aanvragen