Let op! Lenen kost geld.

Geld lenen

Met een Persoonlijke lening vanaf  3,9% – en de gehele looptijd rentevast mogelijk! Verantwoord geld lenen daar gaat het om bij Becam.

 

Bij Becam kun je verschillende leningen vergelijken en geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Zo kun je geheel zelfstandig een passende lening afsluiten tegen de meest gunstige voorwaarden. Becam is één van de grootste kredietbemiddelaars in het lenen van geld. Wij werken samen met gespecialiseerde kredietbanken. Hierdoor zijn wij in staat om jouw een historisch lage rente aan te bieden, al vanaf 3,9%.

Wat kan ik lenen?

Netto maand inkomen
Netto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
U kunt lenen€ 20.333,-
Geld lenen De voordelen Veel gestelde vragen Offerte aanvragen

Geld lenen – Onze online werkwijze

Bij Becam kun je volledig online een lening aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Het voordeel van online geld lenen via Becam is dat je eenvoudig verschillende aanbieders van leningen kunt vergelijken. Jij bepaalt alles zelf: de hoogte van de lening, de leningvorm, de maandtermijn en van welke bank je een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. En dat alles zonder extra kosten, zo betaal je bij Becam geen afsluit- of bemiddelingskosten!

Zelf online geld lenen – de beste lening voor jou!

Wij bieden leningen aan van gespecialiseerde consumptief kredietbanken en geven daarbij geen advies. Onze dienstverlening is erop gericht om jou de lening met de laagste rente aan te bieden waarbij jij zelf de keuzes maakt. Deze werkwijze heet ook wel ‘execution only, dit betekent dat wij leningen aanbieden zonder voorafgaand advies. Execution only is geschikt voor mensen die geen advies meer nodig hebben omdat ze ervaring hebben met het lenen van geld en voldoende kennis hebben over geld lenen.

Lening vorm, welke kies jij?

Bij het afsluiten van een lening kun je kiezen tussen twee leningvormen, het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. De meeste klanten van Becam kiezen voor zekerheid, maar liefst 70% van de klanten kiest namelijk voor een persoonlijke lening. Hieronder zetten we kort uiteen wat de kenmerken van de twee leningvormen zijn.

Persoonlijke lening

 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Vaste maandtermijn
 • Maximale zekerheid
 • Kosteloos extra aflossen mogelijk

Doorlopend krediet

 • Variabele rente
 • Afgeloste bedragen kun je weer opnemen tot aan het kredietlimiet
 • Vaste maandtermijn
 • Variabele looptijd
 • Kosteloos extra aflossen mogelijk

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Kijk kritisch naar de mogelijkheden die er zijn voor het (online) lenen van geld, kijk daarbij ook naar de looptijd en andere voorwaarden. Bij het vergelijken zul je zien dat Becam bij de scherpste aanbieders hoort in leningen, je krijgt een lage rente en de beste voorwaarden. De rente bepaalt uiteindelijk hoeveel geld lenen je kost. Anders gezegd hoe lager de rente des te goedkoper je leent.

En dat treft want bij Becam bieden wij je altijd de laagst mogelijke rente. Hoeveel dat in jouw geval is hangt van verschillende factoren af. Allereerst je persoonlijke en financiële situatie maar ook het bedrag wat je wilt lenen. Wil je graag een indicatie van de rente weten? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend – binnen 24-uur – een aanbod per mail.

Een bestaande lening oversluiten?

Naast het aanbieden van nieuwe leningen is Becam al jaren bezig met het goedkoper maken van bestaande leningen. Dus heb je een “oude” lening of meerdere leningen dan loont het vaak om deze leningen over te sluiten naar Becam tegen 1 nieuwe en goedkopere lening. Dit kan duizenden euro’s schelen over de looptijd van de lening. (dit is afhankelijk van de hoogte van de lening, de rente en looptijd van de lening).

En nu?

Geld lenen start eenvoudig met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kost je een paar minuten tijd. Becam gaat vervolgens op zoek naar het beste aanbod en verstuurt je de offerte per e-mail. Jij hebt daarna de tijd om het aanbod te bestuderen en te bepalen of deze bij je past. Als je akkoord gaat handelen wij het verder voor je af. Dat is hoe geld lenen bij Becam werkt!

Waarom Becam? 

 • Geld lenen kan volledig online
 • Je kunt meerdere offertes met elkaar vergelijken
 • Uitstekende service zonder voorafgaand advies
 • Kosteloos afsluiten
 • Binnen 24 offerte & aanbod is altijd geheel vrijblijvend

Onze service

Een uitstekende service gaat niet vanzelf, daar werken we iedere dag samen met ons gehele team hard aan. Wij tonen je graag wat onze klanten van ons vinden en hoe zij ons beoordelen.

Wat klanten van ons vinden

 • 10 "Anoniem - Snelle adequate afhandeling"
 • 8 "Anoniem - Snelle en goede afwikkeling van het gevraagde , en bij bellen een goed en degelijk antwoord !!"
 • 8 "Schenk"
Bekijk onze beoordelingen

Bereken je voordeel

Met onderstaande module kun je gemakkelijk berekenen of je jouw bestaande leningen goedkoper kunt oversluiten. Vul het bedrag, de huidige rente de je betaalt en je maandtermijn in en klik op “bereken uw voordeel” en je krijgt direct het mogelijke voordeel in beeld.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over “Geld lenen”.  Heb je na het lezen nog steeds een vraag of wil je meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Waar kan ik een offerte aanvragen?

Je kunt bij Becam volledig online en zonder tussenkomst van een callcenter een vrijblijvende offerte voor een lening aanvragen. Een lening aanvragen kan op ons aanvraagformulier en kost slechts enkele minuten van je tijd. Eenmaal aangevraagd ontvang je van ons binnen 24-uur een offerte per email. Deze kun je vervolgens op je gemak bestuderen en bepalen of deze geheel naar wens is. Mocht je daarbij vragen hebben dan zijn wij je uiteraard graag van dienst.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je inkomsten, uitgaven en persoonlijke situatie. Voor de berekening van de maximale lening rekenen wij met de hoogte van het inkomen, de woonlasten en het soort inkomen. Becam heeft ter indicatie een module ontwikkeld waarmee je kunt berekenen wat je kunt lenen. Deze vind je rechts op de pagina. Aan de hand van een aantal gegevens geeft de module een uitkomst van de maximale lening.

Kan ik voor elk doel lenen?

Je bent vrij om te bepalen waarvoor je leent. Of dit nu een auto of verbouwing is, dat bepaal jezelf. Wel raden wij je aan om de lening en leningvorm aan te laten sluiten bij het doel van de lening. Zo kun je bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening de looptijd aanpassen op de levensduur (of gebruiksduur) van de auto die je wilt financieren. Zo voorkom je dat je nog aan een lening moet betalen terwijl je geen gebruik meer maakt van het product, in dit geval de auto.

Kan ik geld lenen met een negatieve BKR-registratie?

Wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie dan zijn er in het verleden betalingsachterstanden geweest bij een hypotheek of lening. In dat geval is het niet meer mogelijk om via de bemiddeling van Becam een lening af te sluiten.

Tot welke leeftijd kan ik lenen?

De minimale leeftijd om een lening af te sluiten is bij de meeste banken 21 jaar, de maximale leeftijd dat je een lening kunt afsluiten is 69 jaar. De lening moet uiterlijk op de leeftijd van 75 jaar worden terugbetaald.

Hoeveel rente moet ik betalen op een lening?

De rente is een vergoeding die je betaalt voor het lenen van geld. De hoogte van deze rente is afhankelijk van meerdere factoren, zo is er de marktrente – dit is de actuele rente die op dit moment geldt -, de hoogte van de lening, je inkomsten en lasten en het persoonlijke risicoprofiel. (leeftijd, leenervaring, BKR). Wil je weten hoeveel rente jij op een lening zou moeten betalen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt kosteloos een rente aanbod.

U kunt via ons X besparen

Uw huidige lening(en)

Lening

Uw huidige situatie

Totaal openstaand bedrag

Maandbedrag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt besparen

Totaal openstaand bedrag

Kies hier uw maandbedrag Dit maandbedrag is helaas te laag

Rente

Looptijd

Totaal te betalen

U kunt via ons X besparen

Helaas kunnen wij het niet goedkoper aanbieden.

Probeer het eens met een hoger maandbedrag om te zien of u dan wel kunt besparen.

Wilt u alsnog oversluiten? Vraag dan een offerte aan.

Tarieven Persoonlijke lening

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomst in maandenTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000€ 5023,9 %3,9 %120 maanden€ 60.269
€ 40.000€ 4054,0 %4,0 %120 maanden€ 48.654
€ 30.000€ 3044,0 %4,0 %120 maanden€ 36.490
€ 20.000€ 2054,4 %4,4 %120 maanden€ 24.658
€ 10.000€ 1116,0 %6,0 %120 maanden€ 13.227

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vraag uw offerte aan, geheel vrijblijvend!

Klanten waarderen ons met het cijfer 8,9

© Becam.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Privacy