Geld lenen voor een boot – Bootfinanciering

Wilt u graag een nieuwe boot of sloep kopen maar heeft u niet direct het geld op een spaarrekening staan om deze aan te schaffen? Becam biedt daarvoor een oplossing, Becam heeft voor consumenten verschillende mogelijkheden voor het financieren van boten. Geld lenen doet u bij Becam geheel online. Wij geven geen advies.

Levensduur en onderhoud

Belangrijk bij het aangaan van een lening voor een boot is dat u een inschatting maakt van de levensduur van de boot, dus hoelang kunt u met de boot gaan varen in de toekomst. U kunt namelijk de levensduur van de boot aanpassen op de duur van de lening. Daarnaast is het goed om erbij stil te staan dat er ook onderhoudskosten zijn verbonden aan het bezitten van een boot.

Geld lenen voor een boot in de vorm van een Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een productvorm welke goed past bij de financiering van een boot, de rente, looptijd en maandtermijn staan voor de gehele looptijd van de lening vast. Dit betekent dat u van te voren weet waar u aan begint en wanneer de lening door u is afgelost.

De voordelen van Becam:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van uw boot? Naast de financiering van boten kunt u bij Becam ook geld lenen voor een caravan of voor een motor. De mogelijkheden zijn hetzelfde.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen