Bereken uw lening

Om te kunnen lenen moet u aan bepaalde criteria voldoen. Zo zijn onder andere de bron van inkomen, de hoogte van het inkomen en uw lasten (en die van uw eventuele partner) van belang om te bepalen of u kunt lenen en hoeveel u kunt lenen. Wij onderstrepen het verantwoord krediet verstrekken, u moet de lening ook gewoon kunnen terugbetalen.

Als u gewend bent om veel uit te geven en daardoor maandelijks weinig tot geen geld overhoudt voor andere zaken, dan is het voor u lastig om aan uw maandelijkse afbetaal verplichting van een lening te voldoen. In een dergelijk geval zou u eerst andere zaken moeten ordenen of bepaalde uitgaven moeten schrappen.

Leningen berekenen?

Wilt u graag weten hoeveel geld u maximaal kunt lenen, hoeveel geld u per maand aan lasten kwijt zou zijn, of hoeveel geld u kunt besparen op een huidige lening?  Om deze vragen indicatief te kunnen beantwoorden hebben we een drietal rekenmodules voor u opgesteld.  Aan de hand hiervan kunt u alvast een indicatie krijgen van de geldbedragen waar u benieuwd naar bent. Bereken rechts op de pagina uw mogelijkheden.

Lening aanvragen – Vrijblijvende offerte

Als u voor uzelf bepaalt heeft dat u een lening wilt aangaan, of als u een bestaande lening wil oversluiten, dan raden wij u aan om te starten met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kan geheel online bij Becam en kost u alleen tijd. Zodra wij de aanvraag gegevens hebben ontvangen gaan wij voor u op zoek naar de meest voordelige lening. Deze presenteren wij u in offerte vorm per mail. U kunt vervolgens ruimschoots de tijd nemen om te bepalen of het aanbod bij u past!

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen