Becam per heden trotse aanbieder van DEFAM premium!

dinsdag 16 januari, 2018 Geld lenen bij Becam

Op 16 januari hebben wij een beloning gekregen voor onze kwalitatieve dienstverlening de afgelopen jaren. Deze beloning betekent dat wij vanaf vandaag een lagere rente kunnen aanbieden aan consumenten. Hier kunt u van profiteren door een nieuwe lening af te sluiten bij Becam of uw huidige lening bij een andere geldverstrekker over te sluiten naar Becam.

Becam mag u nu ook de rentetarieven en voorwaarden van DEFAM Premium aanbieden. Dit is slechts weggelegd is voor een handvol partners van DEFAM, geselecteerd op hun kwaliteit en het belang dat zij aan verantwoord lenen hechten. U begrijpt, hier zijn wij uitermate trots op!

Wat betekent dit voor u als consument? Dit betekent dat, naast de aanbieders met voordelige rentetarieven die wij al voor u vergeleken, nog een extra kredietverstrekker meegenomen wordt bij de vergelijking van het meest voordelige rentetarief in uw situatie. Met andere woorden: dit betekent mogelijk een lening die voordeliger kan, of een bestaande lening die goedkoper kan!

Bereken snel wat u kunt besparen of vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!